224

Анонимен

преди 3 години

Българска му работа

223

бай грую

преди 3 години

Ами хубаво са се изказали младите, ама тя тази работа не става със соц лозунги по митингите. Да влязат във властта и да докажат, че могат да управляват по-добре. Щото ние видяхме едни млади, образовани, интелигентни юпита на царя как ни оправиха.

222

Анонимен

преди 3 години

Хубава работа, ама българска - всеки се спасява и протестира поединично.

221

Валери

преди 3 години

До миленчо. Ами и на мен ми е писнало от мръсотиите и глу.постите на фигуранта. Той що не си тръгва?

220

Гледна точка

преди 3 години

Ама какво всички са се вторачили в персоналната оставка на Борисов.Това е най-лесното. Големият въпрос е какви сили искат да овладеят властта и накъде да тласнат България. Май затова и протестиращите не разбират защо не идва тази оставка.

219

до МИЛЕН

преди 3 години

трябва да добавиш, че искаш служебно правителство, защотото стринка ти е близка с фигуранта и веднага ще те назначат да хубава и добре платена работа, сигурно ти писна по улиците и площадите за една пица и алкохол

218

ЕВРОПА

преди 3 години

изли,че Борисов е затворил и още към 300-400 хиляди в другите страни на Европа, значи искате съд и за Макрон, Меркел, Борис Джонсън и в другите държави Испания , Италия, Австрия, Сърбия, Македония иии... щом Баце може да влияе на целия свят, е такъв премиер искаме

217

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

216

Раду

преди 3 години

Българска му работа

215

До 237

преди 3 години

След един месец пак ще бъдеш заключен искаш или не искаш, в цял Свят е така! Бойко даже държа най-либералния режим, хората излизаха с смс до магазина и стояха два месеца плътно в дома! Айде моля без манипулации!

214

мислете

преди 3 години

ДПС свали комунистическото правителство на Орешарски заради протестите глупчо.Ако протеста тогава бе затихнал на 3-тия месец както сега, Орешарски щеше още да ни управлява. Слава богу благодарение на тогавашните протести това не се случи.

213

Анонимен

преди 3 години

Бойко умъртвява България.

212

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да бъде съден за национално предателство и всяване на страх в нацията след като затвори насилствено 7 милиона българи по къщите под предлог, че идвал страшен вирус.

211

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Коя система ви убива бе маменца?Тази , която ви даде сега куп благинки, или онези, които ви държаха полугладни?Коя система?Я малко се засрамете, вие ли сте коректира на цялото общество, по-добре се вгледайте в своите деца, не са ли те ваше отражение, а не да се търкаляте по площадите!

210

Анонимен

преди 3 години

До ми...Не съм съгласна с теб. Все едно да сравниш беден човек с богатия, който все повече забогатява, а бедния лека по-лека се оправя. То ако сравним Тесла с БМВ, ще излезе, че БМВ е фалирала, но не е така. ЕС и САЩ могат да кажат, че нищо не струваме, трябва ли да се продадем за стотинки?

209

Анонимен

преди 3 години

Е тук добре. Няма само гласът на кандидат триумвирата я (и отбрани хора).

208

Анонимен

преди 3 години

Почнаха да ме дразнят тези майки с деца със специални нужди. Сега кой ви гледа децата? Ще свалят правителството. Имали нужда да ходят на театър, да имат личен живот. Всеки има нужда. Има хора със заплата едвам изкарват месеца и не се оплакват. Кой трябва да изкара издръжката ви? А пенсионерите, военните, полицаите, учителите, лекарите, държавната администрация? Държавата (работещите) не може да осигури висок стандарт за всеки. Слезте на земята. Заминавайте за Европа, като там е по-хубаво.

207

ми...

преди 3 години

И какво точно ще видим? Ще кажат, че вървим напред. Бавно, но напред.--На 10.09 казаха, че, не само 14 години не сме мръднали, но вървим и НАЗАД(Йоурова накрая плюс повечето изказали се) и мониторингът трябва да остане, въпреки че идва и нов механизъм за наблюдение.Така че определено никой не казва, че вървим напред вече.

206

Анонимен

преди 3 години

До Да видим ЕС...И какво точно ще видим? Ще кажат, че вървим напред. Бавно, но напред.

205

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Като гледам тия шeбeци от триото, Пеевски започва да ми става симпатичен.....Хахахахахааааааа