33

Анонимен

преди 3 години

Как може официална медия да пише глупости като това , теста отменял карантината... повечето говорите английски и вземете прочетете в gov.uk ЧЕ КАРАНТИНАТА СЛЕД ПРИСТИГАНЕ ОТ СТРАНА БЕЗ КОРИДОР Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ НЕ СЕ ПРИЗНАВА. Това е и причината да отказват на английските летища да въведат бързи тестове отменящи карантината като в Гърция. Това с теста на 7мия ден го искат някои работодатели, когато имате симптоми и сте се самоизолирали. Срамота, че публикувате такива глупости

32

Анонимен

преди 3 години

Я, и там ли ГЕРБ управляват? Вчера някакъв обясняваше във форума как в България нямало читави медии, но той знаел езици, затова се информирал от чужди медии. И това с корона вируса били измислици на хунтата. Станишев отдавна го каза. Българина не е за пряка демокрация. Хората на остов Ман вместо да умуват дали мерките им ограничават правата, помагат на властите при спазването им! После се чудете защо по всичко сме на последно място. Въпрос на"лош матреал". При това ББ никога не е го е казвал!

31

Анонимен

преди 3 години

До 34 Анонимендоста от рано днес си се надрусал !

30

Анонимен

преди 3 години

Затвор за всички ***, антиваксъри и изпържени мозъци от конспирации, които отричат вируса.За по-бърборливите, направо разстрел.

29

Анонимен

преди 3 години

Затвор за всички тези,които мачкат обикновенния човек с лъжи за измисления вирус.

28

до 30 от славянин

преди 3 години

Доброто и изпълнително бачкащо-консумиращо цивилизовано зомби е любимото зомби на глобалната власт, то е отвикнало да мисли самостоятелно, а само изпълнява като биоробот заповедите на господарите, затова и можеш да правиш с него каквото си искаш - да го направиш многополово, безполово, толерастно, п.д.растно и останалото от поредицата! И явно това е идеалът и примерът за подражание на такива като теб!

27

до 26 от славянин

преди 3 години

Славяните, за разлика от ''развитите'' са свободолюбиви и способни на самостоятелно мислене хора и не вярват на всяка лъжа и ид.отщина, които правителствата на ''развитите'' произвеждат на конвейер и превръщат поданиците си в бачкащо-консумираща биомаса! А и при славяните въобще не вървят ''развитите'' многополови и безполови ''свръхчовеци'', които водят народите си към сигурна физическа и психическа деградация и самоунищожение! Мулти-култи извратенящината при славяните не виреят!

26

Анонимен

преди 3 години

Сега като полежи 2 месеца на топло, вече ще знае, че тези номера минават само в ***'алата, но в Англия, не.

25

Анонимен

преди 3 години

Не съм и чувал за български вирус, но ежедневно виждам как турската зapaзa пълзи и проявява хомосексуални канибалистки наклонности.Сношава се със себеподобните от същия пол и ги ползва за такива, като от женски пол и после ги изяжда с пилаф и блага ракия с локум.

24

Анонимен

преди 3 години

А кой ще спаси света от българския вирус? Пълзи ли пълзи......... Той българския вирус е със зомби наклонности, апе си *** сам.

23

Анонимен

преди 3 години

И ти как разбра, че "славянин" е наистина, този за който казваш, а не турски *** като тебе?Ммммм...?

22

защо бягат хората

преди 3 години

Прочетете последния коментар на "славянин" и ще ви стане ясно защо хората бягат от България и славянските държави като цяло. Ами повечето там са "славяни", демек юнаци, бадки, бабаити, биячи и за тях правилото е едно: ако не стане каквото искам ще те пратя "в почивка", много страшни. И децата стават такива, то като това е образеца какви да станат, и власта, и обикновените. Навсякъде фашисти и комунисти, да не казвам ***. Все някой бие, удря, плаши, рита, иначе се имат за повече от развитите

21

Анонимен

преди 3 години

За български вирус не съм чувал, но виждам, че турската зapaзa пълзи и задушава всичко на пътя си.

20

Анонимен

преди 3 години

А кой ще спаси света от българския вирус? Пълзи ли пълзи...

19

Анонимен

преди 3 години

Сайта ви краде Новините на други , ето защо Борисов да си подаде Оставката

18

Анонимен

преди 3 години

Той пък намерил къде да прави мурафети, на остров, дето всички си знаят и долните ***.Нищо, няма лошо, другият път пак да пробва с мурафетите.

17

славянин

преди 3 години

Аз съветвам българина след като излезе след 8 седмици от затвора да издири бдителния британски гражданин и да го прати на ''почивка'' в реанимация за 8 седмици, аз ако съм на мястото на българина така бих направил за ''вдъхновение'' на останалите бдителни британски граждани!

16

до 1 от славянин

преди 3 години

Болест има, болни няма, такава е болестта! Днес четох, че учени установили чe преболедувалия коронавируса още цели 90 дни разнасял зараза, е в такъв случай защо в нашата фирма с 80 + души персонал няма нито един болен след като в началото на юли една колежка се оказа позитивна за вируса и стоя под домашен арест 28 дни и в края на юли се върна на работа, но така и досега никой не се разболя след като тя според тези учени още разнася заразата сред нас!

15

Ханибал

преди 3 години

Номер 1 е пълен и.д.и.от!! Като толкова те е страх от смъртоносният вирус убил стотици милиони по всичките земни кълбета, слагай маска,противогаз, скафандър и се мушкай под леглото! Защо такива страхливи, промити мозъци трябва да ни пречат на нас НОРМАЛНИТЕ хора да живеем??? Като те е страх от мечки,не ходи в гората,тоест стой си у вас ,защо излизаш навън ??

14

Ханибал

преди 3 години

Номер 1 е пълен и.д.и.от!! Като толкова те е страх от смъртоносният вирус убил стотици милиони по всичките земни кълбета, слагай маска,противогаз, скафандър и се мишка под леглото! Защо такива страхливи, промити мозъци трябва да ни пречат на нас НОРМАЛНИТЕ хора да живеем??? Като те е страх от мечки,не ходи в гората,тоест стой си у вас ,защо излизаш навън ??