49

Чебурашка

преди 3 години

Изглежда от Москва са казали на фигуранта повече да ни политизира мероприятията на, които присъства защото отвращава хората със злобата си. След като държа политически речи пред курсантите във военното училище и във военна академия. Радев днес се и кротнал и не прилича на себе си.

48

Овце сте

преди 3 години

и овце ще бъдете винаги. Радев застана срещу диктатора и мутра Б.Б. Човека заслужава уважение точно поради тази причина.

47

президента е прав

преди 3 години

Не може да има по-умни от Тулупа,нали уж е прочел само "Винету",ама кой знае!

46

Пастирката

преди 3 години

Някой да ми е виждал Ирландското стадо?? -че го загубих докато подскачах след една банова овца,,,

45

Урко

преди 3 години

Образованието е приоритет, за да не станат децата *** като Румен картофа.

44

Анонимен

преди 3 години

Къде е еднокнижника(от почти три месеца се крие) да друпне една реч за това колко е важно образованието?

43

Анонимен

преди 3 години

Радев ако му перне един на Борисов и ония е yмpял

42

Анонимен

преди 3 години

Ходил е на гости на Мая Манолова о между другото е решил малко да си вдигне рейтинга.Наглец !

41

Калеко Алеко

преди 3 години

"..Образованието приоритет на всеки кабинет..", това ми звучи като лозунгите от времето на Соца: "Икономиката икономично дело на всеки" и "От всекиму спорд потребностите на всекиму според възможностите"..."Когато ям ставам глух и ням" и так далее...Явно съветниците които му пишат листчетата са същите които пишеха и тези крилати лозунги с големи червени букви за да въздействат първосигнално на електората си, същият електорат който като изрече "Мафия" и "Оставка" и речниковият му запас приключва

40

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се гордеем че имаме такъв манекен за Президент

39

Анонимен

преди 3 години

Боже, Радев можел да говори като президент - без политически лозунги и партийна пропаганда!

38

РЕАЛИСТ

преди 3 години

Училищата станаха бардаци, развъдници на наркомани, престъпници и неграмотни. На този фон вдигат заплати на учители... Заскужават ли според вас? Нарочно не учат децата на нищо за да им дават часни уроци. Айде у лево.

37

Президент Радев

преди 3 години

Истински българинПатриотНационалистАтлет

36

радев не става

преди 3 години

радев за нищо не става

35

Ф.С.В.

преди 3 години

най антисоциалната и анти човешка държава е България- Тук всичко е анти -антихуманно във всяко отношение -1.3 мил хора гладуват и това е официално -Неофициално стават 2 милиона или казано - ако сме 6 мил население -Близо 1/3 гладуват и ходят като призраци -немили недраги!! Дори емигрантите като чуят за България- им настръхват арабските коси!!

34

Анонимен

преди 3 години

Все пак това е Президента, имайте уважение.Трoловете плюещи и храчещи настройват още повече хората срещу себе си.

33

Анонимен

преди 3 години

тоя радев като толкова знае как става да вземе да си подаде оставка да направи партия и да се яви на избори. Да стане премиер и тогава да вземе да прави преоритетите. Сега само лае, прах и шум вдига.Съвети всеки може да дава но да направи нещо малко хора могат.Тия дни кой ли не даваше съвети по всички въпроси в повечето случай не по темата и не разбираха.

32

цеко

преди 3 години

Деса да не е решила да става даскалица?

31

Анонимен

преди 3 години

България плаща най малък процент от бюджета си за образование в европейския съюз. Приказките за приоритет са само това, приказки. По същата причина поради която хвалбите за некачествените, скъпо струващи и бавно строящи се магистрали са хвалби. Хората четат заглавията и дават мнение, Радев казал, Борисов казал, Гешев казал... Какво правят никой не проверява и воала - България 2020г.

30

Ф.С.В.

преди 3 години

Президентът разговаря с учениците, с учителите и екипа и се възхити от духа на педагогическия колектив,Няма лошо- само да попитам -на какъв език разговаря Президентът -на ромейски ли? щото Те български не знаят и не учат!