89

Народен човек

преди 3 години

Браво на# 89!! С какво са заслужили даскалите поредното увеличение на заплатите?? С това,че през лятото имат три месеца ваканция а през тази година пет месеца не са работели??!Ха ха ха ха!! А лекарите в ДЪРЖАВНИТЕ болници?? Кога ще им бъдат увеличени / в пъти!!/ мизерните заплати?? Те не само нямат ваканции,ами работят денонощно!!!

88

Алекс2

преди 3 години

Къде пък видяхте Президент ? Една фуражка която най напред да се научи да спазва Конституцията а не как да се назначава любовница на два щата ...сигурно вече сънува белезниците на Гешев след изтичането на мандата

87

Анонимен

преди 3 години

бре герберската опорка - "скъпоплатен нищоправец"- значи плевня като имаше дори и повече, първанов и другите не ви пречеха че нали са от "вашите", а сега за Радев бил такъв бил онакъв. Е, не може всички да са под-логи, има и такъв който има смелостта да ви казва "царят е гол".

86

Анонимен

преди 3 години

Къде е Гойко?Пак зачезна.Ни фейсбук,ни мяубук.

85

Анонимен

преди 3 години

много яасно каза Президента Радев че е важно освен ремонт и заплати също на какви ценноси ги учиме- защото политиката на герб е да облъчи децата от детската градина в джендърство,"толерантност",безполовост, безропотни безлични същества без история и патриотизъм. Утре всеки ще изреве че детето му не си знае пола,че са го отнели щото не му дава да си избере пол,като му доведе зет/снаха от същия пол и остане без внуци, времето минава бързо и ще го усетите скоро.Спрете да изопачавате думите на Радев, вижте си Винету дето само интриги сеe и настройва герберастите срещу народа.

84

Анонимен

преди 3 години

Айде у лево, като има избори тогава ще накажем който каквото си е надробил ще си го сърба със сигурност.

83

Уряя

преди 3 години

Я марш на протеста срещу президента пред ндк.Там са 20 клакьора и тук 3-*** трола-ставате 23.

82

Анонимен

преди 3 години

Много смешен беше като се изказа как бил имал подкрепата на адвокатските колегии, на кои адвокати бе, на тези на мафията и на мутрата в Дубай и мутрата в Белград?

81

вгз

преди 3 години

До сдгЩЕШЕ ДА ДРЪПНЕ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЗАЕМ И -ГОТОВО.ВАШИЯТ ВОЖД ДА НЕ БИ ДА ИЗКАРВА ПАРИТЕ С КОПАНЕ.ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ТЕЗИ ПАРИ.

80

Маркс и брат Енгелс

преди 3 години

До сдг - ако прочетеш внимателно статията, ще забележиш, че той е ок с мизерни учителски заплати... "не само ремонти", не само повишени заплати"... значи интересно според този титан на мисълта, как децата ни ще учат без база и с падащи тавани на главите или как ще си гледа работата учител, който се чуди какво ще сложи довечера на масата и как ще плати тока... това даже и в мадър раша го няма...

79

Къню

преди 3 години

Пак ли ръси мозък тоя тарикат. Скъпоплатен нищоправец, в едно с цялата му свита.

78

Анонимен

преди 3 години

образованието в българия е една от главните причини да сме толкова зле.в училище не те учат на логика, не те учат на критично мислене, нито на каквото и да е било, което да ти е от полза в живота.като не пълнят главите на децата с нещо смислено, което да ги развие като интелигентни и способни личности, празното пространство се запълва с чалга, ку.рвенлък, наркотици, престъпност.и после държавата, обществото били зле.. ми как няма да бъдат?Не са ви само политиците виновни, самия матриал е лош

77

сдг

преди 3 години

Рундьо,ако не беше това правителство,учителите щяха още да са на малко над мин.заплати,които им оставиха твоите хора от БСП!

76

Анонимен

преди 3 години

Радев каквото трябва правителството го правиПрезидентството с нашите пари прави дарение - популизъмПоведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост.

75

Анонимен

преди 3 години

Какъв приоритет бе ***?!? Излизат все по-*** и от училище и от университета.

74

V

преди 3 години

Само да питам .у вишутуу пожарникарско какво учат цели 5 години та после управляват цели държави ??? Как са държи маркуча ли ? Щот те не вярвам и маркуч да са държали там ;) Идеята им е друг да си рискува живота ,а те да му станат началници без и веднъж да са хващали маркуча ;)

73

Калеко Алеко

преди 3 години

Няма как да призоваваш държавата, когато си и обявил война и поругаваш институциите и ... когато тези които изкара на улицата с вдигнатия си юмрук и парите на Черепа, хвърлят фекалиите и нечистотиите си по фасадите на знакови държавни сгради и постилат слама в краката на българските полицаи, за да ги подпалят ... когато оскверняват с червена боя българските църкви, издигат бесилки и влачат ковчези по българските улици ... !!!

72

Правилно

преди 3 години

В първи клас и милиционерите да ги карат с пушки на училище,както РОМИТЕ миналата година!И никакви пари ако не носят намордници-фереджета!

71

Браво Радев!

преди 3 години

Строителният обект открева на баба ти фърчилото.Тези ***,вместо да съживят този прекрасен край дърдореха да няма кметове в малки населени места.От този край е видния българин Емануил Поптимитров,който се е борел за българската кауза,след отхапване на българските земи от сърбите.вкл. и родното му с.Груинци.Завършил е в Швейцария и е защитавал българската кауза на чист френски,защото всички ние тук парле ву франсе,ти да видиш.

70

V

преди 3 години

Ние образование нямаме .Има кетапостроене . Затова я докараха до тука България. ОБРАЗОВАНИЕ с чинове не се прави. Трябва първо труд и на неговата база ОБРАЗОВАНИЕ .А не без труд кетап за да станеш виш пожарникарист без да си бил редови пожарникар поне 5 години. Тоест 5 години труд ,а не 5 години у студентски град. Това което правят тези кетапостроители е гавра с труда чрез кетапа и резултата е на лице .Последни по всичко.