109

Анонимен

преди 3 години

егати протестите - прожектират кино, льокат бира, павкат цигарети и пури, надуват кавала- вувузел, грачат, играят карти и като им омръзнат тия неща - ходят да вандалстват

108

Анонимен

преди 3 години

Герберастки ***,отивайте да се обучавате и образовате,ако нямате 8-и клас,че на хората не им се четат тези безмислици,които се опитвате да съчинявате по примера на вашия бездарен,алчен и похотлив вожд Боко мафията...

107

Анонимен

преди 3 години

толкова ми е невнятен тоз радеф, какво говори, какво са му написали, само рецитира като чавдарче

106

Анонимен

преди 3 години

герберастките ***,ако бяха се образовали,нямаше да пишат простотии по цял ден,за да имат пари за закуска и вечеря и една ракия,за да им дойде вдъхновението да напишат някакъв цинизъм или вулгаризми,с които изобличават сами себе си и тези ,които им плащат... тинята на обществото и върхът на идиотизма...и после защо хората мразели ГРОБ...

105

Анонимен

преди 3 години

давай и го надрискай с народно ***, да му върви на късмет

104

Анонимен

преди 3 години

лицемер, ко го видя ще го заплюя с народна плюнка

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - каза Президента Радев че е важно освен ремонт и заплати също на какви ценноси ги учиме...Ето, така се изпразват неграмотните! Не може да пише грамотно, акъл тръгнало да дава! Ми Радев, щом знае на какво да се учат децата, да ходи учител, даже без заплата, какво се е захванал с работа, която не му идва отръки, само се излага! Айде,стига толкова, че може още много да се кастри.

102

Анонимен

преди 3 години

Учете се,образовайте се,иначе ще станете *** на ГРОБ за жълти копейки...

101

Smile

преди 3 години

Мисля, че мога да се изразявам доста добре, но тоя *** не заслужава капка внимание.

100

Анонимен

преди 3 години

Образованието винаги е било приоритет на БСП. не случайно при Станишев учителската стачка продължи месец и половина

99

Анонимен

преди 3 години

До пожарникар и до толкова - после министър председател!Признава се в целия трети и четвърти свят - кандидат министър ххх!

98

много слабо

преди 3 години

Радев трябва да го разбираме. Той се подведе по фалшивите новини на Елена Йончева. Така рейтинга му падаше, а от БСП медиите му го вдигаха с молива. В резултат той се отплесна зловещо от действителността.Той всъщност накрая ще излезе истинската жертва на фалшивите новини.Докато Ленчето пръскаше клевети по адрес на Бойко, ние работещите хора виждахме че той работи. А Румен наивен и простоват си вярваше и погуби авторитета който можеше да има пред народа.

97

Анонимен

преди 3 години

Преди 10-тина години БМБ говореше за лош матриал, а днес нищо не се е променило, да не кажа че е по-зле. Нито една реформа за 10-12 години управление. На Бойко му трябват избиратели, които за една бира и едно кюфте, пак ще му дадът власт, и ще си краде на воля, защото прокуратурата е дълбоко зависима и никой няма да го закача. Ако искаше да оправи държавата, щеше да прави реформи.

96

Анонимен

преди 3 години

Оф ,пак ли бла,бла,бла!

95

Атанас Велмазов

преди 3 години

Марш в Малашевци , ФИГУРАНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Значи 30 ученика от малцинствата,социално слаби и ги отглеждаме от-до -дори са на пансион което е скъпа услуга,образование всичко безплатно, а по инструкции на герб ако отговаря за 3 да му се пише 5 че били по-специални, стипендии и влизане в университет на същия принцип и после от толерантност сме длъжни да му намерим удобната работа и дори шефско място.И няма лошо ама ако е грамотен а то е само заради "толерантност".И после пчеличките в отдела бачкат а шефчето взима голямата заплата.И за награда маалата гласува за герб а ние плащаме всичко. А за БГ бедните деца - нищо.Ей това е герб образова

93

Анонимен

преди 3 години

като излязат грамотни ще има и лекари и здравеопазване. така че се започва с образованието за да стигнеш до здравеопазването , ама си куха герберска тиква затова.

92

Анонимен

преди 3 години

Абе кога ще разберете че образованието е политика- ремонтите са да се осигури работа на турските фирми и в замяна дпс да гласувте после мутренските закончета, заплатите се вдигат предизборно за да си осигури повече гласове, особено сега като му искат оставката, с нашите пари просто си купува гласове,а за децата - нищо, защото ги готви за черноработници в западна европа, затова ни приеха в ЕС, да им слугуваме. Прав е Радев да иска фокуса да е и в програмите,за да излязaт грамотни и морални хора.

91

Лекар от ВМА

преди 3 години

Може ли болен човек или дете да се образова?? НЕ МОЖЕ!! Следователно ПРИОРИТЕТЪТ на Президента трябва да е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

то хубуу ремонти, платени даскали ама на какво шъ учат децата, че там герб яко пипа по програмите. Кат го научат да се надупва на секи,на чалга и джендърство и си излязат неграмотни как шъ управляват после, к'ва държава шъ сме и кат готвят тия 30 ци-ганчета да нъ управляват добре ще сте тогава.