21

Скептик

преди 3 години

Парите похарчени за фотоволтаици и магистрали могат да превърнат странста в зелена гора каквато е била преди изсичането на дървета за строежи в Истанбул през 19-и век.

20

V

преди 3 години

Да съдят палми ,а не като до сега перки. Аве къде продават семето за тез перки дет са ги насъдили из цялата страна ??? Сигурно много файда има от тез перки . Много ги съдят ве .Тука палми ще растат ;) Фурми и други гербави фрукти .

19

Доцента

преди 3 години

Чета ви изключително тъпите коментари по-долу и не мога да повярвам на ушите си!Гламав народ сме и това е. Никой от вас ли не прочете, че става дума за изкуствените полезащитни пояси? За какви вековни гори говорите бе мамини сладурковци. Тригървате се от половин дума в заглавието.

18

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 14Дядо Пейо Върбанов ( пишете в Гугъл "агент Гора" ) , фалирал с далаверите си няколко горски стопанства и поради това назначен за директор на ЮИДП-Сливен ,вече в осмото си десетилетие , уволнява наред неудобни и сече поголовно горите наред като свои ! Защото трябват пари ! Пари и пак пари ! За да има да вървят куфарчета нагоре по веригата, щото инак ще го пенсионират на секундата !А при него пенсионирането означава ЗАТВОР !

17

НОСТРАДАМУС

преди 3 години

Камили ще пият вода от Дунав.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма редки гори в Добруджа,но в "Афера" писаха,че и Цветанов изсича в северна България горите

15

Анонимен

преди 3 години

джорналистическият гений писал тази статия колко има по география ? къде в Добруджа има гори ?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Какво да я гледам? Да я гледа прокуратурата, ама няма.

13

Горски

преди 3 години

Поредната бездарна статия , чули не дочули от близката кръчма . Е кой е вредителя???? Напишете му латинското наименование ама не знаете.....

12

Анонимен

преди 3 години

Колко удобно внасяме вредители, че после да има извинение за "санитарна сеч" . Когато изсекат всичко се местят другаде е така се прави бизнес навсякъде в тая бананова територия, после ни съд и нищо.

11

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво прави Десислава Танева,мъжът и-кмет на Котел и лесничей 1 П.Върбанов-режат до голо горите.85 тира бук на 130 г.Заатворът за такива ще е почивна станция,а не наказание.

10

Анонимен

преди 3 години

Не се появил заради промените в климата, а защото някой човек го е внесъл( то за това трябва да има строг контрол на границите) в Калифорния хора подпалват горите и после казват, че климатичните промени били виновни, а не хората.

9

Анонимен

преди 3 години

Нашите баби,дядовци,бащи,майки са залесявали дръвче по дръвче,когато бяхме ученици и ние залесявахме дръвчета,тези секат и предизвикват свлачища,безводие докато остане без дървета и почвата се свлече и останат само голи чукари,напичани от слънцето денем и предизвикващи повишаване на температурата и замръзващи през зимата! И животни и растения бъдат унищожени!Продажници,дано се задавите в лакомията си и унищожаването на българската природа!

8

Анонимен

преди 3 години

Не ви вярвам!ПАК СЕЧЕТЕ ГОРАТА,НАГЛЕЦИ!Точно пък на север в Добружда да има суша,където наблизо е Дунав и има подпочвено води! Проби от почвата,дърветата и водата взеха ли?Вижте в сайта "Афера" на Томова статията за Цветанов,който изсича дърветата и където вече има свлачища и обезлесяване!

7

Анонимен

преди 3 години

Глобалното затопляне си е съвсем реално. Пустинята вече започва да завзема Европа.След 100г. България ще е само камънаци и трънаци както е сега в южна Гърция и Испания.Няма да има повече зима и сняг. Планините ще се оголят.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да се направи санитарна сеч из държавната и общинска администрации, с голямата балтия.

5

Анонимен

преди 3 години

Тези МУТРИ още колко ще ги траем? Да ги изметем на 22 септември българино! ОСТАВКА на МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Запалете я такава гора! Унищожете заразата! Като болните прасета!

3

Анонимен

преди 3 години

Па то тези вредители основно от маАлите ги има навсякъде и са модернизирани с моторни резачки.

2

Анонимен

преди 3 години

естествено трябва да се сече ??? ... абе *** посейте първо нещо ...