90

Бензина

преди 3 години

Ако бях на мястото на Марешки щях да вдигна цените на бензина в моите бензиностанции само с една стотинка по-малко от SHELL и да си гледам ведро от килията. Простолюдието не заслужава подаръци !!!

89

До 87

преди 3 години

Продажник, но...към Кого???? Явно смяташ, че е продажник спрямо Руските интереси в БГ. Той пере най- вероятно руски пари, а гласува За Конституцията. С което показа, че е Повече Българин от Радев Матрьошкин Фигурантов.

88

Обективно

преди 3 години

Присъдата е недостойна за един честен съд. Марешки е прав в случая. Присъдата му е заради това, че даде подписа си за Конституцията. Наказват го Руските калинки в съда. Третата инснанция е на Лозан Панов. Предвиждам, че той ще потвърди присъдата, тъй като е против ББ. Остава Страсбург.

87

Анонимен

преди 3 години

На крива мутра Брюксел му е виновен.

86

Зозо

преди 3 години

Тоя скоро и той като Сидеров ще се скрие някъде. На Волен, от както му опростиха 100000лв. гаранция в съда е по-нисък от тревата :)))))))))))))))))))))))))))))))))

85

Аааа не

преди 3 години

Грешиш Марешки, присъдата си е само заради теб, не обвинявай другите за собствените си глупости.

84

Анонимен

преди 3 години

Да вземе на концесия - варненският затвор в близките няколко години плаж няма да му трябва

83

Баи

преди 3 години

Едва ли ще е единственният осьден от тук нататък

82

Баи

преди 3 години

Често става така с марионетките , нещо за паспортите чува ли се от - брюксел

81

Анонимен

преди 3 години

подай си оставката бе ***, позориш цяла България бе гларус ***

80

Анонимен

преди 3 години

Голяма грешка е богат човек да се захване с политика. Ще го плюят от сутрин до вечер и за какво , за нищо.

79

Анонимен

преди 3 години

оставка и съд на престъпника борисов и бандата му убийци и изнудвачи

78

Ха-ха

преди 3 години

Решението на трета инстанция ще е функция на парламентарното поведение на Магарешкия.Ако е правилно-ще го оправят.Обаче ако сегашната власт падне по-рано-дупе да му е яко!Ще лежи,та пушек се вдига.Палавник си е той...

77

АБЕ , ГЛУПОСТИ...

преди 3 години

МАРЕШКИ СИ Е АБСОЛЮТЕН СОБСТВЕНИК НА ИМОТА , ДАДЕВ ПОД НАЕМ---КОЙТО НЕ СЕ ПЛАЩА ОТ ВЪПРОСНИЯ НАЕМАТЕЛ ...А , ДОРИ ИМА НАХАЛСТВОТО ДА СЪДИ СОБСТВЕНИКА -МАРЕШКИ...ХА,ХА,ХАААААААА...ЯВНО , НА СЪЕБНИТЕ ИНСТАНЦИИ Е ДАДЕНА ДОСТА ТЛЪСТА СУМА , И ИМА НАТИСК ОТ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ -ЗА ДА СЕ ОСЪДИ МАРЕШКИ , ЗАРАДИ ПОДПИСА МУ НАД НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ НА ГЕРБ!!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАПО-СКРОЕНА СХЕМА , ЗА ЧЕРВЕН РЕКЕТ НАД ШЕФА НА "ВОЛЯ"!АЛОООУ В БРЮКСЕЛ НЕ ПАСАТ ТРЕВА ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААА

76

Анонимен

преди 3 години

марешки като седнеш на два стола на ръба от алчност накрая падаш на земята като алчен ахмак от тебе по мазен и двуличник не съм видял видяхме те какво направи и в спорта с локо пловдив беше по принуда още си хапеш рошавият *** че си дал някакви мижави пари на отбора накрая ще се задавиш от алчност и ще умреш като ач кюпек

75

Анонимен

преди 3 години

Винаги някой *** отнася плувката!Погледнете НС ,кой да е?Сидеров го сгънаха,едните са коалиционен партньор,другите са яки,остава един за ролята на селския ***.

74

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Присъдата му не е заради Брюксел, ами защото е продажник... В крайна сметка колко са 4 години - време за един депутатски мандат..

73

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че има толкова *** тук!!! Прави сте, "Марешки наистина е душица....", ама в някой друг живот.

72

с герп напред!

преди 3 години

поне да е ясно кой крепи престъпния режим на борисов. сигурен съм в ЕС ще му се зарадват и на тоя бандит.

71

Анонимен

преди 3 години

Какво са 4 години - мандатът е кратък, затворът е дълъг.Никой не се оплаква от дълъг мандат, защото бил 4 години. Искат още.Така трябва и със затвора.