24

Анонимен

преди 3 години

Тоест вече няма да награждават филмите според качествата им, а ще ги оценяват според това доколко политкоректни са. Пълни...

23

Тъпанар

преди 3 години

Мислех си, че киното е ударил дъното последните години, гледайки как феминизмът налага стандартите си. Малко взе да ми омръзва, да гледам как в някой екшън 50 килограмово симпатично девойче, разхвърля като кегли 100 килограмови яки батки. Явно съм грешал. Сега това ще го правят хора в инвалидни колички... Разбира се, че трябва се помага на хора в неравностойно положение, но надали това е начинът.

22

Анонимен

преди 3 години

Извращения и подмяна на законите на природата. Квото и да направят малцинствата ще си останат чисто еволюционни разлики между расите, антази глупост с половете и джендърите е обикновено психично заболяване, което трябва да се лекува.

21

Анонимен

преди 3 години

"Кинокритикът Благой Иванов смята, че новите правила ще задушат изкуството."Абе кажи си го направо - ще ИbЪt майката на киното

20

толерантен

преди 3 години

За педофилите, няма ли да има квота!?За зоофили, некрофили, канибали... Те нямат ли "права"!?

19

пенсионер

преди 3 години

Комунизмът се Върна, Спете Спокойно Деца! Или Дебели Чичковци ще правят кекс с Вас или ще се Обичате като Ленин и Зиновиев!! Всичко друго ще е незаконно и преследвано от Инквизиторите!!!

18

Люк Скаймокър

преди 3 години

Началото на залеза на Холивуд.Изкуство по шаблон и с правила не е изкуство а производство на продукт. Честито на печелившите!

17

Питам

преди 3 години

А кога по плащадите ще започнат да горят книги, в които няма черно-кожи или гей-персонажи?След това може би ще ограничат хората на изкуството, отказващи да правят "изкуство" по новите стандарти.Ще ги обявят за "врагове на демокрацията и разнообразието". И после естествено ще ги изолират в места за превъзпитание в толерантност. Тези места ще бъдат оградени с бодлива тел, а на входа ще пише "Това място те учи на свобода и разбирателство".И комини ще запушат в далечината...

16

Bond

преди 3 години

Айде да им е честито на либepaстите!Да си гледат ...и транс-ултра-незнамсикви-сексyaлни.

15

Анонимен

преди 3 години

И оскарите да ги преименуват на педоскари...

14

Луи

преди 3 години

Изкуство ли са, изобщо, холивудските зрелища, "шоута", демек.

13

българин

преди 3 години

Щом има правила и рамки , това не може да е изкуство !!!!! Така е като в тоталитарна държава !! Участието на такива хора във филм трябва да се насърчава , но да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО??! , няма да стане !

12

Анонимен

преди 3 години

Аз затова отдавна гледам само руско кино!

11

Анонимен

преди 3 години

Изкуството приключва, започва ***стията.

10

До 3

преди 3 години

Аха, Япония какво е правила в Китай през ВСВ? Монголците, турците, арабите нима не са нападали и поробвали другите етноси, раси и религии? Има ли смисъл да коментирам безкрайните граждански войни и канибализъм в Африка и Арабския свят?

9

Анонимен

преди 3 години

нацисти, който е срещу тях не му дават да снима

8

Анонимен

преди 3 години

Неолиберализмът е болест и извращение, което потъпква всяка свобода, само и само да следва плана за овластяване на малцинствата.

7

спиш ли?

преди 3 години

Бетер соц. реализма навремето!!! Аз лично вече не намирам разлика между комунизма и сегашния хищен капитализъм.А а - едно време нямаше просяци и всички имаха еднакво ниско заплащане и не се дразнеха - сега над 50 пъти разлика в заплатите и тотална нищета!!!Иначе вече същите цензурирани глупости! сега трябва да гледаме и трагедиите на хората- не ни стигат нашите!!!!

6

Не мерси

преди 3 години

Колкото и да натрапват педдеарссти....ята, тя няма да стане нито нормална, нито приятна! Аз лично няма да гледам филми, които промиват мозъци!

5

ами

преди 3 години

Или просто казано ненормалното взема връх над всичко!