261

Тулупа

преди 3 години

Братиньо ще оправи нещата...

260

Анонимен

преди 3 години

Войната на институциите на мутрите - Съд vs Прокуратура !

259

Анонимен

преди 3 години

Тоя престъпник ли ще ми се подписва под конституцията

258

Анонимен

преди 3 години

Бошлав работа....кого заблуждават че ще ги лежи....смешен съд смешна държава смешен народ....

257

Анонимен

преди 3 години

Ааа, не, бе! Много ясно, че ще го сготвят от президенството.Там съветниците са изпекани агенти на ДС.Те са клиенти на прокуратурата и не искат нов проект за Коституция. ще се борят съби и нокти да вкарат Конституцията на Радев. Минеков искал да става Цар.Радев иска да бъде като Путин. Обещава постове в служемно правителство.Този Марешки нещо им спъва сценариите и го посолиха.Ще се разкриват кирливи ризи покрай мераците на хората за власт.Изкарват кирливите ризи на Му.ньо-жена пилот се върти там.

256

Истукан

преди 3 години

Слави струва колкото Магарешки. Ще го разберете догодина. Той няма да управлява самостоятелно, но ще излъже много млади хора и ще влезе в управляваща коалиция.

255

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще лежиВсе пак той и 9-те му айдуци са Златният пръст, който крепи Стабилността на управляващите крадци.

254

Анонимен

преди 3 години

Това е отмъщение заради неподкрепатата на преврата на радев, егати руската мутра е президента пфу

253

Абе 241

преди 3 години

"Триото с яка питанка". Не може да си толкова зле. Кога си завършил училище и до кой клас си учил? Не мога да повярвам такъв правопис,пък и дава мнение!? Това "гаС", "милЯрд", и т.н., увисна ми брадата:)))) Бъди жив и здрав! Тежко горко за България!

252

съвет

преди 3 години

Ей чебурашник. и ти скоро ще му правиш компания на магарицата. МОли го да та подсигури с мазила, че ше ти е трудно първите 2-3 месеца докато та разхлопат.

251

МИРИШЕ

преди 3 години

ОТКЪМ ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА ЯКО МИРИШЕ!!!!!!!!!!! ЯВНО ЕДИНИЯТ СЪД ЖИВЕЕ В ЕДНА ДЪРЖАВА, А ДРУГИЯТ - В РУСКА СМРАД.

250

ПроСоТо

преди 3 години

До Кой е отмъстителен ?абе ***,ЦЯЛАТА ГЕРБОХУНТА скочи с/у Радев!!!ЦЯЛАТА!!!***,защо пак намесваш президента,който няма никакво,ама никакво отношение към вътрешните боричкания на Харема?!

249

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 години

В ЗАПАДНА ЕВРОПА ОСТАВКИ СЕ ПОДАВАТ ЗА ДАЛЕЧ ПО-МАЛКОВСЯКА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ЛИЧНОСТ БИ НАПУСНАЛА ВЕДНАГА НАЛИ БЕ ВЕСЕЛИНЧО

248

ПроСоТо

преди 3 години

и като стана дума за "възпитателното шамаросване на инвентара",къде са покри Винкел Винкелов?..Нящо га нема на хоризонта тия дни...Нема ли и на него да му подръпнат ушенцата за секи случай,или той си е верен до откат?..за депесарето не могат да приложат тая техника..Остава Шкембе и неговото шкембе,но..той си е просто една нула и подскачането му посвирката е гарантирано..

247

Кой е отмъстителен ?

преди 3 години

Марешки тръгна срещу Радев и го сготвиха !

246

znaem be

преди 3 години

Варненската шушумига го бутат у панделата и му разтоварват бизнеса дъртите хиени. Тоз след 4 години го търсете по контейнерите. Спретнаха му най-стария полит курник на самозабравилият се пар-л. Ей са ще гледате реалити формат магаре боb и копърка как плюска

245

ТаткоКърмачкаТеЧака

преди 3 години

трите епроветки зад Магарешки така са им клюмнали корковите тапи, че снагата на магарешки свети с тва костумче, таа бела ризкъ и тъз фръц фръзкъ - молодец, хубавец, красавчик. . . . такива ги женят по неколко пъти на ден за татковци кърмачки

244

мак

преди 3 години

Голям праз, накрая ще излезе невинен, още повече, че подкрепи гл. *** за конституция (нищо, че не е прочел какво подписва).

243

Гробокопач

преди 3 години

До ЧебурашкаЧебурашка, Господ с ЙУй в ушите, а та лашка! Ам си най-противното гуведу с оная тварррр Тонката;))) иситнска п.аплач! не докладвай коментара, ще го копирам другае и всички па шъ знаят, че съм ти го набутал ф устенцата;))) ***, тва е "Шоуто на Бойко", мойто момче. Магарето, ся, нема се запъва на моста, а шъ подпише и следващото, квот му подадат, без да го чете;))) Въобще Магарето влезе в НС с гласовете на ГЕРБ, той бе под чертата, малко, но под, ако си спомняте;)))

242

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как при едни и същи доказателства един е невинен на една инстанция е виновен на друга?Ей затова прявосъднята ни система смърди!