5

Анонимен

преди 3 години

Ние българите сме царе на показността и ей така правенето на ужким на всичко. Добра инициатива ама да не свърши няколко дена след първия учебен ден. Особено около училищата трябва да е най строго. Там да дебнат от КАТ за нарушения, не да се крият по храстите и да чакат за поредното рушветче.

4

Анонимен

преди 3 години

Две неща: на 14 сеп ги проверяват, а ако има нещо за оправяне?? Едномесечен срок?? Дет се вика, време бол, когато тогава! И второ: коли и пешеходци има през цялата година или само около 15 сеп...

3

Анонимен

преди 3 години

Комунизогерберастите и всякакви крадливи гадини на държавна хранилка, ще имитират дейност и усвояват(крадат). Вместо децата да тръгнат от първият учебен ден сигурни, че е помислено за тях, те шуробадженакорушветчийските лапачи тепърва че обследват, изследват, пият кафета и хоп есента дошла, с нея и лошото време, а в дъжд маркировка не се полага, остава за догодина, то пък децата минали на дистанционно обучение, учебната година се изтърколила и накрая едно голямо нищо. Цялата им работа е такава.

2

Stoyanov

преди 3 години

Утре започва учебната година, и се започва с проверки за знаци и пешеходни пътеки. А през останалата част от годината знаци и пешеходно пътеки не ни ли трябват. Всичко се прави за замазване на очите и отчитане на дейност на място и когато трябва, а през останалото време не им пука какво е състоянието им.

1

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахахахахаха, сега се сетихте.А в останалото време да се трепят по пътищата?