48

The Ghost

преди 3 години

Добрютру го'син прокурор. То 30 години се случва това , сега се сещате да отбележите фактите.

47

Анонимен

преди 3 години

а добро утро г-н гешев вие кога разбрахте,че в българия се изсичат горите.

46

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименепа той много добре знае,за това се прави че "не е от тук,дошъл е само за борбите"..

45

Ельоменат

преди 3 години

А подпорната стена на дюните ъпгреид на природата ли да я наричаме? Ето за това никой не ти вярва. Гониш само по поръчка

44

българин

преди 3 години

Това е последицата от прекрасното герберско 11 год. управление.Пълна разруха.Това господа другари,е четвърта национална катастрофа.Затова ръковдната герберска *** следва да бъде арестувана,разследвана и съдена.

43

ПроСоТо

преди 3 години

"НЕ КЪРДИСВАЙТЕ ГОРАТА!".../оставям на безкнижните да са чудат кого цитирам../..Иначе:-Каскета принизи и прокуратурата,и прокурорите,"И себе дори" до нивото на конакски заптиета..в устата му е:-"Мухтар,подвали тоя дъртел!".../цитат/..

42

Анонимен

преди 3 години

До VladyКато онзи дето е патерица на хелзенския... съдята Калпакчиев който пусна от затвора един австралопитек убиец.... такива юристи ли ви трябват или като бай Лозан който има повече изказвания като политик отколкото като магистрат, което е недопустимо?!? Ще си го търпите Гешев още 7 години та стой та гледай.

41

vlady

преди 3 години

С милиционери правосъдие не се прави - трябват подготвени юристи.

40

Пилат Понтийски

преди 3 години

"Време е да спрем!" , преди се казваше: "Другари, дайте да дадем..!". Каво значи "да спрем"? Аз не сеча, и няма какво да спирам! Време е ти, и всички тези, които разрешават сечето да реагират.Но вече не чакаме от умрял писмо. Гешев, един ден ще ти преотстъпя мойта абреавитура! Ти достойно си я заслужил и ще яносиш с чест!н

39

Анонимен

преди 3 години

Тръгнал да се прави на защитник на българската природа, а преди месец каза, че нямало да разследва казуса с плажа "Росенец", който Доган си приватизира...

38

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо Гешев трябва да върши това. Има си държавен ръководител, министерство, държавен контрол, ако има нарушения се прави доклад и се дава на прокурора. Излиза, че щом той упражнява контрол , горе изброените са нарушители и си правят пас и си затвтарят очите. Той ли трябва да е главния пъдар???

37

Анонимен

преди 3 години

АКО НЕ БЯХА ЕКОЛОЗИТЕ ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ГЕШЕ НЯМАШЕ ДОРИ ДА ЗНАЕ ЧЕ ТАМ ИМА ГОРА, КАМО ЛИ ВЕКОВНА

36

Анонимен

преди 3 години

Никога, както през последните години не е имало толкова поголовна сеч в Добруджа.Тотално заличаване на българските гори.Кой издава разрешенията заповедите...? По чие нареждане ?Г-н Главен прокурор, моля да разпоредите проверки и за другите райони.

35

Шопо

преди 3 години

Спри ги,бе Каскет ! Нали за това ти плаща народът !!! Ама ти делиш заедно с айдуците !!!

34

Таня

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.

33

Лесничей пенсионер

преди 3 години

Уважаеми г-н Гешев, вие се правите на ощипана мома. Или на извънземен. Аз мога да ви напомня колко пъти е сигнализирано до предшественика ви а и до вашата особа от граждани, кметове на планински селца, сдружения за варварското и вандалското отношение към българската гора. Лично аз писах да до м-р Танева и получих отговор от баш шефа на горите. Тъжно, три страници е отговора и има всякакви закони и наредби. Но че от 2011 гората е предадена по закон ( лобиз) на дървената мафия за стопанисване???

32

офф

преди 3 години

Не ти вярваме. Сигурно, някой протестър е секача!

31

Ямболски цървул

преди 3 години

Гешев да не би да е станал прокурор на лесничейството?Ама повече ще му отива.Дърво до дърво.

30

славянин

преди 3 години

Абсолютен лицемер, все едно че сега го установява това! Нищо чудно сам да е част от дървената мафия освен от другите мафии!

29

Гешефт

преди 3 години

От престъпник. Чакай да въдвори ред. Днес писаха Шпигел...за престъпление на Борисов и Цацаров....ще повярвам на гешефта,когато се самосезира,повдигне обвинения и докара до осъдителна присъда, Борисов или негов ортак. Досега само нахлуха в президентството и Хиполенд и арестуваха водни пистолети...