68

Анонимен

преди 3 години

Десислава Танева закриля горската мафия, мъжът йкметът на Котел, и лесничей 1 режат до голо горите? До момента 85 тира бук на 130 г. Кметът съпруг на министершата, а горския масон и пръв приятел на Борисов.Хунтата на ГЕРБ си подава топкатавместо да започнат масови проверки от всички държавни институции, подчинената на Гешев ВАП подаде сигнала доминистъра на земеделието, храните и горите Танева, която да извърши незабавна проверка, свързана със сеч на вековна дъбова гора край Котел.

67

Ай дее

преди 3 години

Тоя от квартален милиционер се преквалифицира на горски .Така е при интелектуални ограничения.Надскачането невъзможно и то по обективни причини.

66

Ми

преди 3 години

Айде бе гешка, какво чакаш? Действай!

65

Анонимен

преди 3 години

Категорично отказвам с мойте данъци да храна Гешев, той и без това се възползва максимално от поста който заема, за справка 8-те джуджета. Оставка престъпник.

64

Анонимен

преди 3 години

Гешев е като Роман Василев, цял живот в прокуратурата, но за това пък не знае какво е презумция за невинност, нещо което и децата знаят, но той има друго ценено качество, послушен е и изпълнява заповеди. Такива гъзоблизци израстват в скапаната ни държава.

63

Анонимен

преди 3 години

Да спаси кожата, като първия главен прокурор, уволнен от тоя пост, Гешев почна да повтаря думите на тия дето му я искат. Няма да стане така, оставка и отивай да слугуваш на мафиотите дето те назначиха.

62

баба мара

преди 3 години

министерката десислава танева ще прави проверка на съпруга си които е кмет накотел смях в залата оставка и нови избори

61

Елена

преди 3 години

Поздравления , господин Гешев ! Бъдете благословен !

60

сминдух енд чесън

преди 3 години

Щом прави подобно изказване ,значи вече няма какво да се сече,сечта спира поради липса на материал

59

Краси

преди 3 години

Гешев да даде на независима/в чужда държава/ експертиза телефонните записи на Винету и снимките от шкафчето в спалнята му !

58

Анонимен

преди 3 години

В цялата страна се сече безогледно под формата на т.нар. "законна сеч" със съдействието на ДАТ , лесничеите и т.н. Граби се общонационално богатство - горите....

57

Психодиспансер

преди 3 години

Това е ресор на дпс и се сече безогледно вече 25 години. Така, че не нам товарищ Гешев.

56

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Гешев ! Най-дейният и ефективен главен прокурор в историята !

55

Мехуро

преди 3 години

За да спрем унищожението на природата в БГ е най-добре да се почне с ОСТАВКИТЕ на ГЕШЕВ и БОРИСОВ!Това ще помогне най-много и е едно добро начало.

54

леля Пена

преди 3 години

Браво!Щом главния прокурор стигна до горите,значи всичко друго е свършил,даже е арестувал Божков,ако ви се вярва???Я,по-добре си стой на село,белким там се подобри нещо.Или най-добре,чао!

53

РБ

преди 3 години

Гешефт горите в България са изсечени и внасяме отпадъци от Италия !!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Мъжо на Танева е кмет на Котел, е как жена му ще го проверява, като тя е нещо феодал на област Сливен? Остава да излезе женицата и да каже аз не знам нищо по въпроса

51

Анонимен

преди 3 години

Гешко що спиш уа, изсякоха гората под носа ти.Сега на страшен ли ще се правиш.А къде е шефа ти с пачките евро, де се е покрил.Спите другари комунисти спите, а уж за народа правите всичко. Ама какво сте се загрижили за гората,то Котел и голяма част от страната не са в България, само административно са там.А вие си седите у столицата България и броите пачките и кюлчетата злато и гледате чии бизнес да съсипете или да вземете и колко милиарда евро от еврофондовете да откраднете.

50

християнин

преди 3 години

Искам да попитам,къде се скри" банкянския ***" тези дни?Откакто позаха интервюто със съпругът/виден младеж на има-няма 70 г/ на мис"мокри ***",мутрата се скри.Защо ли?

49

804

преди 3 години

Аз подкрепям Гешев. Най-после се намери един смел човек, който иска да сложи ред. И това не ви харесва. Какво искате?