57

А Нинова кога?

преди 3 години

Кога ще конфискуват хотела на Нинова на Халкидики купен с източените парите от партийната каса на БСП ?

56

Анонимен

преди 3 години

Ето една сериозна причина за метежа оглавяван от пРезидента на чуждо разузнаване др. Радев. Каквото и да си говорим това е нескопосан опит за протест. Такъв няма , а има лично отмъщение на поръчковия убиец Божков-черепа и на рушветчията Радев, който загуби 5 милиона евро за Грипените. Това е истината.

55

Анонимен

преди 3 години

Когато някой има само в нощното си шкафче милиони, а по декларация има само няколко хиляди в банка - комисии има ли за него?

54

Анонимен

преди 3 години

А Домусчийския комунистически пундьо кога ?Или той е приятел на прислужника на Тодор Живков ?

53

Рибар

преди 3 години

Цацорав лови цаца. Акулите не ги закача.

52

K-G-B

преди 3 години

Оспех б оспехите със събирането дро га ре

51

Анонимен

преди 3 години

Обаче яко. Ако прокуратурата те разследва, значи вече си чао. Явно герберите са премахнали и презумпцията за невинност.

50

Анонимен

преди 3 години

Мутрата фигурант директно отива на съд след, като Гешев завърши подготовката за започване на дело срещу него.Той материали за дело отдавна има. Още от времето, когато беше главен секретар, а после кмет на София :)

49

ортаците на Грипена

преди 3 години

"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, изплашиха и активираха натресеният ни от КГБ уж български президент и трите "отровни" лeкeтa от площада, спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград..

48

Анонимен

преди 3 години

Най интересно ще стане когато мутрата го свалят сега бая хора ги е страх да не им замине бизнеса тогава, като се разприказват как ги е изнудвал ще стане интересно Божков ще излезе прав

47

Анонимен

преди 3 години

на тия слуги в това компи само зъплатите май са им толковазащо занимават хората с глупости когато нищо не се прави за милиардите дето са завлечени от знайни и незнайни геройили защоно те са слуги точно но тия дето крадат милиардитеа баламосват народа с някакви си милиончета че те нямат и за едно чекмедже бре

46

Анонимен

преди 3 години

"Ето, защо не спират "протестите"...Много престъпници участват и също ги финансират..."***, простетите са срещу най-големия престъпник в дъжавата.

45

Горанов

преди 3 години

Да станат членове на ГЕРБ за да нямат конфликт на интереси.

44

Анонимен

преди 3 години

Ето, защо не спират "протестите"...Много престъпници участват и също ги финансират...

43

Анонимен

преди 3 години

За Корнелия и БСП питай Горанката. Той им разсрочи връщането на надвзетите субсидии. Червените са задлъжнели с милиони, но не им дърпат шалтера. Сети се сам защо.

42

Анонимен

преди 3 години

Трима от съветниците на Фигуранта са клиенти на прокуратурата. То бая хора като гледам са се овъртяли. Тея пусти пари и кучетата не ги искат, а вс ламти за тях

41

Кой поддържа ББ

преди 3 години

Тези, които са на хранилка при него Бизнесмени които охотно връщат ресто, за да съществуват,Некадърни хорица на държавна службица които извън нея ще ровят в кофите за ***,Спонсорирани от държавната баница чието първо име е Юда,Зависими от висящи в прокуратурата преписки и дела,Различни ОПГ- та на всички нива от държавната власт, свързани с върха на управлениетоОбщото между тях е страха от падането на Борисов, което ще разплете зависимостите, ще е първата плочка от доминото, с чието събаряне ще се сгромоляса дългата редица на престъпни формации.Некадърните ще останат без раб

40

Анонимен

преди 3 години

Не четеш ли герберчето по-долу? Какви 700 млн., какви пет лева, стари работи. Бабикянови уйдурми. Богата държава сме, какво са 700 милиона? Десетина болници. Чудо голямо. Дай да събираме капачки, че има болни деца, това вече е новаторство. След десетина години е възможно даже да загрее, че може би и Делян е нещо мафиот.

39

Анонимен

преди 3 години

Александър Маринов кога е наред?Този к.ръв повръща-пари не връща xD

38

Анонимен

преди 3 години

А разградският производител на амфети, кога ще го разследвате.Ами Владито Горанов за ония 700 млн ?