77

Анонимен

преди 3 години

хаха от днес доста подбробно са описали враговете на Баце, но нито един бацевски котарак хехе, сме-шници

76

Анонимен

преди 3 години

Пеевски, Домузчиев, Гергов, Доган.... кога???

75

До kaka

преди 3 години

Много си зле...................много, не се занимавай с политика....................марш в кухнята да готвиш на мъжа си, за друго не ставаш!!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Сотир Цацаров е член на една масонска ложа заедно с Георги Гергов от БСП -свинаря!!

73

kaka

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

72

Анонимен

преди 3 години

Със законни средства, един по един престъпниците ще бъдат въдворени в затвора. И социалистите ще загубят своята база. Ще им остане една надстройка.

71

Гошо

преди 3 години

Търсенето е едно,правораздаването друго,а Велика България трето!За Гешев и компания не говорим,това е шесто!

70

Чeбурашка

преди 3 години

Сутрин, като погледна през новата ми трикамерна дограмица, каква велика нова България създаде Борисов и се просълзявам от щастие. Браво Цацаров, браво Цар-Тиква!

69

Чeбурашка

преди 3 години

Слава на Цацаров! Слава на Борисов! Няма спор, работят здраво.

68

Анонимен

преди 3 години

До Тази комисия- АКО ВИЖДАШ НЕЩО СТАЛИНСКО, НЕЩО ПРЕСТЪПНО- ОТВОРИ САЙТОВЕТЕ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ЕВРОКОМИСИЯ, ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, САЙТА НА ЕВРОЛЕВИЦАТА, ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПОЛ, ОЛАФ И ОПИШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО КОЕТО СИ КОНСТАТИРАЛ- НЕ СЛЕДВАЙ РЕЗИЛ ГАДЕВ- ТОЙ САМО ДРЪНКА НА ЧЕРВЕНАТА КРЕМЪЛСКА БАЛАЛАЙКА И ИСКА ДА КАЧИ БГ НА ЕВРАЗИЙСКАТА ПЪРЗАЛКА- ПРАГ НА БЕДНОСТТА В БГ- 363ЛВ, СРЕДНА КЛАСА В РУСИЯ- 118+59ЕВРО- 346ЛВ- СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА СРЕДНА КЛАСА- 1 МИН ЗАПЛАТА И ПОЛОВИНА.

67

Анонимен

преди 3 години

Пеевските издания и т.н. национални медии към 10,30 часа тази сутрин обявиха новина 1: Антикорупционната КПКОНПИ запорирала имущество за близо 53 млн лева. Това станало от средата на юли до край на август. И каква е новината? Само преди няколко месеца КПКОНПИ се похвали, че е запорирала имущество за около 850 милиона. Лъжи са, защото става въпрос за искове, които трябва да минат през съдебна процедура, а практиката е показала, че огромната част от тези искове падат в съда.

66

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

СА В ШОК, Е ТЕ ТОВА Е МЪКАТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ЗА ТОВА СА ПРОТЕСТИТЕ- АКО КАСКЕТА ПРИБЕРЕ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОТКРАДНАТИ, ОТ НЕЗАКОННИ ОПЕРАЦИИ, ОТ ПРАНЕ НА ПАРИ, ОТ ПРОДАВАНЕ НА НАРКОТИЦИ НА ДЕЦАТА НИ- ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В НС- НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ КАКВО БАЛТАВЯТ ГЛЕДАЙ ГИ КАК КРАДАТ И МАНИПУЛИРАТ.

65

Анонимен

преди 3 години

А чекмеджето с пачките и златото кога?

64

Анонимен

преди 3 години

А нещо за публикацията в сп."Шпигел"?

63

паника на Дондуков 2

преди 3 години

Треперят му оаканите *** на асковския *** и треска го тресе , че след закономерния крах на този псевдо протест който самия той заформи, отново ще е на челно място в списъка на прокуратурата. Падне ли му имунитета, заедно с уличените му в престъпления и държавна измяна aверчeта , ще търка нарoветe в пандeлатa.

62

Анонимен

преди 3 години

Това е бездарен ПР в опит да се измести фокуса от истинските новини и събития. А на 14 септември, Кръстовден, за Цацаров дойде новина от германското списание Der Spigel. В публикувано разследване се твърди, че българският премиер Бойко Борисов и Сотир Цацаров като главен прокурор, са услугвали на режима на турския президент Реджеп Тайип Ердоган,като са предавали на Анкара дисиденти и опоненти на властта.По този начин Борисов и Цацаров били нарушили международните конвенции и правни принципи.

61

41663

преди 3 години

И това са една пета от приближените до черепа. Смятай на клона на Баце колко такива са закачени....

60

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз спирам да си плащам данъци.Който е умен,ще го направи същото.Бойкот на мафията.

59

Ямболски цървул

преди 3 години

Нинова,Борисов, Домусчиева,Пеевски... много работа имат КНКОмПИ

58

Анонимен

преди 3 години

Ами питай КПКОНПИ що не се захвашат с Нинова