39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Точно строени по соца магизини приватизирахме. И от местната обласната управа бяха надушили проблема, че магазините нямат документация и се опитаха да ни ги прилапат. По времето на Костов. А това нещо е минало през министерство на търговията и агенцията по приватизицията. Някой да знаеше за изоставения канал при Парадайс МОЛ, дето се отвори дупка на шосето? Ами по соца е правен. В османските архиви ще намериш повече документи.

38

пияница мистик

преди 3 години

Хахахахахах, Лозенец, най-гнусния и неадекватен квартал в цяла София, заедно с Манастирски ливади. И съответно един от най-фаворитизираните. Няма Адекватен градски транспорт, добре че им пуснаха метрото по бул. Черни връх. Тесни, неудобни улички в новата част, стръмни наклони, пеша е някакъв ужас да се катериш по тези стръмнини. За пияница като мен, дето мразя колите е ужас да живея там и да се прибирам пиян. Отделно така е строено, че няма никакво място за паркиране, ако си с кола

37

Анонимен

преди 3 години

Половината от" Кръстова вада" на изток от Черни връх е в райотн "Лозенец" ,бе селянилки. Кмет на района е тн- Комита/абс. безхаберник/.На запад от "Черни връх" е в район "Триадица", а кметството е в идеалния център на София. Явно селяни са делили районите...

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Какви луксозни гета? Бях на квартира в чисто нова лъскава сграда. Едната стена зелена от мухъл. Тавана на банята подгизнал. Капе водаот него и се лющи латекса. Гипсокартонени стени без каквато и да е излоция за пълна социализация. Външните вратите и за хотел не стават. Вентилационните тръби пълна скръб. Като готвят отдолу всичко в твоя апартамент при два клапана на въздоховода.Да не говорим, че абсорбатора на комшийте все едно е в твоето помещение. Но хилядарка в евро.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Да де, ама соц не е от над 20 години... Няма какво да обвиняваме соца за това, че сума ти администрация се е сменила и не е уредила собствеността, при положение, че е известен проблем

34

Peter

преди 3 години

Кметът е от Демократична България - само да отбележа. :-)

33

Анонимен

преди 3 години

И аз тук му теглех майните на един дето е поставил бариера на бензиностанцията си. После се оказа, че пътя е незаконен и човека си е прав. По соца търговски и промишлени сгради, пътища и всякаква инфраструктура е строяна хаотично и без документация, и без процедури на узаконяване. Нали всичко бе "народно".

32

Анонимен

преди 3 години

Кръстова Вада не е Лозенец, провинциални павиани :D

31

1

преди 3 години

Ами, щом са частни значи сами трябва да си ги асфалтират, ремонтират, регулират и пр. Нали така?

30

Анонимен

преди 3 години

Кой го е позволил това?

29

Кирил

преди 3 години

Добре де, Кмете, толкова ли си *** и не знаеш що е то отчуждение? Ако да, питай гуглето.Хайде по-сериозно сега, тъй като и аз имам имот там знаеш че се разбрахме за кинти и ще ги дариме имотите за улица, ако с парите на баламите данъкоплатци ни направиш канал, за да си строим бетонни квартали- кво се правиш?!?!

28

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕСТЪПЕН КМЕТИМОТИ НЕ СЕ ПЛАЩАТ В ПАРИ А В БОНОВЕ ИЛИ СЕ ЗАМЕНЯТ С ДРУГИПРЕСТЪПЕН КМЕТ

27

Анонимен

преди 3 години

Ако се препънеш на частна улица и си счупиш нещо, ще знаеш кого да съдиш

26

Анонимен

преди 3 години

Това че улицата е частна, не променя нищо. Само трее да си плащаш като минаваш. Проблем?

25

Кармен Златарева

преди 3 години

Това не е държава,това е бардак!!!

24

Анонимен

преди 3 години

От цялата шумотевица разбрах,че в кадастъра на София има много грешки, които ще се оправят за сметка на гражданите

23

(-_-)

преди 3 години

Наглеци са това просто. Навремето всичките са били обезщетени, но с разни машинации пак стават собственици.. Общо взето трябва да бъдат разследвани и да се прекрати тая порочна практика!

22

f

преди 3 години

И пак комунистите ста виновни!Бойки и Фандъкова само са наследили проблема...

21

zombay

преди 3 години

До ГруюИ ко? 100к евро за 50 квадрата за 60годишна панелка в Люлин на 20тия етаж.. Проблемът е съвсем друг

20

Грую

преди 3 години

Оправете си заглавието - 80% от улиците в "Кръстова вада" са частни. Не в Лозенец.п.п. и не купувайте имоти в разни вади и ливади - ужасно е :)