12

Big belly and bag of

преди 3 години

BILLA!!!Напълно си прав why? Is the question!

11

Анонимен

преди 3 години

Те`я пък да не видят нещо от българите? XD

10

Анонимен

преди 3 години

Мизерията е световен процес след падането на социалистическия блок.Първо, младите у нас останаха да живеят при мама и тате, след това в Европа - в Италия даже процентно са повече от нас и сега в САЩ.Следва световна комунистическа революция както беше написано от Маркс.

9

ШКЕМБЕ ВОВОДА

преди 3 години

Защо има място в политиката?

8

Анонимен

преди 3 години

а в българия 50 % живеят при родителите си,а останалите 50 % живеят отделно,но всяка седмица гостуват при мама и тате,за да им искат пари за ипотеката,телефона,тока,водата,интернета и малко джобни...

7

Анонимен

преди 3 години

какъв икономист е този, да вземе пример от заврения ни зет - отива в чуждата къща, хранят го, поят го и даже има бонус вечерта

6

полиран мозък

преди 3 години

До Под нивото ми!ама ти не се засягай на другите коментари...то 99.99% в този сайт коментарите са на ***!!!а сега и тази статия драскачите от къде я преписаха от къде и направиха копи пейст?!?....или родните драскачи са се осмелили да направят статии и да анализират със собствени статии дали???...едва ли!!!!...:)))))един *** съвет в този сайт от любопитство четете само заглавията и смело излизайте,всичко е пропаганда и поръчкови статии!!!....трийте коментара и ще ви ви блокирам от гугъл!

5

Анонимен

преди 3 години

Каквато и криза да ги удари, никога няма да са лигльовци, като наш мамин ***. Цял живот мама му принася, после защо бачкал в склада за 2000лв..

4

Анонимен

преди 3 години

Златото е за онзи, който смее да го вземе.Не този, който го 'изработи' с пот и кръв.

3

Под нивото ми!

преди 3 години

Повече няма да пиша коментари ,защото е безмислено а и освен това хората по коментарите са много под интелектуалното ми ниво.Това ,което се забелязва също е ширещата се неграмотност по подобни коментарни форумчета.Потресаващо и отблъскващо е!9876543210!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Понякога сънувам как хващам демокрацията (унищожителката на всичко славно и мъжествено) за врата и го прекършвам.Някой друг?

1

Сделано в Китае

преди 3 години

така е, това е живота в условията на Китайски Комунизъм!