32

голата истина

преди 3 години

Тука се търси под вола теле. Миналата година нямаше ковид а бе почти същата работа. Тук отговоработа е ИНФАНТИЛИЗЪМ . С март фините и соц. мрежи спряха развитието на днешните млади някъде в 2010. Днес 20 г. са поголовно девствени, нищо не работят чешат телефони и чакат някоя от телефона да изскочи че да направят сефтето. Дискотеките са основно 30+ Даже по кафетата ги няма. Къде са. Крият се при Мама да не ги видят на живо , щото в профила са уау а в действителност кръгла нула.

31

Lan

преди 3 години

Какво чудно има - когато е трудно, семействата се обединяват! Така успяват да издрапат някак си. Шокиращо за настоящата политика - заличаване на семейството като единица.

30

Ей комунист

преди 3 години

И да питам също защо хиляди от Лос Анджели и Ню Йорк бягат от управлявани от демократи щати в републикански щати.

29

ей комунист

преди 3 години

До ти луд ли си бе Затова ли ЛА е заприличал на кo//нa с тонове ***/лyк, плъхове по улиците, 60 000 бездомника в центъра. Лос Анджелис, Детройт, Ню Йорк все градове които вървят надоу откакто демократите-комунисти ги управляват. Питам пак. Защо 30-те най-бедни градове са все управлявани от демократи? Защо само разруха носят? Защо за демократи гласуват само черни, латиноси, разлигавени богаташи, които си мислят че е модерно и готино да си ляв или потомствени комунисти като теб. Отговаряй!

28

ти луд ли си бе

преди 3 години

До Тръмп 2020най-богатите щати и градове са на демократитеако се раздели сащ на републиканска и демократска нация тексас ще трябва да харни селяндурските щати на републиканцитевсички демократски градове и щати са супер ботагисан франциско, сиатъл ню йорк, ЛА, кой ли не ощесамо в сиатъл живеят най-богатите хора в светаа средния доход на семехство е 300 000 доларарепубликанските щати са мизерни в сравнение с тяхза спражка най-богатия тексас средния доход на семехство едва стига 100 000

27

Анонимен

преди 3 години

Я кажи как е думата "мутра" на английски?

26

Анонимен

преди 3 години

До филологИ колко езици знаеш, филолог?

25

Анонимен

преди 3 години

До филологНякои се изнесоха поради закриването на предприятия, корупция и нарасналата престъпност. Та ти ще кажеш кой бил ненужен и кой бил нужен. Искаш да кажеш, че мутрите са били крайно необходими за възхода на страната?

24

филолог

преди 3 години

#22. - Глобализацията пречисти България. Тези които се изнесоха явно не са били нужни на България. Да , България изобщо не е идеална , но е в пъти по добра от 89 % от страните по света. "Неграмотните" пишат така нарочно за заблуда на ИИ. Всеки си има съдба - едни са скитници, други са домошари. Нищо ново от Соломон бен Давид насам.

23

Млад българин на 59

преди 3 години

От това да живееш при *** няма нищо по-хубаво. Вижте ме мен. На 59, млад, облечен, винаги напапкан. *** никога няма да ме остави гладен, неизпран или жаден. Я ще ми купи биричка от супера, я панталонче от втората употреба. Язе не работим от 20 годин.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25О, аз имам повече примери :)

21

Анонимен

преди 3 години

До 22Още по ужасно е да четеш месно като синоним на местно или чесно вместо честно!Да така беше и при мен филологията беше или за отпаднали или истински фреакс!И аз чета тук защото съм все още тъмен балкански субект (поздрави от райхстага), но се ужасявам от актуалното образователно ниво!

20

Анонимен

преди 3 години

Може би е грешка да кажа "платени" журналисти, извинявам се на журалистите, а по-скоро хора без образователен ценз, но готови да пишат и да заемат каквито и да са становища срещу скромно (много вероятно) заплащане, така наречените ***.

19

Анонимен

преди 3 години

Освен това, радвам се, че не се опитах да стана журналист-ами по мое време българска филология беше за хора, които не се класираха никъде другаде. А освен това, виж и нивото на някои "платени" журналисти.

18

Анонимен

преди 3 години

До Под нивото ми!=Прав си, брат, но аз идвам тука, за да прочета нещо за България. Очебийна е тоталната негамотност. Който можа, се изнесе от страната.Дразнещи са постовете на шльокавица-като нямаш кирилица, стой си настрана. От друга страна, тези, които пишат на латиница са скарани с правилата за транслитерация.Освен това, има сайтове, като translit.cc. Потресаващо е да видиш, че буквата "я" се замества с буквата "q" .

17

Анонимен

преди 3 години

До studentСложих ти минус без да чета поста, защото пишеш на шльокавица.

16

Анонимен

преди 3 години

д живееш под наем е най-голямата глупост.По-добре да изплащаш апартамент който щенстяне твой отколкотонда пълнишнгушата нанхазяйна и кто дойде време д те изфърли на улицата.

15

Тръмп 2020

преди 3 години

Искам да попитам защо 30-те най-бедни градове в САЩ са управлявани от демократи. Защо там където управляват демократи има комунизъм и разруха?

14

123

преди 3 години

Що тъй бе? Нали беше много изгодно и модерно да живееш цял живот под наем. И супер демоде да имаш собственост?...

13

мисъл

преди 3 години

Зависи - моите деца имат договори за наем до другото лято и трябва да плащат, така че си живеят отделно въпреки че учат онлайн.