257

като в приказките

преди 3 години

Плевнелиев беше достоен човек и гражданин. Със своето мъдро управление той спечели сърцата на народа. Заслужено грабна принцесата която му роди красиво дете.И заживели щастливо . . .

256

Искам да наеба Радев

преди 3 години

Къде да се запиша за ред?Имало опашка вече

255

ГОСПОЖО

преди 3 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ , НЯМАТЕ ЛИ ПРОГНОЗИ ЗА ВРЕМЕТО ДА ПРАВИТЕ

254

Анонимен

преди 3 години

Евала Плевнелия, пак цепиш як трафик!

253

Анонимен

преди 3 години

фигуранта играе ролята на лйономета на бсп.

252

Харви Уайнстайн

преди 3 години

На фона на Плевнелиев охлюювите изглеждат сухи и корави като Клинт Истууд.

251

От Разсадника

преди 3 години

Какво образование има Плевнелиев? Той е завършил лагер-школа на ДКМС, след това ПУЦ-а на Сорррос и накрая рабфака на Демократическата партия с декан Килъри Клингон.

250

Архангел Псувнаил

преди 3 години

"Плевнелиев: Радев отказва да играе ролята на държавен глава"Правилно, защо да играе роли когато си е такъв. Но ти, Чехлььо заслужаваш Оскар за тази комедийна роля която игра четири години. По-голяма пародия, имитация и карикатура на президент светът не познава. На моменти беше толкова добър че няколко форумни луумпена още вярват че е било наистина.

249

Анонимен

преди 3 години

Росенке, изчезни. Време ти е да се погрижиш и да накърмиш детето, вместо да квакаш като мисирка по ТВ студиата. Мъжът ти Десислав Банов синоптика е бесен и ще те спука от бой като се прибереш. И ще ти скрие страапона за цял месец. За наказание.

248

Съвет

преди 3 години

Умен е плевнята. Да се кандидатира след Радев и ще го изберем отново.

247

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Разликата между Плевнелиев и една синоптичка е че когато синоптичката говори има шанс да познае времето, тоест да каже нещо вярно. При Плевнелиев няма такава вероятност.

246

УМЕН

преди 3 години

Две неща дразнят и докарват българския народ до състояние на ненавист. Росен Плевнелиев и ковидлъжата.

245

Анонимен

преди 3 години

Росен Плевнелиев е най-ненавижданото същество в галактиката.

244

АЕЦ КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

Генераторът на всенародната омраза Росен Плевнелиев бе отново запуснат в неделя сутрин за разсънване на населението и мигом произведе 47 гигаватчаса негативна енергия.

243

Валхала

преди 3 години

Плевнелиев се е вживял в ролята на морален съдник. Проповедник на сорросоизма и подкупността. Плевнелиев е лаком за пари и облаги. И води България към външна зависимост и крах.

242

Анонимен

преди 3 години

Радев се е вживял в ролята на метежник. Проповедник на насилието. Радев е лаком за еднолична власт. И води България към диктатура и крах.

241

Тодар Правешки

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю цоциалист, сбъркал си темата. Ходи да коментираш и да пускаш лиги за избора на гората собственичка на "Мираджио термал спа резорт" в Халкидики за председател на БСП!

240

Вики

преди 3 години

Колеги, тук правят грандиозни манипулации. Публикуват ти мнението и като излезеш от сайта, го трият, ако е анти ГЕРБ. БЕЗОБРАЗИЕ! Така ли ще се борим със свободата на словото, господа? Това в доказателство, че у нас има диктатура и някои, по-страхливи сайтчета лазят по корем... Жалко!

239

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСервитьорчетата с червените каскети много "разбирате", но само за троленето. Иначе в живота сте пълна нула, нищо, че едно време на Слънчака си изкарвал добре.

238

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте...че тоя е милионер ,има много различно,мислене от Радев