9

Бургас ?

преди 3 години

Колко хаби Бургас не знам, но слънчев бряг има леглова база по-голяма от Бургас. Не си представям ако догодина се напълни колко вода ще потребява само той. То едно е да има вода за всеки турист, за персоналите, за санитарни нужди на всичкото бетономорие и друго е да им се напълнят всички басейни и аквапаркове, че да може туриста да му е кеф. Пък ние после на режим..

8

Анонимен

преди 3 години

До 999На 04.09 валя. на 03 беяе сухо и топло.

7

Кралят-слънце

преди 3 години

Към 2 и 3. Бойко: "Не може и двете, и гора и вода! Ако не сечем гората, какво ще изнасяме. И с какво ще се отопляват гърците? Приятели сме! И как без нашия дъб и бук три-четери немски фирми ще правят европалети (не мебели!)? Така че стига с претенциите!"

6

999

преди 3 години

ЮЖНОНО ЧЕРНОМОРИЕ Е ПЪЛНО С ТУРИСТИ. ДОРИ И СЕГА, 13ТИ СЕПТЕМВРИ. ДЪЖД ВАЛЯ ЦЯЛ ДЕН НА 03.09. В Бургаско.

5

Анонимен

преди 3 години

Да направят от Рая пустиня това го могат само нашите политици.

4

Анонимен

преди 3 години

Не само може, но и ще остане.Още като застроиха разбойниците цялото черноморие, се питахме това, че тези безбройни хотели ползват много вода за хигиена и до кога ще стигне водата.Тази година няма никакви туристи.Няма дъжд.А дъжд няма, защото *** изсякоха горите.Един е този, който печели от това.Подобна безотговорност няма!Алчостта и простотията са най-безкрайните неща!

3

Премиер III

преди 3 години

Бойко: "Не може и двете : или магистрали или вода! Разглезена нация! През 4-я ще ви докарам и вода!"

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Цяла България може да стане на воден режим, защото тъпанарите от ГЕРБ изсякоха горите.Едно време още в началното училище се учеше за кръговрата в природата.Бойко Борисов и герберастите не са от най-ученолюбивите и умните и затова този урок са го пропуснали.Изсичат горите поголовно и обричат България на безводие.Плодовете на тяхната лакомия ще берат децата и внуците ви.

1

Василев

преди 3 години

На сухо винаги остават селяните прости герберски, защото Герберската държавна администрация и мафия си правят къщички за гости, а те плащат за това безумие със своите пари!!!Селяни просто вие сте на сухо!!!Агент Джеф Уйтакър!ЦРУ!!!