50

Анонимен

преди 4 години

Защо САЩ не покаже на Африка що е то Демокрация и как да се къпят във блаженство :))) Да ама Не уууу Африка файдата никаква :))))

49

Анонимен

преди 4 години

"Как демокрацията осигурява на всички на запад охолен живот, а у нас- оскъден?"Значи не армиите на Запада, не цялостната им грабителска политика за последните 3-4 века, а точно ДЕМОКРАЦИЯТА им осигурява охолен живот?Задмина Джим Кери като комедиант с това изказване.

48

Частен фалит

преди 4 години

А в тикволандия кога ще го отменят?

47

Анонимен

преди 4 години

Съчувствие ли изстисквате? Ние сме цъфнали и вързали, та почнахме Африка да оправяме. Ние ли сме създали този проблем там? Не. Африканците тормозят ли се за нас, че Бойко не ще да си ходи? Не.Е к"во ни занимавате с глупости?

46

Христо Христов

преди 4 години

До Анонимен/42Така е. А при тошо бяхме още по-нагоре.

45

Христо Христов

преди 4 години

До Анонимен/48на нормалните хора децата живеят в чужбина... и ако въпреки това се чувстват по-добре, позволи ми да се съмнявам в нормалността им (всъщност за некои синът да води зет е нормално - ти май си от тях, а).

44

Христо Христов

преди 4 години

До Антрополог/49"Сега българките искат мезонет в драгалежци,жила в лозенец,апартамент по Витошка" - което показва колко са изпростели и далеч от реалността... като стадо *** в ***. Та и ти заедно с тях.

43

Анонимен

преди 4 години

Да ви кажа като човек обиколил повече от половината държави в света, че нашата България е прекрасно място за живот. Чоек трябва просто да е по-инициативен и да не го мързи и тук ще живее много добре и спокойно, със стандарт за който на запад трябва да работиш на поне две места. И климата е добър и природата ни, само трябва малко усилие и всеки може да живее прилично.

42

не съм расист, Но

преди 4 години

..повечето от тия "роби", ако не е чорбаджията да го нахрани, ще умре от глад! Те не могат самостоятелно да се изхранват, защото са липсващото звено между човека и животните!

41

Анонимен

преди 4 години

Българите живееха най-добре преди 1989та. Днес са първи по смърност в света и по зле от тези африканци, българите ходят на крака при работодателите на Запад да им робуват.

40

Анонимен

преди 4 години

Ами Бат Бойко като е бил телохранител на бай Тошо, защо вече 11 години си го избрат гласуващите, или не са знаели, че е бил телохранител на бай Тошо, и затова сега България е зле, но иначе демокрацията е най-добрата система.

39

Анонимен

преди 4 години

Ами тогава защо трябваше да го сменяме соца? От трън та на глог!

38

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова убава демокрацията, защо след 30 години убава демокрация, всички ни говорят за соца?

37

Антрополог

преди 4 години

Българите никога не са живели по -добре от сега.Раждаемост нямало ами ,то само бедните държави се множат.В белите страни жената не иска деца ,иска приключения и разгул и мързел.Когато сме били бедни жената се е "продавала" на някой мъж и е била само домакиня и раждала.Сега българките искат мезонет в драгалежци,жила в лозенец,апартамент по Витошка и чак като минат 40 и се сбръчкат и вече никой не ги ухажва решават от скука да родят (ако могат вече де)

36

Анонимен

преди 4 години

До 41 - кой ти каза че някой милее за соца? Може би само някой партиец - нормалните хора сега живеят в пъти по добре!

35

Падаря

преди 4 години

Агрика мафрика една желязна завеса и да го обявяват за резерват,теа ако ги допуснем ще ни изядат за 5-6 години... Нямат скрупули диваци са италианската мафия даже в родната им Италия се крие в миши дупки като чуе за Нигерийските банди.Няма такива *** ще ти изкара сърцето през дупето и ще го изяде докато бие....

34

Анонимен

преди 4 години

И този път са виновни по белите черни - добре че няма някое русо черно племе че то сигурно щеше да е най големия робовладелец...

33

Писимист

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тея,плодят се неограничено ,раждат до откат,10-деца им е средно и то спират щото вече жената е увредена не за друго .Ние ли да ги мислим ,оставяйте ги да се спасяват там никви помощи щото като хапнат малко и само зе едно мислят-плодене....

32

Анонимен

преди 4 години

То и ние в България сме роби на мутрите.

31

до 41

преди 4 години

Защото Демокрацията излезе продължение на Соца, същия ТУМОР Бате Бойко беше ТЕЛЕОХРАНИТАЛ на Бай Тошо