33

Анонимен

преди 3 години

Американците разлюбиха Бойко. Очевидно е, че в момента те му правят нежната революция, щото няма кой друг освен тяхното посолство, способен да организира това, дето се случва на площада. Освен това Цвъцко е техен верен човек и на него възлагат надежди да замени тиквата.

32

ЗА 34

преди 3 години

До Анонименще ти даде апартамент в централния затвор

31

Анонимен

преди 3 години

ЦВЕТАНОВ ПРАВИЛНО СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ЕВРОАТЛАНТИЗМА, А НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТА.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако ми даде апартамент на ул. "Латинка" за без пари, и аз ще се запиша в партията му.

29

за 8

преди 3 години

До АнонименИ аз мисля че не е честно в България да има толкова примитивни българи като теб, за които всичко се състои от забиване на ножове, ама... все пак Бойко скрои мръсен номер на Цветанов не обратното.

28

Анонимен

преди 3 години

Щом в Пик не плюят настървено по Цецо значи има някаква договорка. След избори ако Цецо успее да привлече недоволните от Герб после ще се коалират с Борисов. И Слави ще удари едно рамо. ВМРО също има шанс да влезе в следващия парламент. Болен Сидеров и Обединените *** - НФСБ - Национален Фронт за Спасение на Бойко ще гледат парламента по Aнaл 1 на БНТ.

27

Анонимен

преди 3 години

Отворено общество.

26

Анонимен

преди 3 години

Цветанов е крем де ла крем.

25

Анонимен

преди 3 години

Не виждам базата, върху която ще стъпи такава партия. Само мисълта,че нейния шеф е бивш грешник, компрометирал се сам, е достатъчна за умерено умен избирател.А тези кметове са или кариеристи или не ходят по земята.Наистина са се самозаблудили,щом вярват, че Цветанов изобщо ще е някакъв фактор!

24

Анонимен

преди 3 години

Каква переспектива само!Напускаш партия оглавявана от мутра-кофпомпаджия и отиваш в партия оглавявана от човек, който е завършил средното си образование в училище за бавноразвиващи се.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко не е психопат,той се опитва да спаси държавата от национална катастрофа,това е факт,затова не трябва да се дава път на бесилки,бомби и протестиращи до изборите,има дори от украинските фашисти на протеста,със знаците на "Азов",които са професионални убийци и убиваха хора в Украйна!

22

Анонимен

преди 3 години

Че то ГЕРБ е на 100% изграден от такива хамелеони,надушили са че тулупа привършва парите и отиват при Цвъки

21

Куха лейка

преди 3 години

До: Граматик. Ама ти защо ги учиш? Те даскали нямат ли? Или искаш втора заплата? Тук няма да я намериш...

20

Нане

преди 3 години

До фалшив вутеКака Пена, каа че за нищо не ставаш... Къси им били на гербестанците...

19

Анонимен

преди 3 години

Пратен е с мисия да спре АЕЦ Белене и Турски поток, да вкара ГМО и да развие шистовия газ.Осигурено финансиране от Америка, разузнавателна информация от ЦРУ.

18

Анонимен

преди 3 години

Цецка Цачева и Фидосова също трябва да приеме в партията. И те ще станат републиканци само да има далавера и космонавти ще станат..е с Фидосова малко трудно но ще опита.

17

Влади

преди 3 години

Демек корумпираните бивши кметове си се свиват под крилцето на доскорошния си покровител. Ми те нещата лъсват, кой е бил свързаният с корупцията в ГЕРБ. Айде и другите тарикати да ходят при ЦЦ. Това е ползата от протестите - нещата катализират, мр.ъсната пяна изплува и зависимостите станаха видими и обясними. Очакват се още интересни развръзки, ама за добро.Дали обаче наистина спряха гювеча на Доган за ТЕЦ Варна и пристанището?

16

граматик

преди 3 години

До Кико. Кикчо, ти кой клас си завършил бре? Когато имаш мн. число се пише някоИ. И корАба.

15

Куха лейка

преди 3 години

А дали е готов да разговаря с Нов Главен прокурор??? Само питам за един познат.

14

Анонимен

преди 3 години

Нахален, самонадеян, отдавна усвоил менторски тон, не само увещава и убеждава, но и заповядва. Защо ли ми прилича на някой директор на болница, училище, председател на общински съвет, координатор на Герб,кмет (бивш полицай)... Безочлив, хитър и многолик. Цветанов, е инкубатор на престъпници.