8

подп.Калитин

преди 3 години

Та нали там живеят избиратели на ДПС, що ни е грижа нас християните !Нека дойде техния вожд от палата в Росенец, та да им пусневодата . . .

7

Анонимен

преди 3 години

И в 21 часа и осем минути се произвеждат 7(седем) мегавата ток. Инфото на ЕСО ли не е реално или трябва да се пълни гушата на някой фототокопроизводител?

6

Анонимен

преди 3 години

Гледам справката на Енергийния системен оператор и към 20часа 58 минути фотоволтаиците дават 7(седем) мегавата енергия, а слънцето е залязло Над половината Сърбия. А Луната все още не е изгряла. Краде се за като за последно. А в Неделино може би нямат и гора, та затова нямат и вода или от водата се прави ток, за народеца - ШОК!

5

Анонимен

преди 3 години

нема и 5 000 община - гледам два христиански храма, знам че има и най-малко две джамии. две училища, предполагам, болница, читалище и ... е и вода!? молете се!

4

Като

преди 3 години

Има безраборно ВЕЦове, ще има източени язовири. Независимо колко вали. Краде се от всичко и по много, а после ни баламосват.

3

Анонимен

преди 3 години

Климата се изменя в полза на морския туризъм. Става за море до края на октомври.

2

Анонимен

преди 3 години

Не може в планината да няма вода, просто тъпите общинари не могат да си свършат работа... Пък и то една община 5 хиляди, да вземат да я закрият.

1

Фен

преди 3 години

гарантирано от ГРОБ