8

човек от бъдещето

преди 3 години

Тук Екзеперикс! При нас автомобилите са забранени. Има само един град с коли, там държат излежаващите наказание.

7

Анонимен

преди 3 години

Какви дърти лъжци? Просто онемях! На черното викат - бяло.Ами вървят да живеят на булевард с непрекъснато движение и шум,щом няма замърсяване от колите!

6

Анонимен

преди 3 години

Това за автомобилите англичаните си го знаят още от времето на Големия смог в Лондон през 1952. Тогава там забраняват отоплението на твърдо гориво и нещата се оправят.

5

до 2

преди 3 години

Преди няколко дни съседите си внесоха в мазето 3 тона въглища.Аз съм на климатик,обаче имам дизелова кола.През зимата тяхната печка ще изгори 3-4 тона въглища,а моята кола 200 литра нафта.Не съм забелязал печката да я изнасят извън града,а колата ми повечето от тези 200 литра ще ги изгори извън града.Та значението на колите в замърсяването в западните страни може би да е същаествено,но у нас едва ли.През зимата мирише на въглища,а не на гориво от автомобили.

4

Анонимен

преди 3 години

На крива ракета дизеляците пречат.

3

Анонимен

преди 3 години

С малко изчисления всеки може да стигне до извода, че когато въздуха в София е замърсен с ФПЧ повече от два пъти над нормите, то делът на автомобилите е по-малко от половин процент. Колкото по-голямо е замърсяването, толкова повече намалява дела на автомобилите в него.

2

Анонимен

преди 3 години

Мани ги шотландците. Тука ако спрем дизеляците и ще можем да дишаме.

1

Анонимен

преди 3 години

А мутрите в България твърдят, че само автомобилите замърсявали въздуха.