241

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДЪРТИТЕ ОТИВАТ В МИМАНСА

240

До 244

преди 3 години

До ДртПрчПич ли си пичка ли си не знам! *** явно си от гербавите! Та мойто момиче я пак кога радев е организирал избори! Земи та помисли малко! Абе аз луд ли съм как може да давам акъл на некъв дето неговия баштица, слънцето на живота му му казва, че е лош генетичен материал и тоя същия човек казва да така е боже мой и му цунка задните части! Е да винаги има шанс да си ***, което ми се чини че е баш така, но все пак, все пак! :)

239

Анонимен

преди 3 години

Алооо младите тези преди ГЕРБ ги знаем ама много добре!!! Кво предлагате???!!!Нищо!

238

бай х*й

преди 3 години

Промяна в ПГ на Герб означава,да съблечеш костюма и да облечеш анцуга с бухалка!

237

ДртПрч

преди 3 години

До До 222На предните парламентарни избори пак се опасявахте, че изборите нямало да бъдат честни и затова ви оставиха Радев да ги организира. Резултатът обаче беше такъв, какъвто се и очакваше - пак победа на ГЕРБ. Ах, каква изненада!Вие обаче - нагли. Продължавате същата опорка.

236

Анонимен

преди 3 години

И между другото не ги мислете протестиращите. Видях ги. Млади хора с интелигентни физиономии. Те ще хванат към чужбината и ще си намерят пътя. Ще останете тук само натегачите, подлизурковците, ромите и злобните чиновници гласуващи под строй за ГЕРп.

235

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, но дори турците показаха, че са повече стока. Въпреки репресиите там се надигна народа и опозицията спечели Истанбул. А приятеля на Ердоган борисоф (с малка буква и с "ф") го дyндуркат и му се кланят рoбите, докато той им се присмива и ги краде. Стана ясно, че сме по-зле и от турци и от беларусци, а вероятно и от руснаци.

234

ДртПрч

преди 3 години

До ГробокопачИзход накъде отваря Радев бе? Към преизподнята? Знаем ги ние червените изходи ;-)Пучът ви се оказа неуспешен. Не знам ти в какво успяваш, ама "въстанието" ви се оказа пълен провал

233

Анонимен

преди 3 години

Герп били демократи, а всички останали са комунисти. Жив да не бях! Най-мутренската, крадлива партия с най-много кадри на ДС! Крадеца вика дръжте крадеца!

232

Анонимен

преди 3 години

ЩО НИ ДРАЗНИТЕ С ТОЯ ***?ДАЙТЕ НЕЩО СЪДЪРЖАТЕЛНО, СТИГА ПИТО= ПЛАТНО, ДА НЕ СИ ГИ ЧЕТЕТЕ МАТЕРИАЛИТЕ САМИ!

231

Анонимен

преди 3 години

До 236, не им се хващай, много добре те разбират, но това са платени гeрбави трoлoве и програмки. Повтарят едни и същи коментари под всяка статия.

230

Гробокопач

преди 3 години

До ДртПрчНе! На мен кадрите на Радев, дори ми причиниха по-голяма вреда от тези на Борисов, но а зсъм длъжен да го подкрепя срещу Тиквата,з а д аотворя Изход за Българите! Успявам, а вие сте Валат!

229

До 222

преди 3 години

До Т.ШакТа викаш кой ще брои гласовете! Пак ли вие? гербавите? Щото ако е така то няма смисъл да се ходи на избори! Само гледайте процентите да не надминават 100 щото няучно е невъзможно! И да тъй като сте глупави ще поясня! ВИЕ ЛЪЖЕТЕ И ПОДМЕНЯТЕ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ! ДОРИ ШЕФА НА ИЗБИРАТЕЛНАТА КОМИСИЯ ГО КАЗА А ТОЙ Е ОЩЕ ЕДНО ГЕРБЕРСТ! Не знам дали м разбра! По ясно не мога да го кажа! *** вие колкото и просто да ви го кажат пак не го разбирате!!!

228

Гробокопач

преди 3 години

За мен по-важно е кой е подслушвал министър-председателя на България. Това е престъпление от много висок клас срещу премиера на републиката", каза още политологът.Българското Разузнаване на подчинение на президентът Радев;))) Смехурко Гълъбов! Важно е не "Кой", господин герберчо, а какво е съдържанието на записите, а ТО Е НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

227

ДртПрч

преди 3 години

До ГробокопачИ за теб със същия успех мога да кажа, че си платен лакей на Радев. Вярно е, нали?

226

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че САЩ подкрепят Борисов. Американското посолство първо подкрепи протестите. Бившия посланник Джеймс Пардю каза, че САЩ не си правят илюзии какви хора управляват България (в превод: гангстери). ГЕРБ е създадена от Германия. И докато не падне Меркелица, Борисов е недосегаем. Подкрепям протестите, но нищо няма да стане на този етап, жалко за изгубеното време на хората.

225

Иван

преди 3 години

интересно, а какво е тогава - онова нещо от банкя да почне да се бръсне? онова нещо от кърджали да се изруси? Сачева в панталон?

224

Гробокопач

преди 3 години

В общи линии поредният платен от Бойко лакей, който не прави нищо повече от внушения, чиято основна цел е да се внуши отчаяние: не протестирайте, ето виждате, хората стават все по-доволни, броят им на протестите намалява, защото осъзнават, че Бойко е нужен;))) Бойко си мисли, че намаляването на броят на протестиращите ще спре неизбежното - подаването на оставката;)))

223

ДртПрч

преди 3 години

До АнонименГлупости! Властта у нас се печели с избори. Щом дори *** като пРезидента може да спечели избори, значи демокрацията действа. Е, не безгрешно, но действа. Грешката с пРезидента ще я попраовим на следващите избори. няма драма.

222

до 210

преди 3 години

Оти не са изнесете на полигона на Сливница,па там си са млатете колкото щете.Ни ще пречите на работещите у София,ни па полицеата ша ангажирате.Никой нема а ви чуа ,ни види.Камъне има достатъчно за всички ви,а па са и за многократна употреба!Докога ли ша ви трпат софиянци я не знам.У Пернико отдавна да сте гризнали винкело!Ама у София нали закриа Кремиковци,та тие и винкеле немат!А тва китайските винкеле ли са?Се едно,че са от пластелин!Дръво да удариш оно са гъне на фльонга!