261

А НАРОДА просто иска

преди 3 години

ОСТАВКА на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага!!!!

260

Педьо

преди 3 години

Тоя си е най обикновен *** ....

259

Анонимен

преди 3 години

РУМЕН РАДЕВ И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ПАСМИНА ОТИВА ПРИ ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ.

258

НБУ

преди 3 години

Никой студент не харесва тази герберистка ***.

257

До 249

преди 3 години

До ДртПрчАбре ***! така ви нарича вашия вожд нали! Та тулупе разбрахме, че си гербав поради простата причина, че и да мислип не моеш! Та тулупе кой излезе срещу радев на президентските избори бре! Даже не си спомням името му! Ето затва спечели радев! И ако тиквата беше решила да фалшифицира изборите както обикновено прави (виж референдума на слави)! Еми тулупе щеше да го хванат тоя път! поради простата причина, че никой не си спомня името на опонента на радев!

256

ПРОС МИЛИЦИОНЕР-МУТР

преди 3 години

Тия протестъри, много ни пречат.. идат тука, протестират после си заминават за чужбина, а ние само висиме тука и нямаме пари, протестарите ходят по европа и клепат държавата че крадяла, ами те не крадат ли?

255

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

254

Гербава България

преди 3 години

Най-бедната страна в ЕС, най-лошо качество на живота в ЕС, най-ниски заплати и пенсии в ЕС, най-ниска продължителност на живота в ЕС, най-голяма корупция в ЕС, най-лоша свобода на медиите в ЕС, най-замърсен въздух в ЕС, най-бързо топящата се нация в ЕС, най-много онкоболни и болни от сърдечносъдови заболявания в ЕС, най-висока престъпност в ЕС, най-неефективната прокуратура и институции в ЕС, най-лоша инфраструктура в ЕС, най-много полицаи на глава от населението в ЕС,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

253

Анонимен

преди 3 години

До ЕХ ЧУЖБИНА"Протестърите" са хора с ценз и образование за разлика от теб. Ще заминат и няма да се върнат и ще живеят като свободни хора в уредени страни, без да се страхуват, че някоя мутра ще им открадне труда. Там няма парашутисти близки до властта. Ясно си пролича "любовта" на българите в чужбина към Вожда ви. Когато борисоф отиде в Лондон го освиркаха и изгониха като мръсно псe. Истинската България е в чужбина, а тук останаха пoмиярите.

252

Хан Аспарагус

преди 3 години

Нека Гърция, Туркия и Румъния да си разделим Билгария, и да свърши тази мъка с това племе от Памир, дошло на Балканите и избило траките и окрало земята на траки , мизи и Родопските Траки от планината , и на еллините от Черно Море .

251

Т.Шак

преди 3 години

Тия протести излязоха пълен т-шак. Ама какво друго може да се очаква от тия кухu *** водоноски! Тримата глуппаци, Христо Бойкикев, Костя Копейкин, Мая ЛЪйномет, а за капак Кака Корнела и Юмрукът на Партията, др. пРезидент Радев - рецепта за провал.

250

Анонимен

преди 3 години

Гугутков е изчерпан, казва това за което му плащат.

249

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията в България може да бъде оприличена като "Мафията в лицето на Радев иска да свали Мутрите в лицето на Борисов". Абсурдно е!

248

Анонимен

преди 3 години

Голяма конкуренция има между санитарките - Антоний Гълъбов, Антоанета Христова, Сточо Стойчев, да сушат мокрите памперси на властта Сигурно и те са на "първа" линия

247

ЕХ ЧУЖБИНА

преди 3 години

вярно протестърите ще заминат за чужбина, млади и образовани, как няма да ги вземат вЕвропа на работа - да берат ягоди, да карат таксита, да мият чинии и тоалетни

246

Анонимен

преди 3 години

Червено-синия *** е прекалил с амфетките.

245

леля Пена

преди 3 години

Сляп ли сте г-н Гълъбов или се правите на луд? По-скоро сте платен гербер.Срам!Крайно време е да ви изчезнат институтчетата и агенцийките,откъдето също лапате само за подлизурстване,но и на това ще му дойде времето.

244

Чочо

преди 3 години

" Мили" протестърчета ,искате незабавно вятърът на промяната да задуха - само не забравяйте ,че другото име на вятъра на промяната е ураганът на разрухата и антидот от ухапване от отровното трио трудно се намира особено за дървени глави в които се е загнездило злобно червейче и ги изпразва от съдържание и мисъл .

243

ДртПрч

преди 3 години

Червените кауни сме ги били на избори вече 11 пъти и пак ще ги бием. Протести-мротести - хората избират ГЕРБ, защото избират сигурността пред лицемерието и общите приказки.

242

ДртПрч

преди 3 години

Когато Радев спечели, ГЕРБ броеше бюлетините и нямаше съмнения за изборна измама.Когато ГЕРБ спечели последните парламентарни избори, Радев броеше бюлетините, обаче пак не признава Народната воля. На това как му се вика? Лицемерие.