55

Ямболски цървул

преди 3 години

До 33Не се оставяй на психологичната скрита атака за настройване между провинциалисти и софиянци.Имам доста приятели от София.Повечето-кореняци.Всичките са свестни и никога не съм изпитвал завист,или омраза към софиянци.....били кореняци,или не.

54

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с незаконни действия от едър земевладелец по наша наследствена земя изпратих сигнал до ГДНП с подробно описание на незаконните действия с молба той да не бъде разглеждан от РПУ-Червен бряг и от РДМВР-Плевен поради съмнения за закрила на тези действия.Обаче ГДНП изпрати сигнала до РДМВР-Плевен, а оттам го препратиха до РУ на МВР- Червен бряг. В икономическото звено на Главната дирекция сигнала беше разследван от лице било такова по време на Т.Живков,3-а година пенсионер.

53

Анонимен

преди 3 години

Воден пистолет пълен с бензин си е чиста огнехвъргачка, която може да запали десетки полицаи.

52

Ъхъ...

преди 3 години

Не, просто полицаите от "провинцията" са истински полицаи, а не плюн.човци и ***.ки като софийските!То не, че и т.нар. софийски полицаи не са от "провинцията", де!

51

СТАДИОН

преди 3 години

протестърите, които се събират са по-малко отколкото на футболен мач, но се опитват да трошат и цапат повече от ултрасите

50

до Смехурко

преди 3 години

Вземи се научи да пишеш първо, после почвай да изразяваш мнение!

49

Анонимен

преди 3 години

Всички софийски глави на мафията са от провинцията.

48

Хемус

преди 3 години

Щото в софето,минцифайките не са от провинцията

47

Смехурко

преди 3 години

До 36А ти от къде знаеш тези, които стават полицаи те, за какво стават и за какво не стават? Стават да пазят такива ревливи джендь0вци като теб, защото като видите дебелия и първи тичате в полицията да ревете, *** иначе гоУем го вадите. Ти си най обикновен комплексиран хейтър, който дори за *** за каца не става и понеже го осъзнаваш и не можеш сам да се понасяш и поради това мразиш всички останали като се започне от полицаи, тези от енергото, от ВиК-то докторите изобщо всички. ***.

46

ПЛАТЕН

преди 3 години

никой не е казал, че всички са платени и това е минавката, защото дори и да подаде оставка Баце какво ще спечелите вие които го правите без пари, все трябва да има правителство и премиер, вие нямате предложение КОЙ да бъде, ще ви го посочи Фигуранта, след съгласуване с Москва

45

Анонимен

преди 3 години

Еми ей го на аз като ви казвам ,че у провинцията сме готини вий не ни вервате.

44

Анонимен

преди 3 години

Заплаха с оръжие, пък било то и бутафорно, се третира като заплаха с истинско. Няма как да го знаеш детски ли е, газов ли е, или е боен, докато го разбереш, може да е късно.Да вадиш дори и играчка пистолет на полицай е безумие.

43

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация и по мислене. Защо ми изтрихте менинето за разделението на хората по местоживеене?По свобода на словото не 111 място, а 333 място! Очаквайте скоро!Той Радев за това пусна вето на закона за фалшивите новини. Дейрзайте! Загробвате държаната с изкривяване на истината.

42

Анонимен

преди 3 години

Тоя менте-"адвокат" май не е чувал за Закон за МВР и за вменени задължения и правомощия по охрана на обществения ред. Полицайчетата не са ги докарали от 400 км за да ги плюят и препикават разни софийски наркомани и платени провокатори, заработващи хонорара си при Божков и Маджо с умишлени провокации и агресия към органите на реда.Момчетата са там, понеже са на работа, а не понеже им е кеф, или обичат Баце.То само с добро не става, особено с платената, поръчкова ***, отишла да прави золуми!

41

Дзивко

преди 3 години

В цял свят на такива протести се бие, само дето тука изчакаха платените да си тръгнат и биха тия дето бяха кротки, а на Калеко да кажа, че ако Божков можеше да активира агитките, щеше да го е направил още докато му дърпаха Левски, точно агитките се знят поименно от полицията, почти преди всеки мач определени хора се привикват..., цялата ти теория издиша, и друга случайност, как единия ден бяха с щитове, на следващия без, нагласена работа...

40

Даааа

преди 3 години

Аз например, живея в София от 50 години, но не защото съм искал. Родителите ми са били принудени за да работят. ОБАЧЕ - работиш 10 години, за да получиш жителство !!! Сори, но ако зависеше от мен никога не бих живял в тази клоака, особено сега. Преди 50 години София беше много по-красива и различна. Ж.к. Борово беше края на града. Та да ви кажа - не се срамувам, че съм от село. Селския манталитет го имат и много "софиянци"

39

Анонимен

преди 3 години

София вече е провинция.Вие не сте нормални-честно. За това нямам роднини ивече в България.Малко им беше боят на тези ултраси нищо превещи през целият си живот. Те и майка си ще продадат за 1 пакетче. не само да ги бият-трябваше да са осъдени вече.адв. Рангелов и той е в играта на Черепа. Готви се да защитава скоро и Фигуранта. Нищо чудно, че след 15 нарушения на Конституцията -още не епод импийчмънт. Слаба е всяка държава без уважение къв органите на реда.После Гешев им виновен, че няма съд

38

Анонимен

преди 3 години

Може много минуси да цъкате, когато пиша, че в дълбоката провинция методите на въздействие са същите както преди '90 год., че човек няма никакви права, но минусите ви няма да променят действителността. В прованса нещата са застинали години назад във времето. 1984 год.

37

Анонимен

преди 3 години

До 33Правилно го каза-ШОПИ,а не Софиянци!Шопите са кофти материал,но истинските софиянци са нещо съвсем различно!

36

Гробокопач

преди 3 години

Милиционерите от провансът са истински селяци и то от класа, на които не имс е работи вече в родното село, не им се пасат кози и маа с мотиката по нивите, вервайте ми. От лични впечатления ви го казвам. основната цел да са в МВР е държавната служба, която им дава определени благини. Те не са задължително да са финансови, но са такива, че след увото, милиционерът, може да започне малък бизнес в градът, което за него е достатъчно;))) Затова ще бъдете бити и тепани, вие им пречите с протестите си