95

До 91

преди 3 години

В тъй наречента "провинция",която всъщност е цялата държава без София,НЯМА почитатели на ГЕРБ --------------Аха то затова, повечето градове от провинцията са с кметове на герб. Тия левите фенове сте малкото останли промити пенсионери дето мечтаете пак да дойде червената армия, че да заживеете в домовете на успелите граждани, както едно време.

94

гражданин

преди 3 години

НАЛИ ОБИЧАТЕ РУСНАЦИТЕ И РУСКИЯТ ФОЛКЛОР -В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ АДВОКАТЪТ МНОГО ПРИЛИЧА НА :*КАСЧЕЙ БЕСМЕРТНИЙ!!!!!

93

Анонимен

преди 3 години

Нормално полицаите от провинцията да са по ядосани, все пак знаете ли какви ги вършат съпругите им, докато те са в София и ги замерят с яйца и домати, ама те жените им не са виновни, просто им е много самотно в дългите, горещи летни нощи, да се сърдя на Бойко, за едните бонуси

92

SS

преди 3 години

Адвоката не е стоял под ударите на паветата и гърма на бомбите! Лесно е отстрани да критикуваш! А полицаите и техните началници (най вече началниците) показаха пълен непрофесионализъм! Но такова е нивото.

91

Анонимен

преди 3 години

гавазите на баце при кат снимки от храститепри дрогата пак са намесени ченгетапри мокрите поръчки нсопри общестенните поръчки баце и сие нали си имат бухалки мвр нап митници....като погледна нагоре самоз **а*д*н*и*ц*и ,ония в парламента като погледнат от горе на долу виждат само собсвените си ла * ***

90

Софиянец

преди 3 години

Интересно, в София също няма почитатели на Гроб. Едвам нагласиха кметските избори с манипулации и ромски вот.Къде тогава, по дяволите, са почитателите на Гроб?

89

Анонимен

преди 3 години

В тъй наречента "провинция",която всъщност е цялата държава без София,НЯМА почитатели на ГЕРБ,болшинството са за левите от БСП и останалите по смесените райони за ДПС,а най-малко са за десните и малките партийки,софиянци качиха Бойко и подкрепят десните,така че,не хвърляйте вината пак на "провинцията",че ни писна!

88

Анонимен

преди 3 години

Сигурно полицията трябва да умолява - моля ви граждани не правете така, моля ви.Както в щатите се молят на чернокожите...

87

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата остава на власт, това вече е решено от задкулисието и презокеанските господари

86

Анонимен

преди 3 години

Посегателството над длъжностно лице е престъпление. Полицията не трябва да агресиращите протестиращи, а да ги смаже с железен юмрук.

85

Бунгар

преди 3 години

Oсвирепялия башибозук изпитва удоволствие да се гаври с полицаите ,които по задължение трябва да осъществяват обществения ред./Башибозук-сбирщина от непрофесионални войници/,това е превода от турски.

84

Анонимен

преди 3 години

Добре де, хора, искате да махнем Баце, ама откъде ще намерим алчен, тлъст и *** мафиот от СИК да ни управлява?

83

антарктидец

преди 3 години

ех, тоя комплекс София срещу провинцията... селянията е състояние на дyха и съзнанието, а не месторождение.. акцентът на статията е друг, но пусти комплекси ей... затова цял живот ще сме в калта, щото не сме единни като народ, затова и ни мачкат отвсякъде...

82

до протестърите

преди 3 години

нали протестирате срещу БОРИСОВ 3 и му искате оставката, какво общо имат полицията и отделните полицаи, нещо протестът се прехвърля за 10-ти път от едно на друго

81

до 78

преди 3 години

Не се заблуждавайте, че ще подаде оставка Гешев. Внушиха ви да искате оставки на куп-за да не се получи нито една оставка.Гешев не е избран от народа. Не може да дава оставка на народа.Триото не искат оставки.Манипулират ви. Триото има поръчка - работят пиар за нова партия. Съберете си ума и не се поддавайте на употреба. Пазете се! После вие ще ядете бой, а триото отново като на 2ри ще стоят отстрани. Не се продавайте! Нищо няма да променят. Ще дойдат червенокафявите и ще пуснат бесилките.

80

Анонимен

преди 3 години

А сега да видимЕ кой е по-тарикат, дали вие гражданята с дипломите, или аз дето идвам от обора, ама сега съм с униформа, имам значка и палка!

79

ОФ

преди 3 години

те и комунистите на 9/9/44 са били еднашепа, когато Отечественият фронт е завземал властта, ноооооо... Червената армия и структурите на КГБ постепенно ликвидират КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ, подменят командирите в Българската армия, първоначално като се назначават ПОЛИТКОМИСАРИ, то сега ролята на ПОЛИТКОМИСАРИ назначени от Фигуранта са отровителите

78

Ф.С.В.

преди 3 години

До ямболска евтина обувка Какво стане бе колега нали ден като си в нета после 4-5 дена те няма а па си все тука май не помниш какви си ги плещил одеве а?

77

Анонимен

преди 3 години

Даваш карта и палка на пр.имитива и той почва да бие!Дори не е нужно заплата да му даваш, садистичната му душичка е удоволетворена.

76

Анонимен

преди 3 години

Озверялият башибозук изпитва радост от побоя на граждани. Нищо ново.