16

Анонимен

преди 3 години

Поредния продажник ... хайде махайте се грабитвли нещастни !!!!Да не ви гонят накрая с пушките .... то бива наглост ама това на нищо не прилича

15

патенцето Сатюрнен

преди 3 години

Тоя накрая можеше да обясни какво иска да каже !

14

Лазаре стани!

преди 3 години

Напоследък всякакви муш.мороци се опитват да съживят политическия труп бойко борисов.Няма да ви се получи, не сте Христос!"Ми той е умрял ***...!"

13

До 10

преди 3 години

Не си прав ON AIR първо канят А. ХРИСТОВА, за баланс е проф. КОЛАРОВА и после за контра баланс е ХАРИЗАНОВ!!!!

12

пфу

преди 3 години

Как точно антикомунисти ще наклепат църква, когато комунистите са срещу религията. Какъв болен анализатор е това ?

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10ГЕРБ дръпнаха шалтера на Онер за националния ефир.

10

Анонимен

преди 3 години

До Кимон ГеоргиевСегашните се провалиха с Македония заради ЕС и признаха езика, което е предателство, а не провал..

9

Анонимен

преди 3 години

Телевизия ON AIR направи разък завой и застана като вярна мисирка зад властта. Канят само защитници на управлението в предаванията си. Съвсем изчезна търсенето на обективност и баланса при представянето на гледните точки.

8

Анонимен

преди 3 години

Много добре, че мисли че последните 10 години корупцията се е превърнала в национален спорт. Сега остава да каже кой носи отговорност за това и на кого да потърсим сметка. Само да не ни обяснява, че всичко било в народопсихологията ни и че нещата тръгвали на битово ниво, защото това е измиване на ръцете с "всички са виновни", т. е. гербаджиите и патриотите нямат вина.

7

Кимон Георгиев

преди 3 години

Ало, воеводите ,не ме карайте пак да ви обявявам извън закона като на 19 май 1934...

6

Анонимен

преди 3 години

До Мияч на чинииНа битово ниво живеем в корупция, защото сме принудени, а не защото искаме.

5

Анонимен

преди 3 години

Този изкривява нещата - търсим лекар приятел не защото сме склонни към корупция на битово ниво, а защото нямаме избор, просто няма нормално здравеопазване - или трябва влезеш в една схема, в която ти извиват ръцете и плащаш за да получиш здравеопазване или просто те разкарват когато си болен. Това е валидно и за други сфери в тази държава, хората са притиснати от корумпираната администрация да играят корумпираната игра, а не защото го желаят.

4

Мияч на чинии

преди 3 години

Много точно казано: "Ние на битово ниво живеем в корупция"

3

Анонимен

преди 3 години

fake news.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя пишман патриот да намали гроздовата, че бая се е зачервил в суратя.. А общите приказки, които дрънка означават, че даже и наквасен е гола вода

1

Анонимен

преди 3 години

Когато навремето се занимавах с документации по узаконяването на стари сгради бях потресен, че абсолютно всички слагаха в документите и пари когато ги даваха в общината.Колкото и да му обясняваш, че документите са перфектни и чиновникът ще си свърши работата, те даваха и пари "за по сигурно"Не сами даваме, после ревеме, че в България имало корупция и Борисов бил виновен за това.