50

Анонимен

преди 3 години

Добре че някой се е обадил навреме, за да опровергае поредната нагла лъжа, свързана с този вирус.

49

деБил Гейтс

преди 3 години

"Ген. Муфтаджийски и живите мъртви" нов сезон на хорор сериала от Старозагорската болница. От авторите на ковидлъжата и продуцентите на псевдопандемията. Скоро, само по БТВ.

48

Анонимен

преди 3 години

Ако мине...

47

Норге

преди 3 години

"РЗИ-Стара Загора поднася извиненията си на обществеността за допусната грешка, става ясно от съобщението на здравното министерство."А извинения за обявения за починал и неговите близки??? Или на РЗИ им е важно да си изплакнат п.осраните ***, които са прекрасен пример за работата на тази институция като цяло, но не им пука, че обявиха здрав човек за мъртвец???

46

Анонимен

преди 3 години

"Човека е в потрес,без време го погребахте!!!!!!"Да връщат житото сега.

45

Джо Байдън

преди 3 години

Сороссснята да се моли Путин да не допуска такива грешчици с атомните копчета.

44

Анонимен

преди 3 години

Човека е в потрес,без време го погребахте!!!!!!

43

Архангел Псувнаил

преди 3 години

"Защо не дойдеш да въвеждаш по хиляди данни дневно в компютъра, да видим колко е лесно! "Абе то да троилиш по цял ден в ползу Сорроссу е още по-трудно, ама ти го правиш. И по телевизора не те показват даже. Хареса ли ти АНКЕТАТА?

42

УМЕН

преди 3 години

Не компютри, а компоти. Тя цялата соррросоидна работа е такава.

41

Анонимен

преди 3 години

До 41,Защо мислиш, че въвеждат само починалите?! Лекарите вместо да преглеждат пациенти и да лекуват, да въвеждат в системата бройките, така ли? Естествено, че някой по-ниш в йерархията е по-смислено да ги въвежда. Системата е електронна - за какви телефони говориш?!

40

Zeratul

преди 3 години

Лъжите за вируса ще започнат да излизат наяве. Covid-Mafia !!!

39

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм на него ще ги спукам от дела за обезщетения тия некадърници! Но и медиите, които натягат ситуацията и тях ще ги подкарам!

38

Qwerty

преди 3 години

Още от началото не вярвам на нито една българска статистика за короната. Всичко е някакъв хаос, неразбория, некадърност и разни далавери.

37

до 36

преди 3 години

Съобщават за 10 починали, а единия не е. Какви хиляди данни? Това са данните само за 10 човека. И що за глупост някой да ги пише тия неща извън болницата. Би трябвало самите лекуващи лекари да попълват в съответната база данни кой е починал, оздравял и т.н. Иначе кой го прави? Секретарката след като й кажат по телефона ли?

36

Анонимен

преди 3 години

Ей, журналята, скъсахме се да пишем колко е опасен вирусът. Кво излиза сега...??!! Знаете ли колко е скъпо компютърното мастило, особено това за лаптапи. Шефа ще ни ореже надниците.

35

Unknown

преди 3 години

Как сами си го слагат ...

34

Анонимен

преди 3 години

До 34,Защо не дойдеш да въвеждаш по хиляди данни дневно в компютъра, да видим колко е лесно! И ако допуснеш една грешка, ще те покажем по телевизора.

33

Анонимен

преди 3 години

До 32Спрете със спекулациите, че грешките се правят нарочно, за да се вдига бройката. Всяка лаборатория въвежда резултатите независимо и никой не ги контролира централно!

32

aham

преди 3 години

Щом така лесно може да се допусне грешка за "статута" на пациента изобщо може ли да се вярва на официалните данни? Съжалявам, но всичко е адски подозрително. По същия начин могат постоянно да допускат грешки за причината за смъртта.

31

Д-р ДивоК

преди 3 години

Заплачем или да се смеем? Колко трола му пожелаха лека пръст на човека. Колко ли е лека върху жив човек?