71

Анонимен

преди 3 години

тези не ги ли биеха на излизане от властта? Явно се решили сега да ги бият преди влизане. Пропускат, че сега ще ги бият на общо основание протестиращите, а на излизане ще е за конкретно.

70

Анонимен

преди 3 години

А гласувайте пак за тези!Колко време стояха в паламента последните 3,5години?За това ли ги избрахте?Отидоха да събират идеи и да разясняват"Визия за България"сред народа.Само дето объркаха пътя и се оказаха в луксозен СПА.Искаха да се намалят субсидийте на партиите.Изпълниха желанието им.Те изреваха:ама ние фалирахме.Не ходят на работа в редовното време,но по време на отпуск на парламента искат извънредни заседания!?Опрекват правителсвото,че лъжат с корона вируса,но и те отлагат изборите си!

69

ист

преди 3 години

Народна поговорка - и без петел и пре съхнала кокошка ще съмне.

68

ДРУГАРЮ

преди 3 години

До До 23Всъщност не си ми никакъв другар - да не си ми копал на нивата. Но както и да е - *** да се прегледаш. Наистина. Имаш вопиюща нужда.

67

Аз

преди 3 години

Нали са на работа, как така ще ходят на протест?!?

66

das

преди 3 години

Значи всичко приключва с протеста. Наредиха се нещата - Радев - БСП - ДБ - Манолова - ама как само се нареждат нещата , а и Слави да новота промяна и така отново : - Радев - БСП - ДМ - Манолова / там някакво движение имаше / извади и системата ни убива - Слави ...... Супер картинка се получава.

65

Анонимен

преди 3 години

БСП пият кафе на площада, ние им плащаме заплатите..Браво бе..

64

Анонимен

преди 3 години

Е че то без БСП и олигарсите няма простест така че другари помагайте че на протеста са 30-40 души.

63

Анонимен

преди 3 години

По принцип след БСП-то и трева не никне, така че край на протеста :)

62

Анонимен

преди 3 години

Е сега поне ще можем да преброим колко са изкукалите старци дето мечтаят за Тошо и колко са чаав*енцата им, дето плачкат, че вече нямат привилегиите на дечицата от комунистическия елит. Е, поне ще се съберете на едно място, че да ви видим в цялата ви прелест!

61

Айде бе

преди 3 години

Аз ако бях протеста, щях да си изляза аз, ако БСП влезе при мен.

60

Калеко Алеко

преди 3 години

Явно и от БСП знаят точно кои ще са на площада, подобно на фигуранта Радев, който гордо излезе при протестиращите на 2-ри септември, при тези които удряха с дръжките на знамената българските полицаи, хвърляха бомбички по тях и застилаха слама в краката им за да ги подпалят ... Иначе депутатите от БСП едвали биха имали куража да се порадват на народната любов, но я воно "народа" на бабикяновците и хаджигенчовците и на тези от партия "Възраждане" е от тяхната кръвна група ... !!!

59

Станишев

преди 3 години

Ни мъ трий бе!Дойда ли на власт ще приема Истанбулската конвенция и бурки ще ви туря вместо маски!

58

?

преди 3 години

До 59 не са им нужни

57

От Филибето майна

преди 3 години

Спреха интернета на протестиращите в Пловдив,защото не са си го платили.Божков намалил надника им.

56

?

преди 3 години

Дали няма да дойде и Цв Василев

55

Анонимен

преди 3 години

До ?Ще раздава изкуствени ***.иси на членовете на ГЕРБ !

54

ДО 11-ти

преди 3 години

Най накрая един коментар, обективен и реален. Адмирации !От толкова безполезници, "агенти" на свободна практика, голяма борба за тея пусти червени русолюбци. Видяхме ги тея пролетери и болшевики. Те дадоха път на мутрите и нищо не бяха направили стига им толкова - танковете викаха май хаха! Дано следващата вълна от вируса ги покоси. И ГЕРБо ако тря ама не и те да са на власт. Червена ***. Що не се изчакат 6-те месеца до избори , толкова време мина и малко остана м ?

53

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно Немското посолство у нас има ли реакция относно почитта на БСП към Георги Димитров? Защото, ако някой почита терорист запалил парламента на една държава, по всички правила на международното право, този някой също ще бъде обявен за терорист! Та питам се, какво е отношението на Германия като народ и политика към партията почитаща терориста запалил Райхстага!?

52

До 54

преди 3 години

ПИША ОТ ПЛОВДИВ.