190

Анонимен

преди 3 години

Ни българи, ни роми, ни турци подкрепят протестите. Жалка история

189

Анонимен

преди 3 години

Първото въстание беше изцяло неуспешно. Насилие върху полицията и *** по улицата. За първи път в света има Второ въстание. Едно въстание или е успешно, или е потушено. А тука - много шум за нищо. Та се налага Версия 2.0

188

факт

преди 3 години

простестите не са платени, иначе щеше да е пълно с роми и турци - гласоподавателите на герп

187

Анонимен

преди 3 години

Ей някои хора направиха много пари покрай тия протести..

186

анонимен

преди 3 години

за кого работят протестиращите - може би за някоя друга държава!!!!!!!???

185

Анонимен

преди 3 години

ромите неса на протеста, защото подкрепяме борисов роми и турци заедно за бойко!

184

протеституиращ

преди 3 години

Ние протестърите си го знаем,че сме *** лентяй ! Но 50 лв. са си 50 лв !

183

555

преди 3 години

Гольовци с прашки и шопи със сопи ще правят велико народно въстание с подкрепата на джендърчета и наркоманчета и разбира се червенотиквеничковчета .Смях браточки - гледайте цирк буш от смях ще паднете на туш .

182

ОТРОВНО ТРИО - АПЕЛ

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

181

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРВЕН КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА ЛЪЖЕЦ ДО ЛЪЖЕЦА ЕРЕКТИРАЛИ ЗА ВЛАСТ- ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА- ПОЗОРНО Е ВЕБЕР ДА ЗАЩИТАВА КРАДЕЦА ББОРИСОВ- ЕНП ЗАЩИТАВАТ КРАДЕЦА ЗАЩОТО И ТЕ КРАДАТ- ДО СЕГА В ЕВРОКОМИСИЯТА НЕ БЯХА ЧУВАЛИ ЗА БОРИСОВ ТАКИВА НЕЩА ЗА КОИТО АЗ ИМ РАЗКАЗАХ- БРАВО ЕЛЕНКЕ АМА ЗАЩО НЯМА ФАКТИ ДО ОЛАФ- И ТЕ ЛИ КРАДАТ- ЗАЩОТО НА 17 ЮЛИ 2008Г ЕКОМИСИЯ СПИРА НАД 500 000 000 ЕВРО ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ПО ПРОГРАМИ ФАР И ИСПА, ВЗИМАТ АКРЕДИТАЦИИТЕ НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ

180

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

СЛЕД БОРИСОФ ИДВА НОВАЯ ТИКВА СА И ТУРАТ СОФТУЕРА НА КОЗЯК !НЕМА СЕ ПЛАШИТЕ !

179

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

СТАРИ СНИМКИ *** !

178

old stupid retard

преди 3 години

До ПО НОВА ТВТова 111 място също е измислено от червените. По времетона комунизма беше голямата свобода на словото....

177

Анонимен

преди 3 години

100 - 200- 5000 ,платени ,безплатни и пр. тирирамби , ама ви духнаха под крадливите и лъжливи герберастки опашки ,показаха на Европа тиквения ви манталитет , сега вече като крадете се оглеждате ,почнахте да се самоизяждате.Какво по-добро от това.Началото на края ви.

176

Анонимен

преди 3 години

Хубаво вижте и запомнете че *** от така наречената градска десница не са никак десни ами са по-леви от бесепарите. Прегърнаха се и се целунаха с БСП още предните избори. Краставите магарета през 9 дерета се надушват.

175

Телевизиите имат

преди 3 години

собственици,които искат да печелят от тях.Ето защо ние никога няма да имамеобективна телевизия.От една страна е важна печалбата,а от друга и те са хора,имащи определени политически пристрастия.Телвизията им чрез работницитеим-водещите,трябва да ги отразява правилно.Ако работниците-водещи не сасъгласни,имат право да напуснат,но те предпочитат яка заплата пред истината.Рекламодателите са по-важни от зрителския интерес,а там има лобита.Затова-реклами-стари филми(с реклами)-селекция новини.

174

Трудно и времеемко

преди 3 години

се прави истинска телевизия.Какво имаме?Нафукани водещи,не разбиращиколко жалки са в опитите да се представят за космополити.Канят събеседници-капацитети,но постоянно ги прекъсват и не им дават възможност да развияттезите си,а въпросите показват тотално неразбиране на проблема.Тъпите въпроси,показващи невежеството им и прекъсванията крият зад догмата,че това е зрителският интерес.Пращат камери с репортери,които чоплят еднои също.Това ни са ТВ,радвам се,че са обречени на гибел от интернет.

173

GG

преди 3 години

Не разбирам защо му казват Велико народни въстание... Нито е велико, нито е народно и нито е въстание !

172

До Мяу

преди 3 години

наритат днес!166Мяупреди 35 секунди 0 1Днес мога да си карам БМВ-то с 200 по околовръстното и нема да има кой да мре спре защото всички милиционери ще са спешени да пазят Боко от народната любов. Кееф.######Че ,тази 20 годишна ко чи на ,ако вдигне 200 ще се разпадне ,.бре.

171

Анонимен

преди 3 години

Довечера герберастите ще бъдат пометени и тролвета вече трябва да коментират един ГРОБ... ще им секнат дажбите жълти стотинки за закуска...