210

баце

преди 3 години

Чета коментарите и се убеждавам, че Толупа е разделил на дребно едно кайме от 500 евра за да плати на 25 драскачи да пишат лъжи и да го хвалят в продължение на 5 работни дни. Жалка и прозрачна история. Драскачите да пишат ако искат вицове и глупости за да си заработят надника и без това никой не им чете коментарите.

209

Анонимен

преди 3 години

Човекът разделил нацията на две е Борисов ! ГЕРБ и останалите!Краят му се вижда! Имаше шанс да се оттегли с малко достойнство , но вече НЕ , КЪСНО Е ! Един от най мразените хора в България , това е твоята съдба ! Всеки си избира какъв да бъде , ТИ ИЗБРА !

208

пълна скръб

преди 3 години

Като гледам празните улици си мисля, тези снимки да не са някакви стари снимки. Ми то няма никой. Просто времето е хубаво и хората са излезли да се разходят.Скоро и на Путин ще му омръзне разни *** да се присламчват като се прикриват зад русофилски фрази и ще ги нарита. Ама ха! Само му уронват авторитета.

207

Emigrant

преди 3 години

Докато стигнат рекорда на орешарски от 370 дена,бая бира и кебапи ще се изпият и изядът!Крадени пари лесно се харчат,ама няма ли го тотото и балъците да драскат билетчета и да си дават парите на КТБ и да пълнят гушите на черепа и мустака,скоро и те ще секнат!!Да видим тогава Фигуранта,отровните смърдели и разните истински мутри накъде ще сгънат байраците!!Като ги подгони Гешев,ще им се види тясна и руската степ!!Скоро ще валне и снежец,па да видим ще гори ли пак КГБ огънят в рублофилските сърца

206

Анонимен

преди 3 години

младата средна класа иска да става комунисти.

205

Анонимен

преди 3 години

До 220 дълга агония: Тоя пост го копираш няколко пъти, бе приятел,никакво въображение или Божков вече не плаща.

204

АРМЕНСКИ ПРИКАЗКИ ..

преди 3 години

..ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ:"ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ".....ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААА...СМЕХ!КАКТО ВИНАГИ , КОМУНИСТЧЕТАТА РАЗЧИТАТ НА ПЛАТЕНИ "ФУТБОЛНИ УЛТРАСИ" ....ЗА ДА ГИ ВКАРАТ ВЪВ ВЛАСТТА ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА!СЪЩО КАТО БКП НА 9.09.44г--ВЛАСТТА ИМ БЕШЕ СЕРВИРАНА НА ТЕПСИЯ ОТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ И КИМОН ГЕОРГИЕВ , ОТ ФАШИСТКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ КРЪГ "ЗВЕНО" !ТИЯ ЧЕРВЕНИТЕ , СА АБСОЛЮТНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

203

Анонимен

преди 3 години

Трето, четвърто, тридесето.... пак ще гласувам за ГЕРБ!

202

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ надолуА защо да си подава оставката, кажи ми една причина?

201

Дълга агония

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, ще товари България с нови заеми, но няма да го бъде.

200

До Русия засилва ата

преди 3 години

Оранжева революция в Белорус...................но Лукашенко е умен и няма да избяга като Януковуч в Украйна!!!

199

Анонимен

преди 3 години

Оставка на крадливите ГЕРБ-ери.................гадовете за единно разграбване на България................след това съд и затвор!!!Забрана на мафиотската партия ДПС, която играе заедно с ГЕРБ!!!!

198

Русия засилва атакит

преди 3 години

Русия засилва атаките си срещу Европа, този път целта е България. Руските тайни служби атакуват България чрез Румен Радев, Елена Йончева и Иво Христов. Руските тайни служби планират да компрометират България.Български политически анализатори смятат, че Йончева е участник в плана на руските тайни служби за компрометиране на България чрез съдебните системи на ЕС.

197

ГЕРБ надолу

преди 3 години

Последното социологическо проучване дава еднакви резултати на ГЕРБ и БСП, а Слави е трети. Докога ще издържи Бойко при спадащ рейтинг ще видим. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.

196

как може

преди 3 години

това да се твърди че ББ е позое за бг е все едно да твърдиш че серго Станишев е пример за БГ

195

платени протести

преди 3 години

това са платени протест , българина е търпелива и проста овца , ето например славчо тв ще ни дава акъл и пари от тв парламента

194

Анонимен

преди 3 години

Фидан и Дебелан от снимка 8 .......... вперили погледи в небитието!

193

пох

преди 3 години

Ако организаторите на протеста не увеличат броя на протестиращите няма да има победа.Бойко се подиграва с протестиращите.Друг е въпроса кои са организаторите.

192

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че тия "протести" са продиктувани от Русия и платени от оня *** в Дубай. Ясно е че нищо не постигат, освен да настроят яко нормалните хора против Радев и цялата шайка около него. Март месец ще получат звучен шамар, а Радев да почва да мисли за къде да хване самолета, че идва края на 2021- Гешев го чака.

191

Анонимен

преди 3 години

О, да бе не били платени протестите:)))))))))))))))). Изобщо. Никак даже:)))))))))))). То във всяка книжарница продават 50-метрови знамена за по 1 лв.:))))))))))))))