10

Анонимен

преди 3 години

До 10 ЗемеделецИ копаеш на нивата ! Хайде бе , не се прави на ударен и работяга. Седнал трола да се прави на земеделец ! ако пък си земеделец това го правиш естествено заради евросубсидиите ако не са те ти никога няма да работиш това , сигурен съм на 100 процента.

9

komitataей

преди 3 години

хората с е тровят денонощно с отровна храна ,пръскане от въздуха за електропроводимост което ще рече че се отразява и на всички живи същества и никой не го е еня за хората-Ефтимов явно живее на друга планета .

8

Земеделец

преди 3 години

До АнонименАз предлагам ти да си първият, който да даде решение на проблема, как точно се обработват 38 милиона декара от 6 милиона българи, без пръскане. Само да не забравяме в сметката и това, че от тези 6 милиона, никой не иска да се мръдне и да свърши някаква работа на полето. Иначе, от дивана, аз също мога да давам много акъл, но не е като да си на нивата, на 35 градуса и да копаеш до припадане.

7

Анонимен

преди 3 години

Най ми е смешно като ида на пазара и някой вземе да се пъне, че видиш ли зеленчуците били домашни- сиреч хубави, екологични и се сещам за съседа дето без гръб остана от обикаляне с пръскачката ...

6

Знае се!

преди 3 години

Тези ентусиасти ще засадят дървета, а дърветата управляващи земеделското министерство ще организират ДПС, известни и като дървената мафия, да изсекат тези дървета. И в момента ДПС палят горите за да добиват евтина дървесина и да я изнасят за Турция.

5

У

преди 3 години

Като глледам 6 човека са коментирали. Все едно че никой не го е грижа, толкова се коментират и зодиите. Това показва и колко е откъснат съвременният човек от природата, а някой даже не знаят как се пълни буркан с мед или друго. Ние имаме няколко кошера, но вече изобщо не продавам, а раздавам излишния мед на родата и приятели. Иначе почват странни въпроси: Защо не бил течен? Защо бил течен? Защо бил с различен цвят? Откъде съм го взел??Чист ли бил или смесен?Можело ли да намеря 2тона на 3лв?

4

Анонимен

преди 3 години

Спрете да пръскате с пестициди бе хора. Садете и каквото сабя покаже. Всичко сами ще си отровим. Аман от това домати - гледам хората с какво ли не го пръскат. Още малко и с уран ще го пръскат, а дано вземе да не се маноса. Пчелите ще изтрепете, а зеленчуците ще станат отровни. А в крайна сметка не знам някой да се е обърнал към Господа с молба да му запази продукцията. Обръщат се все към химикалите. Направете пък един малък опит и вижте разликата.

3

.

преди 3 години

До 999+10

2

Анонимен

преди 3 години

"Монсанто" - извън закона !

1

999

преди 3 години

ПЕСТИЦИДИТЕ УБИВАТ КАКТО ПЧЕЛИТЕ, ТАКА И ХОРАТА. ПЧЕЛИТЕ - веднага, хората - бавно. Плюс Е- та, плюс фармацевтични отрови, плюс вредни навици , плюс омраза и завист и т.н. = деволюция на човечеството.