194

Ямболски цървул

преди 3 години

А вие Рашидов в коя кръчма си пихте анасонлийката в началото на мандата ви като министър на културата,че и счупихте носа на човек?!?Пиян бяхте като донски казак!

193

Нека сме обективни

преди 3 години

Мултака да замълчи, или може би Рашидов има обяснение за пред хората?https://youtube/results?search_query=%D0%BF%D0%B8%D1%80+%D0%BF%D0%BE+%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D1%87%D1%83%D0%BC%D0%B0

192

Безначален

преди 3 години

Рашидов е една оядена турска въшка на чело.

191

Анонимен

преди 3 години

Веждито не беше ли приятел с мутрите в миналото...вероятно и за него се отнася...мутри вън...

190

БРАВО

преди 3 години

Вежди Рашид направи страхотна реклама на Президента Радев .Вежди Рашидов има Два БГ Паспорта и един Турски - има ТРИ ИМЕНА - и той не знае КОЙ е .Много Гнусен човек е .Моето мнение е - Когато имаме НОВ Главен Прокурор този ще бъде осъден за Корупция - Той е Лице на Термина - Корупция във Високите етажи на Властта - на Второ Място като лице на Корупцията поставям Плевнелиев .

189

ПроСоТо

преди 3 години

До ХВеждито имал съвест?!?!..Моля те,дефинирай понятието "Съвестта на Веждито",защото ни оставяш твърде объркани и замислени!

188

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

До Един от ЮгЧакаше и чувалче с мъни от Дубай, оти на Деска и трябват парцалки.

187

Парад на Победата

преди 3 години

Още на Трети Март президентът Радев предупреди Борисов и свитата му да не спекулират с обстановката около корона-вируса. Оказа се, че прокобата на Мутафчийски за мор с "невиждана ярост" е далече от истината, че и той, и министърът на здравеопазването са знаели това. Видя се, че реалната заболеваемост в Беларус, където не се поддадоха на всеобщата психоза, с нищо не е по-лоша от тази в България. Дори сега, никой от протестиращите срещу Лукашенко не го обвини за провал на фронта срещу Ковид 19.

186

Х

преди 3 години

Веждито като се прави толкова морален и пише открито писмо до президента, защо не попита открито Борисов за чекмеджето спачкитеевро и кюлчетата к злато. Ех, вежди, вежди. Не се прави на интересен. По добре бъди честен към собствената си съвест.Н

185

Анонимен

преди 3 години

Тази жалка креатура на сегашната власт питал Президента, моля ви се! Ми ,че ти от как си някакъв ''държавник'' работиш против държавността в държавата бре пияницо!

184

Койчо

преди 3 години

Вежди стига пита президента в нетрезво състояние

183

Анонимен

преди 3 години

Този не биеше ли и той полицаи. Пиянска изцепка, че му беше казано от полицай, че не може да паркира. След това му беше късан пагона на полицая и удрян, с подобаващи изрази "Ти знаеш ли кой съм аз. Ще те уволня". Този ли пияница ще е морален стожер. Той си е най-обикновен слуга на премиера.

182

Анонимен

преди 3 години

На тоя кърлеж между две бутилки ракия му хрумнала римата "еволюция-революция" и му се сторило толкоз безумно остроумно, та чак и пост написал у фейся!!! Мина ви времето, скулптуре велики - и вас ще ви ядат същити бели червеи, каквито и най-големия клошар и тогава няма мултак, няма калтак. Свиквай с тая мисъл. Буклуци жалки!

181

гост

преди 3 години

А ти откъде събра няколко милиона - само от продажбата на кич на мутрите ли?

180

До 196 чебурашка

преди 3 години

И какъв рейтинг са имали Боридов, Мутафчийски, че несхващам? Слабо се представяш днес и невиждам как ще ти платят за слабото тролене!

179

Анонимен

преди 3 години

Вежди и морал?Вежди къде ти е откритото писмо до Борисов,за чекмеджето и кюлчетата?И ти мултак ли си или проsтак?

178

народна памет

преди 3 години

Веждито искал да живее в ред... Ама каниш Илия Павлов на рожденния ти ден и те коронясват за мултак на годината! Гъчите свинско в най-голямата криза, а на хората отвън им текат лигите - който не е гледал видеото да напише в ютюб "Пир по време на чума" - всичките сте там барабар с Илия Павлов, и Желю лека му пръст, и Слави Трифонов, и Бойко и другите ербапи... Съжалявам, но не всички харесват реда, който ти харесваш. Аман от мутри и техните поддлоги!

177

Чебурашка

преди 3 години

Как къде беше? Фигуранта се гъбаркаше с вируса като определи, че "щамът от Шипка бил по-силен от този на жълтите павета". Понеже комплексарят смяташе, че властта иска да му затвори устата. А след като видя, че Мутафчийски и Борисов имат по-висок рейтинг от неговия съвсем побесня и пое курс към въоръжено въстание.

176

Един от Юг

преди 3 години

А бе Вежди какъв е този въпрос къде е бил,всички знаем че се крил под полата на генерал Деси и е чакал указанията на товариш Решетников!Понимаиш

175

нищо чудно!

преди 3 години

много индивиди от мъжки пол преживяват неприятен климактериум.Мъжкият климактериум обикновено се проявява в средата на 50-те години на индивида. Изглежда такъв е случаят с настоящия Президент на РБ. Рашидов храни спомени от по-млада възраст, докато сега всички с изумление наблюдаваме климактеричните президентски пристъпи.