214

Анонимен

преди 3 години

Бойко бей, изкарва всички мишки за да плюят ... смешници и доказателство че живеят в друга всекена където за тях всичко е позволено, а вие сте роби и трябва само да мълчите.Защо всички млъкнаха за къщите за тъщи и тези от ДПС с по 3-4 вили хотели в планината построени с уж ЕС пари и държавно затваряне на очи.Мафияяяяяя, сарая на Доган нещо? Никой не знаел? Стига приказки от 1001 нощ

213

Анонимен

преди 3 години

"ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ЕВОЛЮЦИЯ, А НЕ В РЕВОЛЮЦИЯ"Много добре казано.

212

Анонимен

преди 3 години

Къде е Еволюциятя???? 2,5 млн еволюираха завинаги зад граница, еволюира и държавата с мафията завзела всичката власт. Еволюира и сарая на ДПС-то но искал той ... мафията се гони само с революция и така трябва да е. Гилотината на площада и да се започва. Президента е избран от народа и ако не е той нищо нямше да се случи, както при останалите плюнки преди него.

211

Анонимен

преди 3 години

Боко е мобилизирал всичко що му били*е задни*а да плюе по президента.. мога да ви дам идея за статия: могат ли българските "политици" да паднат по-ниско? Мен щеше да ме е срам, те явно и срама нямат, освен интелект. Хубаво са казали хората-като не разбираш нещо-трай си, ама то нагло и си мисли, че е свръх интелигентно... ако не беше жалко, щеше да е смешно

210

Цифка Ефенди

преди 3 години

по време на първия му полов акт така го лашкали на предозадния кардан че ококорвал и затварял очите си с такива амплитуди че миглите и наоколо космите започнали да растят с неимоверна скорост, та атамана на селото в едно с хожата наредили от Асана да го преименоват на Пенджер Цифка Ефенди

209

Вежди

преди 3 години

Живее в полюция2

208

k.k

преди 3 години

Супер еволюция ни показахте 10 години -Оставка.

207

Анонимен

преди 3 години

ДПС е една незаконна, етническа, АНТИКОНСТИТУЦИОННА и мафиотска партия и трябва да бъде забранена .........................със закон, много скоро!!!

206

До по долу

преди 3 години

Другарю,Рашидов е световно известен скулптур ,с произведения изложени в Лувъра,може да ги продава изключително добре и на висока стойност,защото е ценен.Правил е и дарения.Какъв ти е проблема,че си купил апартамент на зелено?

205

Знае се!

преди 3 години

Ей, опасни стават хората, които цял живот не са устроили финансовото си състояние с творчеството си и продадат съвестта си за да забогатеят както направи Вежди. Посредствен каменоделец, изучил се благодарение на БКП, след като стана министър, този човек изведнъж забогатя скокообразно. Плащаше на едро на една строителна фирма с пари от бюджета, а те пренасочваха парите така, че да построят палати на децата му в скъп софийски квартал. И той скоро след падане на ГЕРБ трябва да бъде разследван.

204

Анонимен

преди 3 години

Прав е Рашидов,съвсем човешко послание,но едва ли Фигуранта ще вдене,а ,дори да е наясно,какво върши,е видно,че е оплетен в зависимости от които не може да излезе.И това е сериозно.Може в личен разговор да е искрен,но действията му в публичното пространство са на крайно зависим човек и то дотолкова че излежда налудничаво.Ами," съветват" го!

203

Анонимен

преди 3 години

абе защо всички мълчат за доган бей, на всички президента им виновен а доган бей загражда държавата и разпределя а тиквунций парите на европейците, ама че нагли тиквеници

202

ШибиРиби

преди 3 години

Е баш Мутрата Вежди морал да дава... дет са вика двамата с Радев да си ходят в калъп

201

Гневен

преди 3 години

До Х Докога този самозабравил се пияница ще се ръфа като *** с НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ,който сме имали??? МУЛТАКЪТ на България,както той самия се хвалеше искал да "живее в еволюция,а не в революция"! Но когато КТБ фалира,този неадекватник се изтрепа да плюе държавата ни и плашеше,че ще се откаже от българското си гражданство! Миряса едва когато по втория начин мутрата му възстанови милионите,докато много други изгоряхя.Пияндето се би и с полицаи,които го бяха хванали в нарушение!ОСТАВКА!!!

200

Ани

преди 3 години

Цялата работа е че Бойко вижда Министър Предеседателството като работа. Не ламти за облаги, не краде, води скромен начин на живот. Просто си върши работата.От гледна точка на социалистите, заемането на висока длъжност, означава да се докопат до благинки, ще могат да разточителстват и т.н.Затова е целия вой: просто корумпираното им съзнание вижда нещата такаТипичен пример е Радев който започна да се обожествява. за да могат да се оправдават "ние крадем, ама и ГЕРБ крадяха . . ."

199

Анонимен

преди 3 години

Вижте се,разгледайте се утре! Има ли сред вас артисти,музиканти,лекари,архитекти,профсъюзи,организации на работодателите,общественици! Погледнете се кого представлявате! Малцинствата и те не ви искат!

198

Анонимен

преди 3 години

Артистите също не ви подкрепят! То е ясно! Обиждайте! Няма смисъл! Артистите са високо над вас,плебса!

197

Анонимен

преди 3 години

Да ви питам снимките на Борисов кой направи и преправи,с каква цел,по чия поръчка? Не е ли много ниска пропагандата ви?

196

Анонимен

преди 3 години

На Рашидов може само да му носите куфарите! Доказал се е като артист,като патриот,като общественик! Вие сте анонимни,кръгли нули!

195

Х

преди 3 години

До ПроСоТоВеждито ако имаше съвест, щеше да попита най- напред Борисов за чекмеджетата с пачките евро и кюлчетата злато. Много приятна и културна картинка, нали. Да не говорим за циничните записи, най- вече отправени към кърджалийското цвете. Но... веждито мълчи. Нито думичка за тези перверзии. Обаче сега се прави на интересен, пише открито писмо с въпроси към президента??? Пълна деградация....