234

много въпроси

преди 3 години

Нека първо ГьонСурътъ се подпише че дедите му и съседът дет такова,тва онова *** му дорде тат'ко му е люпил фъстъци и посръбвал кафе,море сите съседи и целото село мъжката челяд да се подпишат шо тейко му мноо са и кефил на кафето и фъстъка, че дедите им са загинали за свободата на Родината.Защото ако цяло село тъковачи на *** му не са загинали под Шипка,свободата щеше да закъснее.Нека за миг си представим чи от яничерите никой не е загинал.лентата се връща на Априлското въстание, Ботев,Левски

233

Анонимен

преди 3 години

Февзи,чете ли решението на председателя на ЕНП,Доналд Туск? Червен картон за Борисов,той ще повлече Гешев и още ***,които днес му дишат директно пр...ята,само и само да трупат пари в сметките си.От Илия Павлов,ти спря при Борисов,все индивиди силни на деня.Ти нямаш право,дори да споменаваш името на българския президент.Когато генерал Радев,командващ ВВС на България е пазил небето над Родината си,ти аланкоолу на кого правеше теманета?Твоята аркадаш,свърши. Анадъму!

232

бляк!

преди 3 години

Мултакът на 1996 година се изцвъка. Той даже не е и турчин - вижте в клипа как са сложили едно печено прасе на една маса и играят хоро около него!!! Бacu долнопробната история! Толкова са гнycни и жалки, че ми се дрaифа само като ги гледам! Я кажи, Рашидов, за какви големи заслуги към Мултигруп ти връчи "наградата" Илия Павлов?

231

Владимир Пейчев

преди 3 години

Не Ви ли есрам? Стига с тоя гъонсуратлък. Президента се избира мажоритарно от целия народ, но са му отрязали всички правомощия. Министър-председателя се избира от парламента с мнозинство от 90 депутата, при това са му дадени огромни права. И какво сега виновен е президента щото Банкянския хайлазин не може да си цвърши работата като хората. Господин Рашидов този Ваш бодач е просто мързелив и шмекер.

230

До Ани

преди 3 години

Много точно !

229

Гаро

преди 3 години

Турчин,тази държава не е на всички ни. Тази държава, е държава на българите!!! Айде омитай се при твоите роднини в Анадола. Ега го у министъра на културата,дето я затриха напълно...

228

Лили Барута

преди 3 години

Президент сте сложили,но за парлама,без права,пълномощия и възможности. Ее какво искате тогава от този човек,практически без власт и глас?

227

Анонимен

преди 3 години

нагаждаш = нагаждач

226

Анонимен

преди 3 години

"По един или друг начин съм бил близък с всички президенти на България, независимо от партийната им окраска"Това ,че си нагаждаш , не е много за хвалене А защо не спонемаваш за големия си успех с Илия Павлов , който те възпроизведе в Главен Мултак По онова време не те притесняваше ,ама май сега не много модерно човек да се хвали с връзките с мутрите от прехода и си траеш

225

Как къде?

преди 3 години

На мама си в ... (а да не казвам къде).

224

Анонимен

преди 3 години

Веждичката май не помни как цивреше като вдовица за паричките в КТБ-то. Какво стана там? Май му ги върнаха? Или греша нещо от самото начало? А нали на обикновените хора връшаха уж само до около 170 000 или 200 000 или там колко беше? Той за колко рева? Не си стоя "творец", реши лесно да печели като политик. Има една народна поговорка "Сyx г*з риба не яде!". В който и смисъл да се сети човек, все е вярно. Сега и ум тръгнал да раздава. Щедър е! Аз не раздавам неща от които малко имам!

223

гост

преди 3 години

До АнонименПросто е закъсал с пиенето.

222

Анонимен

преди 3 години

Да ви питам снимките на Борисов кой направи и преправи,с каква цел,по чия поръчка? Не е ли много ниска пропагандата ви?--------Според мене е работа на самия Бокаса.

221

Анонимен

преди 3 години

Радев не е доктор.СамоГЕРБ -аджиите имат тази дарба да разбират от всичко с пилешки мозък и жалко образование.А Вежди нека се занимава с изкуството си.Останалото е свръх сили.

220

Анонимен

преди 3 години

веждито беше единствения патриот в герб но и той се издъни- явно много е отровна средата там

219

Анти-мафиот

преди 3 години

Не се прави на "обективен" бе ФЕС, я кажи на хората как си получи спестяванията си от КТБ, а много други НЕ???

218

Българка

преди 3 години

Според този Президентът им е виновен и за пандемията, и за простотиите, дето направиха, и за неадекватния "бюджетар", който се правеше на здравен министър, и за обръснатия, дето плашеше с купища трупове...ГолЕМ страх ги тресе, че изпускат кокала!

217

Вълчан

преди 3 години

Веждито е много по-голям българин от бантитите и продажниците които изпълняват поръчки на Божков и Путин.п

216

ля ля

преди 3 години

господин ЕВОЛЮЦИЯ - цялата Ви партия ни води в разпад!!! "министър на културата" - с страхотен принос за българската култура и общество!!!мен ме е срам!

215

Анонимен

преди 3 години

236: само казано и ... нещо? Думи, празни думи? Той живее да, а народа мизерства. Заплата 800лв, пенсия 250лв, това живот ли е бе? Но за него няма проблем той е от ДПС а там крадат пари с чували. За него е живот, и аз искам така да живея по партита с шампанско, с НС бмв-та и охрана, с апартаменти в центъра, с вили по морета и всичко ВИП.Той иска защото е от тези дето крадат, народа не иска така да живее защото 99% са бедни и не крадат