25

аз-ът

преди 3 години

Раннърс, как си Раннърс...

24

Обективно

преди 3 години

ПРАВИЛНО ПОСТЪПИ МАРЕШКИ. БРАВО!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Тов. Осликов, поне един да ти се е обадил би било добре! Или са ти се обаждали да ти теглят една дълга и сочна?

22

Пенди

преди 3 години

Знаете ли, че влагалището на големия син кит може да побере 5-6 човека? Това я прави втората по големина п...а в света след Марешки!

21

Анонимен

преди 3 години

Само, като му видиш мазната физиономия и се чудя, кой гласува този да е в парламента - продажник.

20

Българин

преди 3 години

Марешки, Марешки стига си обикалял телевизиите и се обясняваш за подписите на групата си! Не виждаш ли , че водещите по БТВ и НОВА се чудят как да си запълнят времето и чоплят ли чоплят случая! Веднъж даде обяснения на прокурор-Хакимян! не е необходимо повече! Те се подигжрават с теб!

19

Караюрдек

преди 3 години

В знак на добра воля -подарихме Кабакум на гоподин Марешки

18

Карапанчева

преди 3 години

След много дълго Дискутиране ( в рамките на една минута) господин Марешки се съгласи да ни Подкрепи!

17

Прост и глупав

преди 3 години

Нерентабилен му е мозъка.На Кабакум няма място да паркираш.Има и други причини да подпише...и те са зелени с американски президенти по тях.

16

Джедай мастър

преди 3 години

силата на "Шкафчетата" -е по голяма и от Силата на Джедаите

15

Сутринта

преди 3 години

Хиляди граждани му се обадили?!?Тоя ,че е изтрещял е ясно, но що си мисли,че всички са на неговото ментално ниво. Несретник!

14

Анонимен

преди 3 години

Той допълни, че не е прочел проектаЕ то остана и да четат нещо, хайде моля ви се все пак сега. България никога няма да се оправи, никога. И други ще дойдат и пак ще е същото благо. *** народ не може да стане Швейцария като се продават за едното обиден съм и ще гласувам срещу вас. Предвиждам да станем по зле и от Сомалия само след 20-на години

13

Анонимен

преди 3 години

едва ли има уважаваща себе си медия, която да публикува глупостите на тази мутра. Явно вие не сте една от тях. На всички е ясно защо този се извъртя само за 24 часа и след като беше публично обявил, че няма да подпише, после изведнъж подписа

12

Край

преди 3 години

Воля и Марешки са едно и също нещо така е ГЕРБ и Борисов и ДПС и Доган при тая избирателна система изкишно храним 240 човекаПарламента се управлява от 6- 7 човека-Олигарси който са свързани с другите олигарси в странатаИскате промяна - наложете мажоритарни избори в два тура

11

Анонимен

преди 3 години

Великото Народно Въстание беше жестоко потушено !!!Подобно на Априлското въстание, потушено от заптиетата и еничарите на властта. Народът въстана и радостта му продължи по-малко от 24 часа. Сега спокойно СУЛТАН-МУТРА Бойко Борисов може ни дари с ХАТИХУМАЮН !!! За наше добро, за спокойствието на раята. Той мисли за нас, дори когато кара джипката или участва в международни срещи. И дори когато нарежда да ни бият, но назидателно. Пак за наше добро. Началникът ни е дарил с мафиот-благодетел.

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Типичният Поп Кръстю- Предател тарикат и дребен интересчия-Друг Мандат няма да види-и Той това го знае!!!

9

Георги

преди 3 години

Интересно на някой варненец как точно ще обясни, че "Кабакум" е нерентабилен плаж и 15 години никой не го бил искал.

8

Анонимен

преди 3 години

2 лева чадър?! Само че не можеш да вземеш само чадър! Трябва да наемеш и два шезлонга минимум плюс масичка между тях!Минималната сума за престой на Кабакум е 10лв. И като не са ти изчистили фасовете и водорасъла по брега си е направо мизерия!

7

Анонимен

преди 3 години

Бойкошенко, заповядай на полицаите да срелят срещу протестиращите.Само това не си опитал.

6

39181

преди 3 години

В моето училище не ни изпитваха по литература, ако не сме прочели сътветното произведение. Беше въпрос на личен престиж да познаваш произведението и да имаш свое, лично мнение. Ако то се различаваше от тезата в учебника, се превръщаш в герой. Този кръшкач дали чете законопроектите, за които гласува и с които чертае съдбите ни?