65

Анонимен

преди 3 години

Или големия бизнес се управлява от idiots или нас ни управляват такива, а питате кой ще управлява после. Гледал съм депутати, който сричат докъто четат закон, който са им дали да внесат, уж от тяхно име и съм го виждал това доста пъти. Та толкова ли България, няма кой да излъчи да я управлява. Внимателно избирайте за кой ще гласувате, няма вече път назад.

64

L.

преди 3 години

Тоз *** утре ще подпише прехвърляне на земите ни на Турция, бе!

63

алчния,до болка !

преди 3 години

Такива айдуци като Марешки,до стената и....Но ще им дойде врмето!

62

До мюмюн

преди 3 години

Ми не ,не го прави по добър.Но определено ,ще направи на някой друг по заслужен,. отлив на клиенти.

61

Ха-ха-ха

преди 3 години

Марешки да се обърне към тези същите,на изборите, те да го подкрепят.

60

Анонимен

преди 3 години

Марешки подписал за конституцията заради... КАБАКУМ

59

ПроСоТо

преди 3 години

магарешки упорито започва да догонва Винкела по предателство,интересчийство и абсолютно неморална безпринципност..Девиза му е ясен:-"Всичко в името на аптеките ми и на бензиностанциите ми!.."както и за другите от тумбата им,други интереси не съществуват в държавата,освен техните..

58

1

преди 3 години

До Анонимен-66 пъпчива.

57

Не нам тия!

преди 3 години

СИК-@джиста го държи за макаричките с наказателните дела за безчинствата му, които Шпиц-командата държи на трупчета.Нали познах ,Шмекер?

56

Анонимен

преди 3 години

"Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение.""-------Това на практика е невъзможно да се осъществи Толкова ли не могат една свястна лъжа да измисли Колкото повече се оплита в лъжи човек , толкова по-безумни стават те

55

Анонимен

преди 3 години

Магарешки, и той като Доган взе плаж за 35 г. ползване, а сега ми обяснява, че подписал заради симпатизантите.

54

asdaa

преди 3 години

Спираме да зареждаме от бензиностанции Марешки.Спираме да му купуваме лекарствата.

53

Кънчо Мисирков

преди 3 години

На Марешки ще му пръднете на оная работа. Всеки политик,както и гражданин има право да мисли и прави всичко което не противоречи на закона. Какво е направил Марешки си е негова работа. Тя и Нинова каза,че ще подаде Оставка, ама ...се извъртя последния момент. Всеки си носи кръста за думи и дела.Не бъдете съдници....особено когато сте вандали,*** ,лузъри,некадърници,неспособни да създадете дори собствения си добър живот. Никой няма да ви го поднесе на тепсия. Анадън му...

52

Анонимен

преди 3 години

Не ви щем никакви конституции...Махайте се!

51

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Не е заради симпатизантите, само заради един симпатизант, с който в тайна договорка при конфликт на интереси и скрита корупция няколко плажа бяха дадени концесия за 20 години, като действителния концесионер е Марешки.

50

Loyko

преди 3 години

Зависта ще убие България. Не говоря за безкрайните лъжи и кражби от всеки който има възможност да го направи,за мръсотията която сами си създаваме по местата където живеем, за неспособните ни архитекти и строители,които едно нещо не можаха да построят по европейски и световен стандарт...като улици без отводняване например.Ние строим пътни платна които стават реки при дъжд и т.н.Добре, че няма тайфуни в БГ..

49

9999

преди 3 години

До БунгарТова е положението!!!Някой да не разбра?

48

Анонимен

преди 3 години

Марешки да получи приза за най-лош лъжец!Представям си как се обадили хиляди на Марешки,не ние искаме нова конституция не ти ни предаваш,моля те приеми я ха ха ха!

47

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой е по-*** - Марешки или Борисов?Не знам кой е по-нагъл - Марешки или Симеонов?

46

Анонимен

преди 3 години

Марешки ако е държавник аз сигурно съм БОГ.