68

Анонимен

преди 3 години

А бе Коен, ти защо не си плащал данъци и си лежал в затвора ?! Ти си криминален !!!

67

Анонимен

преди 3 години

Майкал Коен ти си криминален, защото не си плащал данъци и лежа в затвора за това !

66

Анонимен

преди 3 години

Сега вече съвсем ясно си давам сметка ,колко е бил прав Хитлер с политиката и действията си към това проклето племе към което принадлежи и въпросния автор на тази поръчкова книжка срещу Тръмо

65

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик ,соросоида дрогиран и пиян шизофреник,бе що не ходиш да правиш като вятъра на някои от твоите любими чернокожи .....

64

адвокат Тенев

преди 3 години

Президент Д. Тръмп е най дейния Американски президент в историята на САЩ. Друг е въпроса че е правил грешки...правил е обаче и правилни неща!

63

Анонимен

преди 3 години

Нах голямото зло на земята това са евреите.

62

За Коен

преди 3 години

Лошото е че като кажеш че Коен е некадърен предател, ще те изкара антисемит.Но на това, което той прави в България му се казва: еврейски номера или номера на китайката. Айде изкарайте ме и мен расист!

61

Кармен Младенова

преди 3 години

Типично еврейско нападение,както по времето на президент Р Никсън от страна на евреина Кисинджър

60

Уважавам Тръмп

преди 3 години

Хващам се че все повече уважавам този куку!Да - Мандела прецака ЮАР!Тръмп не уважава Барак Обама - не защото е черен, а щото е вятърничав. Той не уважава и Хилъри!Не би паднал толкова низко че да я уважи.Тръмп говори това, което мисли, за разлика от тенденцията в САЩ - тотална цензура, уж срещу расизма. Идва черен расизъм: Двама тъмни се събуждат. Единият: Сънувах кошмар - сънувах че съм бял! Другият: Гадост!

59

Анонимен

преди 3 години

Ами Коен. Това обяснява всичко!

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя Тръмп все повече ми харесва.

57

реалист

преди 3 години

"Кажи ми една страна в света, която е управлявана от черен президент и не е дупка."Да казваш истината и да те линчуват заради това.Толерастията ще погуби цивилизованият свят

56

БГ Гражданин

преди 3 години

Опа... Бочко Прoстaтa Тиkвa няма нищо общо с Американския Президент. Нито интелект нито култура нито маниер нито визия нито възможности нито образование. Тръмп не би си позволил да се превърне в това смeшно и жaлко човeче което е сега нашия рaзбoйник.

55

Анонимен

преди 3 години

"покойният президент на Южна Африка и активист срещу апартейда Нелсън Мандела"Интересен начин да напишете: терориста расист лежал в затвора за взривяване на жени и деца подтикнат от расова омраза Нелсън Мандела.

54

Барселона

преди 3 години

Като лъже защо не го съди за клевета...Всъщност Коен не казва нищо ново....

53

Анонимен

преди 3 години

Като в България само, че към бели хора!Ха познайте как се казва българския Тръмп?Подсказвам за 80%-те - толупи, лош матрял, *** и.т.н. За малко да го кажа, ама, не! Познайте!

52

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото падение в Американската история....НЕподготвен, НЕспособен и НЕадекватен пРезидент.

51

za USA

преди 3 години

Доналд Тръмп е велик президент , като Джон Кенеди и Томас Уилсън!!!

50

пияница мистик

преди 3 години

Без да съм Ванга и Нострадамус мога да кажа 2 неща със 100% сигурност: - Доналд Дъмп и Фигуранта Зельонъй Чорапушка няма да видят втори мандат. Хубаво прочетете какво съм написал и елате след време да ми целунете ръката за пророческите дарби, другаре комунисти

49

Диана

преди 3 години

Според мен, не е расизъм да казваш истината! Расизъм е когато искаш да обидиш невинен човек, а не да кажеш истината за него! Това, че една страна е "дупка" няма нищо общо с цвета на кожата на Президента там, а това че Президентът там е чернокож, няма нищо общо с това, че той явно не работи добре за да не е "дупка" страната...Тръмп изразява своите обелтивни наблюдения и заключения, които могат да се тълкуват кой как иска, но те имат само един истински смисъл и той не е расистки!