7

Анонимен

преди 3 години

С 700 умрели от заразата и хиляди случая г..ю иска да идва да се поразхожда когато и кадето иска!марсссс

6

Анонимен

преди 3 години

Ще падне голям смях. Абе какво свободно движение- вие добре ли сте? По цяла Европа и по целия свят се въведаха ограничения. То бива неграмотност...Ама нали пък сме ЕВРОПЕЙСКИ граждани, как посмяха да ни ограничават-НАС?? Не виждате ли че по целия свят фалират фирми и др.?

5

Анонимен

преди 3 години

До Българин: Кое ли не е вярно та някой слага неодобрение?

4

Българин

преди 3 години

Къде е Външно министерство? Как допуснаха византийците да се гаврят с нас българите? Няма ли европейски закони, които да въжат и за тях? Българите сме будали, че даваме сумати пари за тестове, за да идем за 5 дни да им пълним хазната! Тези търговци наши не могат ли да спрат да им изкупуват ежедневно плодове и зеленчуци, а търпят ежедневните гаври! Как тези византийци почти всяка година измислят нещо против българския бизнес?

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1а защо фъркатия фигурант не отхвръкне набързо с грипен - дрона да отвори границата?! нали е много отворен?! а не да се крие под нинова!

2

Хараламбос Филлипиди

преди 3 години

Заведете иск и при Ходжата на Якоруда..ГЪРЦИЯ ЩЕ ВИ ПЛАТИ.НА 31 ФЕВРУАРИ 2099 год .

1

Анонимен

преди 3 години

ами като няма държавакъде оня банкянски комунистически дето се е наврял в миша дупкада отиде с джипката на пункта и да го отворятда ама не - те извън българия не го броят в хората