26

Баси мaйката

преди 3 години

По-рано днес от болницата "Шарите" написаха в Twitter, че опозиционерът вече не диша благодарение на механична вентилация.-------------------------------------------------------------- Довършили са го с вентилацията, така ли? На кое да вярваме сега, в съзнание ли е или не диша, или и двете?

25

Хайли лайкли

преди 3 години

Едно поне е ясно:Английското менте на "Новичок" става за приспивателно!

24

Така драги ми Уотсън

преди 3 години

Ако беше "новичок" целия самолет щеше е отровен и нямаше да има оцелели!Тия от запад един смислен сценарий не могат да измислят вече!

23

Анонимен

преди 3 години

Или КГБ-то много е умекнало и само леващини. Вече едно качествено отравяне на могат да скопосат. Драги ми смехурковци, най вероятно Северният поток е залогът на тази игра.

22

Анонимен

преди 3 години

Каква излезе тя сега? Тоя Новичок уж много страшен, а досега май няма много жертви... Всичките "отровени" се излекуват... Аре спрете се малко вече!

21

Не е Новичок

преди 3 години

Ако е бил отровен с Новичок, отдавна да е в царствое небесное. Отравянето (ако има такова) прилича на акция на някои местни корумпирани от самият Томск, на които Навални се е заел да разваля далаверата. Но естествено всичко се приписва на Путин.

20

Сандо

преди 3 години

малииии ... като се събуди и разбере че всички говорят немски около него сигурно ще си помисли че Русия е завзета

19

Анонимен

преди 3 години

И ТУКА ДИКТАТОРЪТ ИСКА РУСКИ ПОТОЦИ И ТРОВИ ХОРАТА

18

Анонимен

преди 3 години

Руски агентииии вече никой не се лови на вашите лъжливи лакърдии! Американци, марсианци, мексиканци все някой друг ви е уцапал гащите, как не ви е срам бе убийци!

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя щом и от Новичок не е пукясал трябва да го проверят дали не е някакъв зеленоподобен къркозъбел.

16

Анонимен

преди 3 години

Явно атаката по Беларус и тази изцепка с "отравянето" са координирани....

15

Анонимен

преди 3 години

И защо да го тровят и то по такъв начин, че да се парализира, че да може и да оцелее. те ако искат да го шитнат от централата, много лесно ще го катастрофират, депресират, удавят. Не да правят театрално представление в три части, със санкции за Русия като развръзка.

14

Пропаганда !

преди 3 години

"Извадиха отровения с "Новичок" Алексей Навални" -------------> "след предполагаемо отравяне с "Новичок"?????????????????????????????????????????????

13

Анонимен

преди 3 години

Престъпна държава- МОРДОР е Путинландия! Добре че Навални е прескочил трапа, той сам ще разкаже кой и защо го е отровил! САНКЦИИ ЗА РФ!!!!ДОЛУ АГЕНТА РАДЕВ!

12

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХА СМЕШКОВЦИТЕ НА ПУТИН ТУКА:_ НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА, ДАЖЕ НЯМАЛО ОТРАВЯНЕ ХАХАХААБЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО НОВО БЕ, С ТИЯ ОПОРКИ БАБА МИ ГОНЕШЕ НАВРЕМЕТО ЛЕНИН ХАХАХАХНА ВСИЧКИ СТЕ ЯСНИ КАТО БЯЛ ДЕН- ВЕДНАГА ДОЙДОХА НЕМСКИ ЕКСПЕРТИ В СОФИЯ ПРИ ЛЕКУВАЛИТЕ ГЕРБЕВ - ХОРАТА СА НАЯСНО! КОГО ЗАБЛУБ=ЖДДАВАТВЕ, ***?

11

ДОБАВКА:

преди 3 години

ОТ КРЕМЪЛ СЪОБЩИХА, ЧЕ ШЕФЪТ НА РАЗВЕДКАТА Е ПРЕПОЧЕЛ ДА СЕ ГРЪМНЕ СЪС СЛУЖЕБНИЯ СИ МАКАРОВ ПРЕД АЛТЕРНАТИВАТА КОНЦЛАГЕР В СИБИР...

10

Анонимен

преди 3 години

До УЖАССега Навални като почне да разказва престъпленията на джуджето лошо ще ти стане хахахахаБог го отърва от руската отрова, интересно ще е да разберем от Навални в коя руска лаборатория е създаден Ковид19 и подхвърлен удобно но китай...

9

Анонимен

преди 3 години

Приписват на Русия действия, които са им само във вреда. Няма нормален политик, пък особено с опита на Путин , който да си набие такъв автогол. А иначе да му огледат "екипа" на Навални, кой последно е летял на среща със"стратегическите партньори"

8

Анонимен

преди 3 години

Сценарий един и същ. Вторият " Скрипал" отново оживя. Очаква се вече Скрипал 3.

7

Друг е проблемът

преди 3 години

И Навални не е решение на страшното бедствие на Русия - путинския олигархично-бандитски модел. Все ми е едно дали са го тровили или е пропагандна операция, по-важно е как реагираха на случая пропутинските медии и блогъри в Русия. Накратко - както можеше да се очаква. С нечовешка мерзост в подигравките с човек, който както и да се отнасяш към него, е в твърде тежко състояние. Това е всичко, което е нужно да знаете за путинска Русия.