66

анонимен

преди 3 години

До ЛЕКАР в ИспанияНе е ФОС, А ФФОС! Флуорофосфороорганично съединение! ФОС е НУРЕЛЕ дето го спряха по агроаптеките! Ама щом си ЛЕКАР пък макар и в Испания няма да трошим приказката!За неразбиращите фосфороорганичното НУРЕЛЕ действа като го изяде насекомото/инсекта/, през кожата слабо - измиваш с вода обилно и толкова! ФФОС е друга бира: фосген и дифосген и други подобни са от тия, от които се мре и през кожата и при вдишване! От старите хладилни агенти R 12 примерно може да направиш фосген!

65

Дисидентите..

преди 3 години

Държавите от ,които бягат дисиденти са :САЩ ,Русия ,Турция ,Северна Корея и Беларус!

64

Анонимен

преди 3 години

Станаха досадни с този Новичок. Да измислят нещо друго!

63

Анонимен

преди 3 години

И как така са го извадили ? Да не е бил паднал в шахта някъде

62

Анонимен

преди 3 години

заработи гранта

61

И К'ВО?

преди 3 години

Е? И? На Путин и Тея около него нещо да ги притеснява?Твърдо НЕТ!

60

До КГБ

преди 3 години

Едно време беше Новичок, сега е само Старичок, затова оживяват. Изветряла работа. Цианкалия е стар, но надежден.Другия път да знаете.

59

Анонимен

преди 3 години

Да е жив и здрав, дано да оживее. Тежка е съдбата на опозицията, като в бегето.

58

Винету ББ

преди 3 години

Знаете ли кога Русия би могла да се превърне в супер държава?Когато напълно се откачи от газовата и нефтена игла и спре да пълни гушката на шепата газови и нефтени олигарси!Когато Русия се концентрира на развитието на икономиката и производството си, на науката и образованието си, на медцината и в социалната си сфера, на културата, възпитанието и духовната сфера в обществото си!Тогава ще се появи и високият жизнен стандарт и много държави биха последвали примера й!

57

Михали

преди 3 години

Невални имаше и по-добри години като опозиция. Защо не го премахнаха тогава, а сега точно? За "кремълският сатрап" той е един пудел, който се опитва да го хапе по глезените. Невални не е фактор, а една лай ***. Англчаните имат такава поговорка: the barking dog does not bite Истински опасните не лаят и малко хора ги знаят.Поредният цирк и безмозъчна реакция на едни иначе големи и сериозни държави, познато като "синдром на тълпата: Смешно и тъжно. И ние сме там,как иначе.

56

Анонимен

преди 3 години

Господина е продукт на кгб за да запълва ниша както ДПС

55

Анонимен

преди 3 години

До до дон кихот"Защо мислиш че е отровен в самолета?"Защото не е летял с вертолет.

54

анонимен

преди 3 години

До ПешоТи се шегуваш , колега!

53

до дон кихот

преди 3 години

А защо мислиш че е отровен в самолета?-----------Ами, тогава единственият друг вариант е... в Германия!

52

ЦРУ

преди 3 години

Тия много *** и НЕКАДЪРНИ беееее. един човек го тровят цял месец. ЖАЛКИ !!! Спомняме си двамата НЕКАДЪРНИЦИ от Солсбъри - били туристи...били ...а Жужи как ги защитаваше - били случаини туристи.......А ЖУРНАЛИСТИ намериха селото им.....награждаването им от Жужи за друго УБИЙСТВО !!!! ЖАЛКА ДИВАШКА ...със ЖАЛЪК КГБ-ски некадърник ЗЛОБЕН !

51

анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоМоже и още как! Чичко Дони им казва да спрат Северен Поток 2 и да строят терминал за втечнен американски шистов газ! Интереса клати феса! Ама руския газ щял да е по-евтин и прочее!Проблемата е все по-голямата икономическа свързаност между Германия и Русия! Това не могат да преглътнат Щатите и Англия!

50

Анонимен

преди 3 години

Много се захласвате по СССР!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонименколониално робство, геноцид, хибридни войни, ограбване на Африка... да ви е познато?

48

Анонимен

преди 3 години

Много ниско паднаха западняците с 3-то разрядни театрални постановки вече са смешни.

47

ПроСоТо

преди 3 години

и като стана дума:..-Какво стана със Скрипал?..Нали и той беше "отровен с новичок"?..Какво стана,погина ли ,или сай преселил на некой остров да си живей живота?..Па и друго:-Ако зависеше от мен,веднагически щех да забрана тоя "новичок"!..Ами така де!..-Уж "ужасна отрова",а отровените от него си припкат като козлета....Та?..Що стая бре?