263

Анонимен

преди 4 години

Пишете е търсачката - имот плевнелиев в гърция! Платен на ръка - записано в нотариалния акт! Познайте за колко?Заинтересувайте се за тази кротка душица и посолство в Берлин и колко ще вземе той от там? Почти милиард е! Божков газ да пикае! Той ще бъде най богатия българин! Честито!

262

Опълченец

преди 4 години

Този комсомолски докога ще ни дразни с простотиите си?

261

1

преди 4 години

деси ти не можеш да искаш оставката на тиквата,но президента ,Радев може,защото е с топки.

260

Анонимен

преди 4 години

о, този не само че иска оставки на Орешарски ами и в момента подстрекава към протести срещу неудобните на борисов. Управлявате 10г ама ви е страх от 3м служебно правителство,изпадате в истерия като чуете за тези 3м, май измамите ви тогава няма да минат. Борисов няма и един честно спечелени избори и се е вманиачил да има поне един изкаран мандат.За народа обаче и секунда оставане е катастрофа.

259

Анонимен

преди 4 години

Не чух нищо за този свят Празник-Съединението, а вместо това злостни нападки към действащ Президент. И в този дух да му припомня колко пъти е искал оставка на Орешарски. Просто гнусен човечец, толкова мразен в БГ, че не знам как има очи да се явява пред хората.

258

ГЕРБ=ГРОБ

преди 4 години

Малко ти беше, дете да загубиш.... дано се споминеш скоро, пелтек. Чифутосоросоиден гамен. Амин!

257

БАИКО

преди 4 години

тоя да се маха от хоризонта на република балгария . срам за цялата нация ,иска о6те боико да го 6ляпа по врата . сме6ник немам думи да се скрива и пове4е да не се излага.

256

Анонимен

преди 4 години

Всъщност може да им иска оставките. Въпреки, че президента е с доста орязани правомощия, най-голямото му оръжие е възможността да говори на народа. Както виждаме, Радев го използва много добре.

255

Мафия

преди 4 години

Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД.

254

Тиквата си призна

преди 4 години

Не знам някоя партия дали има толкова ресурс, хора, подготвени веднага да поемат този пост. Срещнахме се със синдикатите, КРИБ, който тогава беше оглавяван от г-н ПрокопиевТогава съм се обърнал и към КРИБ във финансово-икономическата сфера да намерим най-подходящите хора. Не съм казал, че това е лошо, но това е истина. Сега гледам някак си бягат от това, може би на кръгът "Капитал" не им харесва като дума - ок, приемам го и това", коментира още Борисов.Той разкри, че с Плевнелиев се познавали още от първата копка на Бизнес парка в столичния квартал "Младост".

253

Я па я..!

преди 4 години

Плевнелиев пак президент. Човек с визия и много ум в главата.

252

Анонимен

преди 4 години

Казах една истина, която всички добре знаете. Това заяви премиерът Бойко Борисов, защитавайки тезата си, че президентът Плевнелиев му е предложен от кръга "Капитал". Припомняме, вчера Плевнелиев заяви, че никога не е бил част от това задкулисие."С президента Росен Плевнелиев и като министър, и като президент сме работили прекрасно. Нямаме нито един спор, който да не сме решили или тема, по която да не сме се разбрали", коментира Борисов и допълни: "Не знам какво е гледал или са му предали, аз казах една истина, която всички добре знаете."

251

Анонимен

преди 4 години

Тоя червей *** подхвърлен на тиквата от прокопиев, трябва да бъде съден сега за лъжа. Президента има право да гласува, даже е традиция в държавите да се показва като гласува. След като има право да гласува, може и да иска оставка.

250

Aсенчо

преди 4 години

Що блокирате MyHчо

249

Асанчо

преди 4 години

Червен гList I otрепka

248

Асанчо

преди 4 години

Един път да съм съгласен със Колорадския бръмбър,че фигуранта е червен *** и oTpeпка.Остафка бе *** Десин Грипенов!

247

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев каза Истината, която Фигуранта никога няма да изрече: Русия е Агресор !

246

Анонимен

преди 4 години

Тоя, защо не си седи при синоптичката, ами постоянно изпълзява да ръси мозък. Хем знае, че рейтингът му клони към минус единица, хем продължава да се натрупва.

245

Сат Н

преди 4 години

Ти не виждаш нищо лошо в това ЧУЖД институт да посочва кой да бъде НАШИЯ президент.--------Радев е избран на избори и никакъв чужд институт не го е посочвал, тьпако.

244

ST34

преди 4 години

Имаше една много култова реплика на Велко Кънев ( лека му пръст ) от филма " Да обичаш на инат" - Курв*, курвичк8е! Не знам, но всеки път тоя пишман президент като го постнат и аз все за тоя лаф се сещам.