15

Няма вода

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРп!

14

Съвет

преди 3 години

Идвайте на протеста в София,бре хора. Сега е моментът да ви чуят. Как може в 21 век хора да се молят 2 пъти в седмицата да имат вода? Как може управляващите да го допуснат? Бойко с джипа що не дойде да инспектира това село?Там не живеят ли българи. Иначе се бие в гърдите,нали??

13

Анонимен

преди 3 години

Не ви трябва вода!Избирайте ГЕРП! Не ви трябва вода!Избирайте ГЕРП!Не ви трябва вода!Избирайте ГЕРП! Не ви трябва вода!Избирайте ГЕРП!

12

До 15

преди 3 години

Ми не лъжа. На 64 г. съм, ама още нямам признаци на деменция. Гледай старите филми да видиш хубав, уреден двор и закачено едно поцинковано казанче с кранче, което се пълни с кофата. И тва сигурно щото чешми е имало по къщите.

11

До 5

преди 3 години

Да, построи язовирите, ама повечето бяха за поливане.Като ходихме на бригади по селата /1975 -1982, включвам ученически и студентски/ ни настаняваха по къщите. Вода от селските чешми около мегданя, а повечето имаха кладенци за поливаме и животните. И като не ни се носеше вода с кофите, се къпехме от кладенчовата.Е, не беше хептен вода за къпане,ама като ти стопли бабата водата в бакъра, все ставаше.И нямаше баня, а някъде в пристройка или в тъмното зад къщата.

10

Анонимен

преди 3 години

Давайте да е обединяваме и да садим гори, защото с тая власт няма да видим бял ден. А горите са фундамент за да имаме пълни язовири и да нямаме засушаване.

9

Анонимен

преди 3 години

До Банско за 2 часа по магистралата, банани в Кауфланд за 3 лева килото, нови метростанция и павета в София.... Какво повече искат крепостните селяни... сега и за вода се оплакват....

8

ЗагубатаНаВода

преди 3 години

Загубата на вода по трасето е недопустимо разхищение на този безценен ресурс и трябва да се предотврати веднъж завинаги, а виновниците да бъдат съдени!

7

мхм

преди 3 години

после гласувайте за магистралите на бойко, когато нямате пари за тол и хляб и вода

6

Анонимен

преди 3 години

Защо се молят?Сигурен съм, че има по-ефективни методи. Примерно румънците какво направиха?

5

Язо ВЕЦ

преди 3 години

Нали в София има нова станция на метрото, за какво ви е вода?

4

Нямам думи

преди 3 години

"Строиме пътища, икономиката расте, не разбираме защо хората протестират." Ми ей за това. Забравихте хората, в това препускане да угодите на чорбаджиите си. Вода има, тръбопровод няма. 21 век. България.

3

Анонимен

преди 3 години

Не само там е така "цар далеко, бог високо" и да се молиш файда няма оставени са всеки да се оправя както може.

2

Зозо

преди 3 години

Демокрацията иска жертви. Боце ще им пусне вода за рождения си ден

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НА КОЙ СЕ МОЛЯТ ЩОТО И ТОВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ