49

гост

преди 3 години

До АнонименДа, наистина е за обесване е този мазен и продажен гей. Все пак не пречи дотогава да срага динени кори и да оставя недозабити пирони на пързалката за ББ. Бъдете прагматични!

48

Анонимен

преди 3 години

39,Спокойно. Наблюдават ни. Вече написаха декларации вчера, скоро ще гласуват за наказания със спиране на пари(за които говори и Станишев), а нас са ни сложили сред първите в списъка за наказание. Това по думи на Катарина Барли и други на среща на LIBE на 2.9 по темата за санкциите. Все пак тази комисия ги вкарва после в пленарна зала. Даже заради нас и етична комисия искат да правят, че малко сме били послъгали нещо и било "абсолютна лъжа и фалшива новина" и "оронва ценностите"...

47

Анонимен

преди 3 години

Тоя е провален политик но е от ИЗБРАНИТЕ. Майка му е тази която измисля "МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК" точно този с цялата си рода трябва да иде на бесилката. Имам приятели руснаци които преди 15 години са чели безумия от типа "Руснаците не са съществували преди Ссср" Пак бисери от ИЗБРАНИТЕ. Не говоря за Израелци а за тяхните европейски последователи от Русия Юдокатунци.Хитлер тах е горял факт. Сталин е горял другите. И двамата по майчина линия са от ИЗБРАНИТЕ факт.

46

вече сме Дивия Запад

преди 3 години

Закона на прерията!

45

няма лабаво

преди 3 години

няма цензора! Има ЕС

44

Анонимен

преди 3 години

един провален политик ,а сега евродепутат с тлъста заплата дава дистанционни оценки... неприемливо е...

43

до Електра

преди 3 години

Къде са тези 60 милиарда,защото за дсет години никой не даде отчет .Ти да нямаш къща за гости?С тези пари колко държавни болници,училища,детски градини се построиха.?

42

do28

преди 3 години

Пука му на Кремъл за България.Това не е България от 90-те,а една опоскана,разграбена и съсипана държава.Българите драстично са намалели.След 10 години сигурно тази територия ще носи друго име.Познайте от раз.На Европа и САЩ не и пука за българите.Важна е територията,защото сме близо до Русия.Това и децата го знаят.

41

Анонимен

преди 3 години

А Европа следи ли доходите на българите отблизо?

40

Електра

преди 3 години

Хаа, СС Момата пак изпълзя като Кауна на светло. Европа даде на Бойковото правителство 60 милиарда, а на тебе ти спря и малкото пари, защото се *** да крадеш по схемата, Батко на братко и къщите за гости, на оная *** Ел Йо...

39

Анонимен

преди 3 години

Чудя се как най-мразените в държавите им политици стават европейски лидери. Елитът на Европа е клуб от национални предатели. Никога повече украиноеврейски съсели да не ни управляват.

38

зяпач

преди 3 години

По добре да не се беше изказал неподготвен.Европа не може да реши много по-наболели въпроси,ще наблюдават нас.А ти отдавна си скрит коз на Масква.

37

Борил

преди 3 години

Какво следи, бе комунистически ***? Следи дали ще сложите Пеевски за шеф на ДАНС, а защо не министър-председател. Нали си подготвяте освен ДПС към вас да дойдат Чалгаря, и Мая Галева-Пеевска...

36

Прозрачно

преди 3 години

Един умен фотограф е заснел с дрон "Великия народен протест" и е показал нагледно как го е преброил. Истината може и да ви заболи, но така е с истините. Връзка към публикацията и снимка слагам по-долу. Две хиляди и шестстотин души (2600)... С толкова хора не можете да вземете оставката дори на районен кмет.https://facebook/vdimchev/posts/10223905125237933https://facebook/photo.php?fbid=10223905107957501&set=pcb.10223905125237933&type=3&theater

35

Гешев - THE BEST !!!

преди 3 години

"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, изплашиха и активираха натресеният ни от КГБ уж български президент и трите "отровни" лeкeтa от площада, спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград.

34

Анонимен

преди 3 години

Както си и мислех - след протестите всичко ще си е както преди !Няма промяна...

33

Анонимен

преди 3 години

Европа следи Дръжки ! ако следеше ти Бкп отроченце оядено нямаше да си евродепутат . Вие дето от 1944 г Грабите България , вие дето и сега с кървави метежи пак искате да грабите -същите сте ! 1990 трабваше цялото бкп като Чаушеско ,а не сега да раздавате акъл - АНАТЕМА !

32

Анонимен

преди 3 години

ХахахСтанишев докато разцепваше бсп беше много хубав за герберите сега вече е лош, че им посочва свинщините.

31

А 1

преди 3 години

А кой викаше циркаджии А?Херсонецо ти май нямаш и бит памет!

30

Анонимен

преди 3 години

НЕ ВЯРВАМ НА БГ СОЦИАЛИСТИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ, А СЕГА СКРОИЛИ ГОЛЯМ НОМЕР- ДА НИ МЕТНАТ В ЕВРАЗИЯ- АЙДЕ ХОЛАН- НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ- И ТУК И КЪДЕТО И ДА ИДАТ ТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ И ОБИЧАТ САМО МИЛИОНИТЕ И МИЛИАРДИТЕ В БАНКИТЕ/ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ/...А ПРЕЗ 2014Г КТБ И СЕГА ВСИЧКИ НИЕ ЧРЕЗ ФОНДА НА КОМПЕНСАЦИИ- 4/6 МИЛИАРДА ЧЕ ДАЖЕ И ВНУЦИТЕ НИ....РУСКИТЕ СЛУГИ БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ НЯМА НИКОГА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА- ЧЕРВЕНИ Г А Д О В Е