65

Анонимен

преди 3 години

До ученолюбивите деца:- Сега е момента да се появи Терминатора, който вие създадохте и пратихте в миналото, да спаси страната от гибел

64

Анонимен

преди 3 години

предстои мафията да си направи конституция и да си раздадат едни милиони за подкрепа за новата конституция - Бокича ще стане пожизнен министър председател, а Шиши ще стане министър на правосъдието. Доганчо ще е министър на икономиката, Киро Гела на спорта и те така докато свят светува

63

До ямболски цървул

преди 3 години

И какво лошо има в закона ?

62

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на мутрата ще ви отнеме всички права. Ще има задължително ваксиниране, всякакъв вид терор и чичковци в рокли ще преподават на децата ви в училище. Не забравяйте, че преди 3-4 месеца всички НПО-та се навряха на държавни службици в правителството, след като Тръмп им оряза финансирането. Правят си сметката без кръчмаря, но Тръмп ще спечели през ноември и времето на дикататорите свършва! Наблюдавайте какво ще стане!

61

Ф.С.В.

преди 3 години

Диана 21 е много зле...Неграмотна ,невъзпитана ,елементарна, плоска коментарите и са неадекватни, жалки, непотплатени с факти просто празнословия ,които са смешни нелепици писани през куп за грош на две на три айде ,но така не бива, така не трябва ,така не става! Имай малко от малко акъл в простата си кратуна! Жалко ,че срещам толкова прстовати коментари лишени от разум и логика!

60

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на ГЕРБ е взаймствана от кодекс на мафията, книга открита при ареста на един мафиотски бос в Италия

59

Анонимен

преди 3 години

Не признаваме мафиотската конституция на ГЕРБ. Ако я въведат, ще организираме въоръжено сепаратистко движение и ще се отделим от тази мафиотска държава.

58

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Предстои...бетониране на кюлчето Боко за още 10-сет години,пише го в...старата Конституция.Толкова ще трае...приемането на Новата и чак...тогаз Бибитко от Банкя ще си подаде...сам остаффката.

57

Жо

преди 3 години

СПОМНЯМ СИ гласуването за Живковската конституция през 1971 г., която в чл. 1 узакони "Ръководната роля на БКП".В онези години, цяло едно поколение беше принудено да чака нарежданията "отгоре".От "отгоре" ни казваха какво да четем и говорим, каква музика да слушаме, в какво да вярваме и т.н.Чакането на разпоредбите "отгоре" взеха връх, когато хората чакаха да им кажат какво да правят при голямото земетресение 1977 г.Робите чакат вожда да им каже как да живеятРобите нямат собствено мнение.

56

ДА

преди 3 години

Е,как какво предстои!?Предстои тия,дето са подписали,да вземат па та го прочетат!

55

гост

преди 3 години

Така си е. Оставката на Редев е безполезна и абсолютно безмислена, ако бъде заменен от Йотова до завършване на мандата за президент. Боко Тиквата и лекето Карадайъ не го разбират май това нещо.

54

Анонимен

преди 3 години

Марешки за тая конституция взе два плажа хаха

53

Анонимен

преди 3 години

ЧЕТЕТЕ ВЪВ ФРОГНЮЗ КАКВО ППАВИ ХУНТАТА С ХИПОЛЕНД СЛЕД КАТО ТЕ ПОДКРЕПИХА ПРОТЕСТА.НАС НЕ ТИ Е СТРАХМУТРИ ВЪН

52

Ямболски цървул

преди 3 години

Не знам дали знаете,но от 2016 г.тихичко е приет закон, според който не можете да почнете държавна работа,ако сте осъждан условно.Дори и да сте реабилитирани,това на досието ви за кандидатстване на държавна работа изкача.Пише-ОСЪЖДАН! Престъпниците са приели този закон!

51

Анонимен

преди 3 години

Щом трият подобни коментари:"Хора, вече не говорим само за оставка, искаме съд и затвор!!!!!!!!!!!!!!!! И отнемане на заграбеното!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Коя точка точно е нарешена, продажници манипулативни?

50

Напиши коментар

преди 3 години

Един от поддръжниците на тази промяна - Валери Симеонов обаче май забравя за един сигнал срещу негови депутати от '18 година, когато беше внесен Закона за акциза. И прави много, несъмнено, непремерени изявления, а още не е дал обяснения за предишните си действия. И акта от държавните учреждения може съвсем скоро отново да е на дневен ред. А един от документите от предишния сигнал днес стигна до вниманието на Българското национална радио и, може би, ще чуем оттам някои интересни изказвания.

49

Анонимен

преди 3 години

ahaa...zatova dps deputatite sa po grackite ostrovi na holiday...:-)...

48

Анонимен

преди 3 години

Промени на конституцията няма да решат проблемите в обществото.

47

Анонимен

преди 3 години

Предстои разплащането, кво друго?

46

Анонимен

преди 3 години

За колко купиха обаче двамата независими? (чуха се слухове за по милион)Единият от тях е бивш коалиционен партньор на Станишев. Очаквано.Какви са зависимостите на останалите спряни съдебни дела, компрометиращи материали или отново пари?Опозицията ги призова да се обърнат към съвестта си.Грешка! Съвестта им е чиста неупотребявана!