85

Анонимен

преди 3 години

Бойко каза,че още в същия ден когато се внесе проекта ще даде оставка.К'во правим?

84

Анонимен

преди 3 години

Репресират-истината излиза

83

Ф.С.В.

преди 3 години

Ти си просто играчка в нечии ръце правилно си се именувал и мисленето ти е плоско,ограничено робско. Нахвърлял си идеи нереални мечти ли продаваш друже?Пътят е само един и умните го виждат и разбират малките партии са зловредни в парламента.

82

До Калеко Алеко

преди 3 години

Преди да има каквато и да било процедура,трябва да се направи нещо много лесно и просто-ОСТАВКА НА МУТРАТА И НЕГОВАТА ХУНТА! Това драги е темата на годината,а Борисов и компания бяха три пъти връщани и все се провалят, защото са прости и обслужват чуждите интереси! Пък за Черепа...ами къде спа вашия каскет та го остави да си излезе най-спокойно бре? Радев бърка в очите на твоя вожд, защото имаше единствен смелост да му каже, че е мафион и мутра, което е самата истина! А примери за това бол!

81

Анонимен

преди 3 години

НАП, МВР, дс - от партията на Гробавите да плащат заплатите им от личните си доходи.Те са само в служба на властта. Научно доказано

80

Анонимен

преди 3 години

Не виждам да има 500 харесания нещо слабо

79

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Земя като една човешка длан,ти на крадците толкоз нужна,ни конституция, ни революция ти трябват тук сега,а Пиночет с Военния режим,по пример чужди.

78

Анонимен

преди 3 години

И тези хора са лош материал и *** от тази фирма за играчки?

77

Ф.С.В.

преди 3 години

Агентурите на най -дребните нищожни парти ,който нямат шанс за нищо никога, но винаги излизат с гръмки обещания ,чиято цел е единствено добиране до партийни субсидии!!Бог дал много от вас! С манипулиране на общественото мнение и обещаване на невъзможното много "голани се облякоха прескъпо"!

76

Анонимен

преди 3 години

НАП в Хиполенд - машата на властта.И да досега не са се възползват от служебното си положение. Кой нарежда хората от българските протестиращи да бъдат репресирани. И ако някой каже, че това не е целенасочено-просто не знам

75

Анонимен

преди 3 години

предстои мафията да узакони престъпленията си и безгрижно да продължи да си управлява докато свят светува. Както стана в Турция, както стана в Русия, както е в Беларус, Унгария... светът е в пълен колапс, цивилизацията загива и връщане назад няма. Трябва рестарт на планетата и всичко отначало.

74

Тулуп

преди 3 години

Следва крадене на пари и пълнене на чекмеджета

73

Анонимен

преди 3 години

предстои крадците да ви разкажат играта след като за нула време приеха закона за природните богаттствас концесии за 60 годинии марешки първи се облажидавате ли си смитка какво е да копаят в държавата ти 60 годиниобикновенни крадци от други държавитова е по-лошо и от турско робствоако някога има справедливост тия 133 алчни и.д.и.о.ти дето го подписаха закона трябва да висят по царя докато станат на чироз- айде хаирлия на по-долни от африканци това им се полага

72

Калеко Алеко

преди 3 години

Предстои процедурата заложена в Конституцията при такива случаи ... Конституцията определяща реда и механизмите по които трябва да се случват нещата в правовата държава, независимо от настроеният на улицата и властовите амбиции и комплекси на фигурантите на Черепа и ген.Решетников ... !!!

71

Ф.С.В.

преди 3 години

Ха ха ха теория за планова икономика ли развиваш бе ха ха ха ха ха много зле да ми броиш стъпки не като да действаш бе момченце обърши си жълтото около устата само като ти прочетат Ника хората и разбират ,че иде реч за платен шпионин.

70

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Отново предлагатпореден рестарт,но туй е за Гaньо -вятър мъгла,поред хвърленв очите ни прах,а тъй ще е наштаБалканска съдба !

69

Ммм

преди 3 години

Петьо Еврото и жена му ще помагат ли за конституцията за един приятел питам.

68

Ф.С.В.

преди 3 години

Разбираш ти краставици поредния платен клакьор НЯМАШ ХАЛ ХАБЕР ОТ СВЕТ ИКОНОМИКА И ПОЛИТИКА много правилно си се именувал.

67

Анонимен

преди 3 години

Меркел, Макрон, Борисов и цялата хунта от ЕС на трибунал за престъпления срещу народите си. Това предстои. Светът ще бъде свободен от диктатори! it is inevitable!!

66

Ф.С.В.

преди 3 години

До ямболски ***.Ти па откога взе да разбираш демагог.