402

Анонимен

преди 3 години

Бокошенко ще бъде запомнен като най-кървавият диктатор в историята на България. Няма да му се размине, ние помним! 2 септември - ден на национален траур. Мръсникът пусна мутрите си от ипон и делта , преоблечени като жандармеристи, да бият на случаен принцип. Доживотен затвор без право на помилване за това!

401

Анонимен

преди 3 години

Борисов си подаде оставка,когато загуби честно президентските избори от обществото ! Сега няма как да си я подаде,когато и от Марс се вижда ,че му я искат олигархия,бивша номентклатура,криминалнопроявени,тарикати,КГБ ! Ясно ли ви е ?! Още повече,ще спечели през Март отново,защото цяла България видя кой точе лиги да управлява държавата ни.С всичките си кусури и трески за дялане,ББ е най-успешния премиер на България и през неговото управление най-сетне тръгнахме към просперитет ! Това е !

400

Анонимен

преди 3 години

,,Организаторите на протеста обвиниха властта за безредиците вчера." - да бе властта напълни палатките с камани , железа и бомби .

399

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството от хората не биха излезли на протест, заради опасност да навредят другиму като го заразят. Това не значи,че са балами. Все повече хора ще гласуват за ГЕРБ на следващи избори.Не е избледнял споменът какво минало загърбихме с толкова усилия.Братоубийствените призиви за насилие на призрачния Президент ги убедиха

398

До 485

преди 3 години

Вярно е,че тук има голяма слободия в момента.Но протестите започнаха с оформянето на влизане в еврозоната.А тогава ще действат регулации в икономиката, които не позволяват да си разиграваш коня както ти скимнеОлигарсите скочиха и ето ти вълненияПрезидентът кога се ,, разсърди,,? Когато пипнаха съветника му с доказателства за държавна измяна.Може да сме с маски, ама виждаме кой дърпа конците на измъченото протестче

397

Анонимен

преди 3 години

Безгранично лицемерие на червената номенклатура- триото и Президентът- метежник.Само за насилие проповядваха. Сега потриват доволни ръчички, оцапани с българска к р ъ в.А още не е ясно колко хора ще се заразят на тези протести с опасния вирус. Поне да си стояха в палатките, а те кръстосват страната.И понеже нормалните хора стоят на дистанция, тия сатрапи решиха,че трябва да узурпират властта.Да идат в Москва да издигнат палатки.ОМОН ще им покаже откъде изгрява слънцето

396

Анонимен

преди 3 години

Тези менте-протести вече приключват. Няма правителство, което да подаде оставка при толкова "ясни спонсори " на протестърите... Няма, как престъпници да имат претенции кой ще управлява държавата...

395

Мюмюн

преди 3 години

Ех и ние турците барем да можехме да отпразнуваме с един сластен кючек първия ден на протести срещу Султаня...

394

Анонимен

преди 3 години

с тези кротки протести си припомних пословицата КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ но очаквам с нетърпение юбилейният 100тен ден от протестите наи вероятно ще се отбележи по традиция с едно хубаво българско хоро

393

Анонимен

преди 3 години

Преди ББ нищо не се бутна в тази държава!Преватизираха си заводи и селско стопанство и си ги направиха частни,разпределиха си черноморието-това беше.От,когато ББ е на власт МРЗ скочи с 300% за 10години!Безработица и инфлация най-ниски.БВП и покуп.способност най-високи!Радев да каже как ББ краде и как той няма да го прави,след като в цял свят от време оно комисионните са определящи за избора!Как ББ дава поръчки само на негови фирми,като 70% от въпросните са регистрирани преди 2008 година?

392

Нина

преди 3 години

Като гледам тези протести се чудя на тях как може да вярват на Отровно трио който произлизат от голяма червена номенклатура искат да дойдат олигарсите на власт просто им се чудя на болните мозъци който не могат да преценят истинаъа

391

Анонимен

преди 3 години

Тия невежи не са виждали и не са чели за диктатура. Тука е такава слободия, че няма накъде.

390

Анонимен

преди 3 години

И аз искам Бойко да си ходи, но ... утре когато БСП или Слави, или който и да е спечели избори ... и на другия ден излязат пияни, платени протестери да ги свалят и опозицията вика - оставка ... какво правим тогава, другарю Радев ? Това ли е страната която искаме за всички, другарю Радев ? ... постоянни блокади, постоянни политически сблъсъци ?

389

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 480 Колекцията на Божков с артефакти му е коствала сигурно десетки милиони ,ако не и стотици , а това му е хоби Собственик на Левски беше 700 млн неплатени данъци с любезното съдействие на Борисов и горанов Маринов няма инфо да притежава някакви богатства , Ако е бил голяма мутра , къде са му парите ? Няма начин да си скрие собствеността , парите при условие че е в обкръжението на радев.

388

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 480 пак не разбра, дай пример за високия стандарт на живот на Маринов ?Всички мутри , които оцеляха от 90те са с висок стандарт на живот , и не се колебаят да го показват За Божков - нали не очакваш снимки с милиардите му . Не си е крил благосъстоянието и да се прави на бедняк Та , ако Маринов е мутра - къде са парите му , апартаменти ли има , коли ли ,какво - няма как да се скрие подобно нещо в днешно време

387

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 478 "Да, "пооправиха" ги. Така като го кажеш през зъби си личи колко искаш да признаеш каквото и да било."------Човек , що ме нападаш - не знам. Почти съм заспал , едвам пиша , отделно не стига мястото за коментари Ама айде последно - доста се подобриха нещата за майките с деца с увреждания , това исках да кажа с " пооправиха ги нещата"Какво съм казал през зъби ?

386

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 476"Попадна ми в 24 часа интервю с него , ще му хвърля око по някое време"Какво интервю в 24 часа. Пълно е с кратки информации с това кой е.А за парите му, това е все едно аз да те питам къде са милиардите на Божков, като е милиардер. Ти май останалите за *** ги вземаш?

385

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 475Радев е комунист, а ти каза, че си срещу комунистите. Сега "няма проблеми" да си "за Радев". Тва лицемерието е голяма работа.Червените определено са заклеймени.Борисов ми върши работа, не съм му фен, но ме устройва. Повече от импотентните неориентирани и червените сатрапи.

384

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 474"Тъй като не съм попадал на източник , каква е бил продължителността на живота преди борисов и сега , ако искаш дай инфо"Какво инфо да ти дам? Средната продължителност на живота в България постепенно се покачва. В момента е 74.81 години. През 2010 е била 73.53 години.Медицинските ГРИЖИ се подобряват. Това е това, за което питаше, нали така?Да, "пооправиха" ги. Така като го кажеш през зъби си личи колко искаш да признаеш каквото и да било.

383

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 473 Божков я го видим вече в БГ , я не . Не знам , каква работа му върша Човекът беше оставен свободно да си напусне страната , както братя Галеви , банкерът и много други избягали с любезното съдействие на властта .