442

Анонимен

преди 3 години

До 521Магистралите, които той построи, вече се разпадат, а висчките големи проекти бяха започнати 10 години преди той да ги захване. И при него се спираха фондове. И какви фондове сме пиолучили аз и ти? Аз виждам някакви градинки и заплати, с които не може да си купиш нищо повече , отколкото можеше преди 10 години. А това с IT бизнеса, трябва да знаеш, че единствената им заслуга е, да не си навират носа там. И не, не е в големите градове. Извън София и Варна е скръб.

441

Напред с Бойко!

преди 3 години

ДоДо 520"Този, който погреба България му викат ТИКВАТА!"1. Човека има име и позиция. Казва се Бойко Борисов, а обръщението към него е "Господин Премиер" - това е уважение към поста който взема, към човека и не на последно място към Държавата България и народът ни който живее във тази държава!2. Защо той да е погребал България? Защото построи магистрали ли? Или защото отново получихме евро-фондове - след като бяха спрени при Станишев? Или защото IT бизнесите в София и големите градове вървят!

440

Бунгар

преди 3 години

Поздравления за полицията която най после си изпълни задължението да нормализира обществения ред. Протеста не можа да създаде дестабилизация на държавата каквато беше целта. Крайно време е организаторите на анархията да се примерят с провала си.Такива протести с неясна цел, а само да се махат всички, не е нищо друго освен анархия в държавата.Манипулаторите си повярваха,но народа не е чак толкова *** колкото си мислят те.

439

До 520

преди 3 години

Мафиотската ви диктатура си отива. Този, който погреба България му викат ТИКВАТА!

438

Долу Радев!

преди 3 години

Комунистическата червена върхушка съсипа и унищожи България през 90-те години! Сега сме мръднали напред и живеем доста по-добре от колкото през 90-те! Червената мафия на чело с хазартния милионер Божков искат да върне България обратно във 90-те години - т.е. васална на русия територия която бива източвана и глозкана до кости от кремълската мафия, докато населението и ходи с дрипи по улиците!Няма как да стане другари! Комунисти Вън! България не ви иска и никога не ви е искала!

437

Анонимен

преди 3 години

Виктор Димчев- извинявам се - вече съм мн стар за малките копчета. Направих лапсус-може би няма нищо случайно.

436

Анонимен

преди 3 години

Виктор Вълчев питайте колко са били протестиращите.Той ги брои и показва как да ги броите и вие-лесно и бързо става.На мястото, където се събират се побират адо 8000човека заедно с хората зад кадър.Триъгълника не е ластик, за да се разтяга и да събира xD толкова - колкото искат да внушат баджанака на Радев и други лъжци. Sorry! Това са фактите. На този терен не може повече хора да се съберат. Когато бях студент едно време бяхме 120 000 но това беше чак до Плиска- вижте кадрите от 1991г.

435

Анонимен

преди 3 години

Свършиха ви 5-те минути слава протестъри. Свършиха парите за вас тролчета. Сега можете да идете на село да берете грозде:))))))))))))))))

434

Анонимен

преди 3 години

Уаууу били 30000 поне на площада. Уаааууу.Как ги приброй? С тези дето живеят в района ли?:)))))))))))))))))))))Бяха не повече от 2 000 лапачи на мръсни пари. Даже бай ти Христо Иванов стоя настрана

433

Анонимен

преди 3 години

До Водени за носа хораПърво, България вече е върната точно 25 години назад във времената на мутрите и рекета. Само че вече мутрите са в самите институции и рекетират и съсипват хората.Второ, имайки предвид първото, никой не сваля правителството, защото правителство няма. Има рекетьорска организация, а парламентът реално не работи. Ние сме по конституция парламентарна република, но всъщност управлява един човек, а парламентът просто му се подчинява.

432

тъпото

преди 3 години

До АнонименТи ли си ВСИЧКИ...

431

МВР - икстеншън

преди 3 години

Що за полиционерия е днешната българска полиция? Какви са тия полицаи с ислямистки брадички,татуировки на маори,сатанински емблеми и пронацистки надписи,боксове по ръцете......?Това не са полицаи на щат ,а преблечени в полицейски униформи мутри от силовите групировки. Това е пряко доказателство за термоядрения синтез на мафията и държавата. Имаме ли въобще МВР или исктеншън на мафията?

430

юбералес

преди 3 години

Не са опасни московските въшки, по-опасни са тукашните им ***. -украинска поговорка.

429

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Революция = Анархия!Затова бутнахме правителството, за да може децата ни да учат и работят и извън България. Толкова е просто.

428

Революция = Анархия!

преди 3 години

89-та като протестирахте по улиците и бутнахте правителството, след това хубаво ли ви беше? Къде са сега децата ви? Защо не са в България?

427

6 Месеца!

преди 3 години

Законните парламентарниизбори са след по-малко от 6 месеца! Какъв е този напор избори да се правят предсрочно!

426

Водени за носа хора

преди 3 години

Сваляте правителството и какво? Радев назначава хора на Черепа и Москва в служебно правителство и фалшифицира изборите. След това партиите на Черепа вземат власта и връщат България с 20-години назад към прехода.Протестиращи, през 90-те години хубаво ли ви беше? Вие ще го отнесете! Не платените с парите на Божков подстрекатори, те ще са си добре, но вие господа заблудени протестиращи сами ще си го вкарате, ако успеете да свалите правителството!

425

няма дя ни измамите!

преди 3 години

До Господ гледа от небеПод контрол сме на ЕС...Няма ги вече съветските окупатори и парите на Коминтерна!!!

424

Анонимен

преди 3 години

Това бяха едни напълно измислени протести,последният ден с автобуси ги караха от цялата страна, защото иначе нормално са си 200 човека. Накрая не можеха да намерят хора да им стоят в палатките.Смешна работа.

423

Анонимен

преди 3 години

Червеният метеж не успя, България иска именно Борисов да управлява!