462

Да

преди 3 години

До даааааааааааааааааааНо тогава ще искат да ги махат, защото ще налагат дисциплина и да работят!Кой ще ги остави вместо час да работят 10.мин, със смартфона в едната ръка във фейса, а през другото време кафенца, цигарки ит.н.? После да реват, че са ниски заплатите!

461

?

преди 3 години

До ББС парите на 10 000 протестъра ли е платено всичко? Само вие ли имате деди? Питахте ли другите милиони, дали да правите каквото искате? Вие да не би да сте богопомазани? Мислите си, че фигуранта и шефовете му стоят зад вас, ще ви подкрепят вечно? Просто ако постигнат своето и всичко свърши, вие пак ще си същите м-ъ-р-ш-и!

460

ББ

преди 3 години

на нашата земя,отвоювана с кръвта на дедите ни,на бул.строени с нашите данъци ще правим каквото си искаме,назначените от нас власт имащи ще уволняваме когато ние решим,ще съдим крадците и Националните предатели както решим...Народа ни е в правото си да преследва и децата и внуците им за Националното предателство...извършено спрямо нашите деца и внуци...Нема правда нема Мир...ние сме Свободни Човешки Същества,Бог ни е дал Живота!Свобода или Смърт!!!

459

Иди л ири

преди 3 години

Брех тоз Божков наистина умее да клати държавата. Е па струва ли си да изпусне 700мил и като кротко агънце да се остави да го съдят без бой.Някой вярва ли го. ще клати лодката колкото е необходимо. Вижда се че има матр'ял за това. Има и заблудени "идеалисти" дето дет си мислят за промяната. Но партията майка си знае работата. Управление и манипулация на масите - тръгнало е от Ленин, изучавано и развино от Джерджинскови школи и червените години на КПСС & БКП. хаирлия да е бъдещото че

458

дааааааааааааааааааа

преди 3 години

Когато 500 японци дойдат и управляват в Народното събрание тогава ще се оправим

457

До 536

преди 3 години

Били са не повече от 3000Официален брой на база снимков материал.

456

умрук

преди 3 години

умрука и ортата му са сгрешили хапчета

455

тъпото

преди 3 години

До българинБате Бойко каза на съратниците си - навън викат оставка, значи трябва да останеме..

454

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да се промени...Както винаги нищо не се направи, а живота си продължава както преди !

453

тъпото

преди 3 години

До АнонименЛеле колко си боен , а на изборите защо.....

452

Анонимен

преди 3 години

АБЕ ТУК ЕДИН МНОГО РАБОТЕН ГЕРБЕРАСТ МЕ НАРИЧА БЕЗДЕЛНИК И МЪРЗЕЛИВ...АЗ ДОСЕГА РАБОТЛИВ КОМУНИСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!АЙ У ЛЕВО!МНОГО Е ЛЕСНО И ЖЕНСКО АНОНИМНО ДА ОБИЖДАШ!КАЖИ ГО ВЪВ ФБ ИЛИ НА ПЛОЩАДА БЕ, МИШОК!

451

ЧАО МУТРРИ!

преди 3 години

И ОТ ЕК ВИ РЕЗНАХА КЛОНА!

450

тъпото

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаНакрая остава само БСП и понеже няма вече опасност от лустрации . се прекръства отново на БКП.....

449

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 524По-висок стандарт за гербавите и по-високи данъци за мен ? Не благодаря.

448

Анонимен

преди 3 години

До до протестъритеАбе едното момче се оказа шефски син и баща му пусна коментар у фейса. Днеска НАП и полиция на проверка във фирмата му като по часовник(за Хиполенд става въпрос има в нета). Ако си бил за малко на протеста ще знаеш, че тия които викат най-много са най-***, следват бираджиите от Народен и Кристал и след това разни студенти, ИТ-та и тем подобни от средната класа. За едно съм съгласен обаче, палаткаджиите са безделници и хипстъри(по подразбиране мязат на клошари).

447

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пънете мили протестъри следващите избори пак ГЕРБ ще ги спечели защото на болшинстовото от хората по - високият стандарт на живот през последните години им харесва!А вие си подскачайте по площадите защото ви мързи да работите!

446

анонимен

преди 3 години

Как Нинова стига до хотела си в Халкидики?! Естествено по магистралите, през Кулата и хоп на Бяло море!

445

анонимен

преди 3 години

Магистралите се разпадали, а преди рефренът беше "асфалта не се яде"! Знаем ги тия, ама се возите, докато критикувате! Кеф ви до Гърция, въпреки маските, кеф ви до родното море!

444

до протестърите

преди 3 години

Вие ли сте народът на България, шепа безделници, продажници и клошари

443

БОЙКО БОРИСОВ

преди 3 години

е УВОЛНЕН от българския народ! От СУВЕРЕНА! Бойко да поема къмту СЦЗ-южното крило е свободно...